- AI аналіз відгуків79 відгуків: позитивний (близько 75% позитивних, 15% нейтральних, 10% негативних)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Товар відповідає опису, для літнього гардеробу чудово підходить. Зручна поличка для взуття, або коробок знизу
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Гарна вішалка, легко складається.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Чудова вішалка, все надійно і виконує свою функцію
Я туди цілу купу речей повісив і все добре з нею- Продавец LICVID-SHOP
- андрій с***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Вішалка супер, задоволенний покупкою!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Нормальна вішалка
- Борис А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
В принципі норм вішалка, тільки трохи підсилив її.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Дуже гарна,міцна і зручна стійка!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Замовив дану напільну вішалку. В описі вказано, що вішалка оснащена маневреними коліщатками зі стопорами, на фотозображеннях також є дані коліщата. Коли забрав її в магазині Rozetka і привіз додому встановив, що мені прислали напільну вішалку без коліщат. Мій запит до продавця залишається без відповіді.
- Продавец LICVID-SHOP
Вітаємо! Перепрошуємо за цю ситуацію. Опис товару та фотографії абсолютно точні — ця підлогова вішалка дійсно має комплектуватися коліщатками зі стопорами. Те, що ви отримали набір без них, є прикрою помилкою під час пакування замовлення на складі.
Ми в жодному разі не ігноруємо ваші звернення. Оскільки повідомлення всередині кабінету маркетплейсу іноді можуть відображатися із затримкою через технічні особливості платформи
Ми обов'язково виправимо це непорозуміння. Наш менеджер зв’яжеться з вами для вирішення даної ситуації та узгодження відправки відсутнього комплекту коліщаток за наш рахунок, щоб ви могли користуватися покупкою з комфортом.
Дякуємо за розуміння та очікуйте на наш дзвінок!
- Станислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Все супер
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Отличная двойная стойка вешалка. Легко собирается. Много вещей можно повесить !
Современный красивый вид.- Достоинства:
- Качественная .Выдерживает большие нагрузки
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Чудова стійка!
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Хороша штука, все влаштовує.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Купила вже давно. Все гарно тримає, я задоволена. Нічого ніколи не впало, не зламалось і не зігнулось.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Дякую, сподобалася. Врахувала, що вішалку не потрібно перевантажувати. Використовую для сорочок, футболок, штанів... Для мене це було вирішення проблеми!
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Свой функционал выполняет надлежащим образом.
- Достоинства:
- Быстрая и простая в сборке. Устойчива.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Продавец LICVID-SHOP
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Хитка
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що склалося враження «хиткості». Хочемо уточнити: дана модель підлогової вішалки має розкладну конструкцію та додаткові полиці для взуття. Її особливість – легкість і мобільність, завдяки чому вішалку зручно переміщати та використовувати навіть у невеликих приміщеннях. При правильному складанні і рівномірному розподілі одягу конструкція залишається стабільною та витримує навантаження, заявлене в характеристиках.
Також звертаємо увагу, що замовлення було отримане ще 27.01.25, а відгук залишено лише наприкінці вересня. За такий проміжок часу важко зрозуміти, в яких саме умовах експлуатувалася вішалка, чи були перевищені допустимі навантаження.
Ми завжди відкриті до діалогу і готові надати консультацію з правильного складання та використання, аби товар максимально відповідав вашим очікуванням.
Бажаємо вам зручності у використанні та дякуємо за зворотний зв'язок!
- Чіпріан К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Зручна і легко монтується
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Отримала дану вішалку.
Зібралась просто, виглядає красиво.
Адекватне співвідношення ціна/якість.
Тільки треба слідкувати за кількістю навантажених речей, оскільки можуть деформуватися кріплення пластмасових коліщаток.
Загалом вішалкою задоволена.- Продавец LICVID-SHOP
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Зручна, містка, швидко монтується
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Хороша, доволі міцна вішалка. Витримує доволі багато одягу.
