Отзывы покупателей о Ремешок Nylon для Xiaomi Mi Band 4/3/2 (Оранжевый) Epik (167332)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Blue

Ремінцем дуже задоволена. Має стильний вигляд. Текстиль не можна навіть порівняти з силіконом. Нічого не парить, не тисне. І найважливіше - завдяки липучці можна затягнути так, щоб було зручно і браслет не бовтався чи тиснув руку. Продавець швидко відправляє товар, дуже ввічливий. Загалом - рекомендую.

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: Dark Blue

Ремінець сподобався)

• Продавец  ALAL

Доброго дня! Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нашу роботу і написати відгук. Чекатимемо ваших нових замовлень!

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Green

Дуже зручно, гарно тримається на руці

Недостатки:
    Не має
  • Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Blue

Купувала сину, обирала через випуску, щоб регулювати розмір. Носить постійно, подобається

Недостатки:
    Не виявила
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Green

Класний колір та зручний у використанні ремінець. Перейшов на нього зі звичайного резинового ремінця на заклепці. Механізм кріплення як в цьому ремінці просто топовий — його набагато легше фіксувати.

Також особисто мою шкіру матеріал цього ремінця взагалі не подразнює, на відміну від класичного, який було трохи неприємно носити вже після годин 4-х.

Можливо, що вібрація через цей ремінець дещо слабша, але все одно відчувається на достатньому рівні, не вважаю це недоліком. Але що дійсно є недоліком, так це те, що такий матеріал висихає довше. Це обʼєктивний мінус, але не вагомий як на мене.

Достоинства:
    Зручна фіксація, матеріал не подразнює шкіру
    Недостатки:
    Довго висихає після намокання
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Green

Значно зручніший аніж класичний варіант

• Алекесандр И***

Задоволений. Все влаштовує.

• Продавец  E.P.E

Дякуємо Вам за відгук! Бажаємо гарного дня!

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Pink

Дуже зручно одягати на руку. Виглядає стильно. Спортивний.

Достоинства:
    Зручний
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: Black

Брал на band 4.
    Ремешок на липучках - это же гениально... Забудьте за классическую ситуацию с обычным силиконовым ремешком "на одном отверстии болтается, а на следующем давит". С этим я, наконец, смог идеально подогнать под свою руку. Вдобавок он ещё мягкий и совсем не ощущается когда кладёшь руку на стол. И не должен поломаться через пол года, как тот же силиконовый (коих я уже два сменил).

Если кому-то важно, то он не полностью чёрный - внутри ткани видны нити синего, красного, и желтоватого цветов. Я было чуть расстроился от этого, но удобство перекрыло.

Достоинства:
    Возможность настроить под любую длину
    Недостатки:
    Не 100% чёрный