- Завійська Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Корм хороший
- Достоинства:
- Кіт його добре їсть, натуральний склад
- Недостатки:
- Не бачу
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Гарна якість за таку ціну
- Достоинства:
- Коту сподобалося
- Недостатки:
- Незнайшли
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Смачний коти і кошенята їдять з великим задоволенням. Миски пусті завжди. Не залишають недоїдки і шматочки, як в інших торгових марок.
- Достоинства:
- Смачні, ароматні, краща ціна
- Недостатки:
- Не має
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Моя кішечка їсть із задоволенням. Я переживала, що якщо немає кусочків не буде їсти. Але марно. Їй дуже подобається.
Пізніше буду замовляти ще - МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
- Вика К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Котам норм
- Продавец Monika&Marvin
Дякуємо за відгук. Раді що ви з нами.)
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Продавец хороший, спорные моменты решает быстро
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Котикам цей корм сподобався, просили добавки. Добавка також сподобалася. Гарний корм, приємні ціни.
- Вабищевич А***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Брала корм для підгодовування дворових котиків. Спочатку трохи збила з пантелику консистенція. Я би назвала це скоріше супчиками. Але маю сказати наступне, так, навідміну від усіляких віскасів і феліксів тут немає ароматизаторів, тому коти до цього корму підходять обережніше. Однак склад дуже непоганий. Усі мої дворики від корму у захваті. Для бюджетного годування саме те, що потрібно. Само собою як основний раціон це не підійде, як і більшість бюджетних паучів, але у ціновий категорії до 15 грн за пауч, по складу, це, мабуть, найкращий варіант.
- Достоинства:
- Ціна, непоганий склад
- Недостатки:
- Рідкувата консистенція
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
- Продавец Monika&Marvin
Доброго дня Марина!
Приємно бачити позитивний відгук!
Дуже дякуємо, що в такі тяжкі та складні часи, Ви підтримуєте нас і залишаєтесь в гарному настрою!
Дай Боже Вам здоров'я!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Кіт не в захваті
- Продавец Monika&Marvin
Доброго дня. Ми розуміємо що не всім тваринам підходить той чи інший корм. Але ми проплнуемо вам звязатися з нами і ми відшкодуемо ваші збитки
- А Б***
Мені до вологого корму надали у подарунок сухий корм. Не для мене, звичайно, для котів. Спочатку ми деякий корм вологий трохи притрусювали сухим. Зараз хатня кішка звикала і ми зробили ще замовлення.
Дворові коти їдять навіть без домішок - корм з кашою.
- А Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Гарний дизайн. Котам подобається наповнення. Доступна ціна. Чудове обслуговування.
- Достоинства:
- Тільки переваги.
- Недостатки:
- Немає.
Аби трошки густішим був.
- Продавец Monika&Marvin
Вітаю! Для Вас і завдяки Вам, ми удосконалюємося. Будемо раді нашій співпраці і надалі!!!
Дай Боже Вам здоров'я!!!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Кіт звикає, не одразу кинувся істи, але звикає... І дякую за дотримання часу доставки, також дуже приємно було побачити в замовленні подаруночки, як для себе, так і для котика)))
- Достоинства:
- Для пенсіонерки з пенсією в 2093 грн дуже спокуслива ціна для свого кота.
- Недостатки:
- Поки не побачила.
- А Б***
Вітаю ММ за те, що ви находите можливість годувати котиків зі своїх доходів.
Хай щастить.