Отзывы покупателей о Bluetooth адаптер Baseus BA07 (ZJBA010001) (Black) (183202)

Оценка пользователей 4.74/5
  • Юрій К***

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Товар сподобався, саме те що очікували, відразу під єднався, без проблем знайшов навушники та мишку

• Продавец  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за довіру до нашого магазину та високу оцінку. Раді, що пристрій виправдав Ваші очікування.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Після 2 місяців користування перестав вмикатись.

Достоинства:
    Спочатку працював відмінно, все підєдналось без зайвих налаштувань.
    Недостатки:
    Пропрацював всьо лише 2 місяці
    • Продавец  LaymTech

Добрий день, Олександре! Нам шкода, що виникла така ситуація.

Замовлення було оформлене ще 22.10.2025, тому всі стандартні терміни гарантійного звернення, обміну чи повернення, на жаль, уже спливли. Якби Ви звернулися раніше, у межах передбачених строків, ми б змогли оформити заміну товару або повернення коштів.

Водночас ми не залишаємо ситуацію без уваги: вже написали Вам в особисті повідомлення та готові провести дистанційну перевірку, щоб спробувати з’ясувати причину несправності. Також зі свого боку готові піти Вам назустріч і запропонувати невеликий бонус як лояльність від нашого магазину.

З повагою, LaymTech

• Юрій К***

Супер!

• Продавец  LaymTech

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Вадим К***

Відповідає опису

• Продавец  LaymTech

З повагою, магазин LaymTech.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

На Windows 11 запрацював зразу без пошуку драйверів, затримки звуку немає, на відстані 7-8 метрів працює впевнено, далі не перевіряв.

Достоинства:
    Якість ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!

• Людмила Ф***

Швидке підключення, працює нормально,

Достоинства:
    Підключилася відразу
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Людмила Ф***

Додам до свого коментаря. Купувала для підключення AirPods до ПК. Спочатку усе було добре, але потім почалися проблеми. Іноді зникає звук і потрібно перепідключати через налаштування на комп'ютері, а іноді через кейс.

• Таїсія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Товар супер, підключилось з першого разу, робить

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Дуже раді що вдалося все швидко підключити.Користуйтесь із задоволенням.З повагою,магазин LaymTech

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Є питання, але провірив та зашибісь. Питання про телевізор самсунг смарт тв є в вас шось щоб передавало аудіо на блутуз колонки-навушники, хочете відпішіть. А, так ставлю лайк.

Достоинства:
    Лупить
    Недостатки:
    Він 7 дрова важко найти
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук!Раді, що адаптер вам сподобався та працює як треба! Щодо Windows 7 — дійсно, з драйверами можуть бути нюанси, адже система вже застаріла, але добре, що все вдалося налаштувати.На жаль, під Вашу задачу — передача звуку з Samsung Smart TV на Bluetooth-навушники/колонки — серед наших товарів наразі немає відповідної моделі. Для цього потрібен саме Bluetooth-аудіопередавач для телевізора.З повагою,магазин LaymTech

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Отличный адаптер, наушники и колонка подключаются очень быстро

Недостатки:
    Не нашёл
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що Ви залишились задоволені покупкою.З повагою,магазин LaymTech

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Все добре. Оперативна доставка.

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що ви залишились задоволені покупкою та доставкою.З повагою,магазин LaymTech

• Сергій К***

Все працює

Достоинства:
    Хороший адаптер
    Недостатки:
    Не має
  • Михаил Б***

Відправили якийсь лівий адаптер

Достоинства:
    Версія Bluetooth співпадає
    Недостатки:
    Не те що замовляв
    • Михаил Б***

Магазин хвилюється за свою репутацію. Після звернення, відразу відправили той товар, що замовляв. Тому не варто писати відгук відразу коли виникла проблема. Магазин виправив свою помилку.

• Продавец  Контраст

Дякуємо за ваш відгук і за те, що повідомили про ситуацію. Перепрошуємо за помилку при відправленні — інколи, на жаль, трапляються такі накладки. Раді, що нам вдалося швидко виправити ситуацію та надіслати вам правильний товар. Для нас дуже важливо зберігати довіру клієнтів і реагувати на звернення максимально оперативно. Дякуємо за ваше розуміння та зворотний зв’язок!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AutoBer

Шикарний блютуз, використовував для бездротових навушників. Вже як рік користуюсь і без будь-яких проблем, сигнал тримається майже по всій трьох кімнатній квартирі, якість добра (на jbl tune720bt)

Достоинства:
    Для навушників гарна якість звуку
    велика дальність дії
    надійність
    Недостатки:
    Не виявив
  • Михайло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Black

Товар не рабочий,подсоединил его к порту,по итогу светиться что пк обнаружило его,но сам адаптер не виден другим устройствам и сам не видит другие устройства

