Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Силиконовые накладки на стики Stray для геймпадов Sony DualShock PS4 / DualSense PS5 / Xbox Series|One (2шт.) [415679154]

Оценка пользователей 4.67/5
  • Святослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Якісні накладки та стіки по відчуттям приємніші за заводські , також можна використовувати якщо заводські потерлись або пошкодились, але якщо прям відірвані резинові елементи ці накладки не підійдуть ,бо вони плотно сідають саме на стандартні резинки.

Достоинства:
    Якісний матеріал накладок, міцно тримаються, не злітають.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Михайло

Прикольні

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все чудово,чіткий пресований малюнок,брав також з іншим малюнком,теж все чудово,рекомендую

Достоинства:
    Безкоштовна доставка до пункту РОЗЕТКА. Товар чудової якості

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Купую не в перше, накладки гарні та якісні, 1 до гемплею )

Достоинства:
    пісні та гарні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Брав дитині, йому норм, а в мене злітають часто і не дуже зручно, але це суб'єктивно

• Андрей Т***

Всё супер 8))

• Павло Л***

Товар сподобався, швидко надіслали. Дякую

• Арина Ш***

Дуже гарні та якісні!

Достоинства:
    Якість, вигляд
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Евгений Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Прикольні. Гарна якість. Але в активному користуванні, типу як в fifa - злітають. Фіксація не відмінна. Але загалом. Ціль збереження стіків гадаю виконають.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Слабенька фіксація
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Користуйтесь із задоволенням!

Загалом якщо стіки геймпадів цілі і неушкоджені то прилягати повинні досить щільно