• Продавец  M Energy

із близько 500 проданих одиниць це перший випвадок. ми не виключаємо можливість брака але для початку рекомендуємо перевірити на іншому пристрої.
      Також прохання уточнити: яка операційна система вашого ПК, чи встановлені оновлення системи, яка версія порта ЮСБ, чи пробували перевіряти на іншому пк, чи використовуєти ви системні програмні засоби по роботі з bluetooth , чи сторонні програми, в якому режимі ви намагаєтеся його використовувати? ви підключаєте навушники, мишку, клавіатуру, колонку, якісь інші пристрої? для того щоб вам щось порадити , ми не маємо достатньої інформації. можелмо лише вгадувати і можливих причин без додаткової перевірки може бути 100шт. якщо ви вважаєте що проблема саме в тоіарі то ви можете надіслат його до нас на перевірку через Легке повернення в додатку Нова пошта, доставка буде безкоштовна. ми його перевіримо у себе. якщо брак підтвердиться то замінимо на новий.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Black

Адаптер пока работает. Больше всего возмутил подход продавца к работе, что отбило всяческое желание в будущем связываться с ним. За долгую передачу в службу доставки плюсую к другим комментаторам.
    Помимо этого было длинное автоматическое бессмысленное сообщение. Строчка "не звоните - это отвлекает" лишило рада речи! Отвлекает от чего?!
    Затем во время оформления заказа было указано "Доставка за тарифами перевізника", что означало, что я сама решу когда и как оплатить доставку. НО НЕТ! Когда ТТН была создана и отменить заказ уже было нельзя, выяснилось, что продавец в оплату за товар сам включил доставку, при чем якобы без палева завысив цену [пусть и не намного, но это уже дело принципа]! А потому использовать промо коды на скидку возможности не было [об этом упоминалось в авто-сообщении, но это лишняя головная боль + как это сделать, если продавец настолько занятой, что его все отвлекает?]!
    И вишенка на торте - наклейка на упаковке, говорящая о том, что товар изначально был заказан на другом сайте.
    После отзыва за обслуживание продавец не связывался, да и я смысла не вижу - нет времени на пустые отговорки и объяснения.

Достоинства:
    Рабочий девайс.
    Недостатки:
    Подход продавца к работе.
    • Продавец  M Energy

ви маніпулюєте фактами.
      ви читаєте інформацію в картці товара? там написано прохання перевірити приватні повідомлення після офорлення замолвення. в приватних повідомленнях після оформлення замовлення вам надіслано детальну інформацію про замовлення і всі умови. серед яких інформація про те що ви оплачуєте доставку за тарифами перевізника + комісію за переказ коштів(якщо оплата при отриманні) всі ці суми можуть бути включені в 1 платіж . про це прямим текстом написано. (це пов'язано з особливостями умов співпраці нової пошти з юридичними особами), а також там написано, що , якщо ви бажаєте оплатити доставку окремо, то ту вас була така можливість, треба було написати нам таке побажаня. Поки посилка не була Вами отримана, ми все ще могли внести відповідні зміни спеціально в ваше замовлення. Для цього Вам треба було написати нам, коли ви побачили цю незручну для вас ситуацію. Замість цього ви вирішили нічого не робити а просто звинуватити продавця. В підсумку маємо наступну ситуацію : ви не ознайомилися з наданою інформацією, не сокристалися як мінімум ДВОМА шансами це виправити і звинуватили продавця в своїй недбалості.
      так, ми просимо не дзвонити, а писати повідомлення. ви знов не дочитали інформацію так, як вона була подана, перекрутили все і зманіпулювали фактами. Ми відповідаємо на всі повідомлення і передзвонюємо в разі якщло є потреба. Вам конкретнро передзвонювали але ви скинули дзвінок і не передзвонили самі.
      і скасувати замовлення можна в будь-який момент.

• Продавец  M Energy

"автоматическое бессмисленное сообщение" - це як раз дуже важливе і змістовне повідомлення про важливі деталі вашого замовлення. якби ви його прочитали і зрозуміли, то взагалі ніякої пробелми не виникло.

• Віталій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Black

Ціна якість /- норм... Єдиний мінус довге передавання продавцем товару до служби доставки,аж під кінець робочого дня,через що втрачається доба майже доставки...тож треба враховувати,замовляти раніше трошки ніж в стислі строки під певну дату...

Достоинства:
    Товар відповідає ціні і якості на данину ціну
    Недостатки:
    Довга доставка
    • Продавец  M Energy

1. ніяка доба не втрачається.
      2. заявлений термін відпраки взагалі 1-3 робочих дні, про що вас поінформовано після оформлення замовлення. якщо вас не влаштовує ви можете скасувати замовлення до відправки .
      3. яке це має відношення до самог о товара взагалі не ясно

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Продавець звязався та владнали ситуацію. Надіслали другу модель, так як дана модель не підходить до Віндовс7.

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що вдалося владнати ситуацію та підібрати для Вас підходящу модель для Вашої Windows 7.

Нам дуже приємно, що, попри неприємний момент, ми змогли швидко вирішити питання. Ми завжди залишаємося на зв’язку з нашими покупцями та стараємося допомогти в кожній ситуації, щоб користування товаром було комфортним і без зайвих труднощів.

Дякуємо за довіру та за те, що відзначили нашу роботу! З повагою, магазин LaymTech

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Адаптер працює відмінно. Брав для ПК, щоб під'єднувати бездротові навушники.

Достоинства:
    Див. вище
    Недостатки:
    Дуже довго їхали (2 тижня)
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися досвідом!Раді, що адаптер добре працює та без проблем підключає бездротові навушники до ПК!Перепрошуємо за тривалу доставку — інколи на строки можуть впливати логістичні служби. Нам важливо, щоб надалі Ви отримували замовлення максимально швидко.Дякуємо за довіру.З повагою,магазин LaymTech

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Дуже зручний девайс, навіть не потрібно було драйвера встановлювати, просто підключив і твій ПК вже має блютуз

Достоинства:
    Простий у використанні
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді, що адаптер виявився зручним і працює без встановлення драйверів — саме так і має бути!З повагою,магазин LaymTech

• Андрій

Все добре

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Black

Приехал быстрее, чем ожидал

Достоинства:
    Звук чище, чем через аппаратный блютуз на моем стареньком ноутбуке
    Недостатки:
    Есть глюки после переключений между ноутбуком и ПК
  • Олександр М***

Все працює , дякую.

Достоинства:
    Свої функції виконує
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми щиро раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech

• Віктор

Працює добре.

Достоинства:
    Швидке з'єднання. Працює без зауважень.
  • Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст. Цвет: Black

Гарний адаптер, раніше підключав bluetooth колонку JBL GO 4 до ПК з допомогою bluetooth 2.0 постійно відключався, були затримки і невеликий радіус покриття, з цим пристроєм всі проблеми вирішилися.
    Дякую інтернет магазину Rozetka!

Достоинства:
    Швидке та стабільне зʼєднання
  • Александр Ф***

Все добре, дякую!

• Дмитрий Т***

Проблем не було.

• Владислав К***

Все працює добре!

• Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Black

Доволі гарний модуль, вставив і користуйсь, знаходе пристрої блютуз по будину, 120квм метрів , і приєднує, тай працює без проблем!!

• Ростислав

Квартиру полностью пробивает

Достоинства:
    Мощность передатчика, отсутствие прерываний звука
    Недостатки:
    Поживем увидим
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт. Для нас цінним є те, що Ви залишилися задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, магазин LaymTech

• Луців П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Black

Купляв для сина. Для навушників до ПК Windows 11 працює без проблем.

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

все чудово, ще й безкоштовна доставка

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Купував для підключення навушників до системного блоку на робочому місці. Працює, але так собі. Я не маю досвіду у користуванні подібними гаджетами. Можливо інші ще гірщі. Але цей точно не може працювати на відстані 20м, як зазначено у характеристиках. Більш-менш впевнено - на відстані 3-5м. І навіть на цій відстані зв'язок інколи переривається. При з'єднанні цих самих навушників з телефоном 20м гарантованого стабільного зв'язка навіть через бетонні перекриття. Тобто причина точно не в навушниках.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Мала дистанція.
    • Продавец  LaymTech

Вітаю, дякуємо за відгук.
      Даний адаптер працює на відстані 20м лише за відсутності перешкод, таких як стіни чи предмети, інші мережі блютуз чи вайфай. При наявності таких перешкод, відстань якісного зв'язку звісно буде меншою!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Швидко приїхало і все добре працює))) Приємно здивувало ) що одразу подзвонили поцікавитись чи все працює

Достоинства:
    Компактна коробка , приємний дизайн
    Недостатки:
    Не можуть бути , ну якщо ти сам його не зламаєш
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалося. З повагою, магазин LaymTech

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

доставили быстро, все работает без проблем

Достоинства:
    качество работы, быстрая доставка
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech. Цвет: Black

Адаптер працює без нарікань, все чудово. К продавцю ніяких питань. А вот доставка Розетки негативний відгук, строки доставки жесть, 10 діб. Замовив 2.12. прийшло замовлення 12.12.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук і за високу оцінку! Раді, що адаптер повністю виправдав ваші очікування.

Щодо доставки — звертаємо увагу, що терміни та процес доставки визначаються службою доставки Rozetka, і, на жаль, ми не маємо можливості впливати на швидкість її роботи.

Сподіваємося на ваше розуміння та будемо раді новим замовленням!