- Достоинства:
- Міцна
- Продавец LICVID-SHOP
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Вішалка задовольнила усі мої вимоги - розвішала сезонний одяг, щоб зайвий раз не прасувати і швидко знаходити необхідні речі
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Гарна стійка, зручна. Але треба бути обережним з вагою, яку на неї вішаєте. Якщо в вас невелика кількість одягу і він не важкий - вам підійде
- Достоинства:
- Легко збирається
- Недостатки:
- Нестабільна конструкція, шатка
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук і оцінку.
Раді, що Вам сподобалася зручність збірки та загальне враження від використання стійки. Ви абсолютно вірно зазначили: дана модель розрахована на помірне навантаження, тож для повсякденного одягу та взуття вона ідеально підходить.
Конструкція зроблена легкою та мобільною саме для зручності у побуті — особливо для тих, хто цінує компактність і функціональність. Для більшої стабільності рекомендуємо рівномірно розподіляти вагу одягу та уникати перевантаження однієї сторони.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — Ваш відгук корисний не лише нам, а й іншим покупцям.
З повагою, команда підтримки.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Після того,як зібрали стійку(теж не самий простий процес),виявилось,що не вистачає невеличкої запчастини.Менеджер запропонував повернути товар...Тобто,знов розібрати...
А запропонований варіант-вислати запчастину з наступним замовленням не мав успіху,так як конект магазину з Розеткою відсутній...- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутній зворотний зв'язок....
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за повторний зворотний зв’язок. Нам прикро, що ситуація з відсутньою деталлю не була вирішена у зручний для Вас спосіб, і ми повністю розуміємо Ваше розчарування.
Дійсно, Ви раніше вже зверталися до нас із позитивним враженням про товар, і ми вдячні за це. Ми одразу запропонували можливі шляхи вирішення, зокрема надсилання відсутньої деталі. Водночас, на жаль, технічно ми не маємо змоги впливати на комплектацію чи логістику замовлень, які обробляються та відправляються напряму зі складу маркетплейсу Rozetka. Через це, попри всі наші бажання, не було можливості докласти деталь до наступного Вашого замовлення, як це могло б бути у випадку прямої відправки від нашого складу.
Ми також розуміємо, що розбирати товар для повернення — це незручно, саме тому намагалися запропонувати альтернативне рішення. Шкода, що жоден з варіантів не виявився для Вас прийнятним.
Запевняємо Вас, що ми завжди відкриті до діалогу та зацікавлені у вирішенні будь-якої ситуації на користь клієнта. Якщо питання ще актуальне — будь ласка, зв’яжіться з нами знову, і ми ще раз розглянемо можливості.
Дякуємо за розуміння та Вашу відвертість — Ваш відгук важливий для покращення нашого сервісу.
З повагою, команда підтримки.
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Замовила цю стійку для одягу ,при заявленій навантаженості до 35 кг .,вона і 10 не витримає .Повішала 7 вішаків з одягом ,через пів години конструкція вся розвалилась з речами на підлогу .В мене просто шок !!!!Вона не вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Жахливо
- Недостатки:
- Жахливо
- Продавец LICVID-SHOP
Дякуємо за зворотний зв’язок і прикріплені фото.
Нам щиро прикро, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією при користуванні підлоговою вішалкою. Ми завжди прагнемо, щоб кожен наш клієнт залишався задоволений покупкою, тому з великою увагою ставимося до кожного звернення.
Зазначене Вами навантаження на вішалку в 35 кг є максимальним за умови рівномірного розподілу ваги та правильного складання конструкції. З фото видно, що один з елементів міг вийти з ладу або не витримав навантаження, що, на жаль, може трапитися у поодиноких випадках навіть з якісними товарами. Також можливе виробниче пошкодження, яке було непомітним під час перевірки.
Ми цінуємо Ваше звернення та вже передали інформацію на перевірку відповідальному відділу. Якщо Ви ще не зверталися до нас напряму — будь ласка, зверніться до нас щоб ми могли вирішити дане питання.
Ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним, і дуже цінуємо ваш зворотний зв’язок — він допомагає вдосконалювати не лише опис, а й очікування інших покупців.
З повагою та найкращими побажаннями, - Продавец LICVID-SHOP
Ми вже оформили запит на обмін / повернення товару згідно з вашою заявкою.
Наразі чекаємо на отримання посилки від вас, після чого наш склад проведе експертизу стану товару. Як тільки отримаємо та перевіримо — одразу зв’яжемося з вами для остаточного вирішення питання.
Дякуємо за розуміння та очікування — усе в процесі, і ми тримаємо ситуацію під контролем - Продавец LICVID-SHOP
Ми одразу зв’язалися з клієнтом на наступний день після публікації відгуку — 20.06.25, надавши всю необхідну інформацію для оформлення повернення або обміну товару. Ми завжди відкриті до вирішення подібних ситуацій максимально швидко та на користь покупця.
Однак станом на 03.07.25 ми так і не отримали відповіді чи повернення товару для проведення експертизи та подальшого вирішення питання. Ми розуміємо, що можуть бути обставини, які заважають клієнту завершити процес, проте, щоб ми могли допомогти — товар обов’язково має бути повернутий для перевірки.
Водночас хочемо звернути увагу, що ми не можемо затягувати процес обробки запитів по одній ситуації без зворотного зв’язку — адже об’єктивність розгляду можлива лише у разі отримання самого товару.
Зручна,містка,швидко монтується
Маленька незручність-в наборі не вистачає одного фіксатора для вішаків(дрібниця,але помітно)- Достоинства:
- Містка,зручна
- Недостатки:
- Не вистачає деталей
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук і високу оцінку.
Раді чути, що стійка для одягу виявилася для Вас зручною, місткою та легкою в монтажі — це саме ті характеристики, які ми прагнемо забезпечити для комфортного використання.
Щодо зазначеної Вами нестачі одного фіксатора — нам щиро шкода, що виникла така ситуація. На жаль, іноді в процесі пакування на заводі може статися технічна неточність. Ми завжди готові допомогти та за потреби надіслати відсутню деталь або знайти інше рішення. Якщо ця ситуація ще актуальна — будь ласка, зверніться до нас через повідомлення, і ми обов’язково допоможемо.
Дякуємо, що поділилися враженням! Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими.
З повагою, команда підтримки
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Жахлива якість, шурупи стирчать аби як. Конструкцію не можливо прикрутити. Не вистачає шурупів. Жах просто
- Достоинства:
- Ніяких
- Продавец LICVID-SHOP
Дякуємо за Ваш зворотній зв’язок. Нам щиро прикро, що Ви залишилися незадоволені покупкою.
Ми завжди прагнемо забезпечити належну якість товару та повну комплектацію, тому шкодуємо, що у Вашому випадку виникли труднощі зі збиранням. Хочемо запевнити, що кожна партія товарів проходить перевірку перед відправленням, однак людський фактор або пошкодження під час транспортування іноді можуть мати місце.
Якщо Вам не вистачало кріплень або виникли складнощі з монтажем, ми були б раді оперативно допомогти – надати фото-інструкцію, надіслати відсутні деталі або замінити товар.
Ваше зауваження ми вже передали відповідальному відділу для додаткової перевірки партії.
Ми вдячні Вам за те, що поділилися враженням — навіть критика допомагає нам ставати кращими.
Сподіваємось, у майбутньому Ви дасте нам ще одну можливість виправдати Вашу довіру. - Продавец LICVID-SHOP
З клієнтом зв'язалися для вирішення питання шляхом повернення коштів за замовлення.
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Добрий день, замовляли вішалку чорного кольору , а приїхала біла . Чому так ? Як це виправити ? Зіпсувало весь дизайн кімнати ( не задоволена
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той колір
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук та перепрошуємо за ситуацію, яка склалася.
Ми повністю розуміємо ваше розчарування — колір вішалки справді може мати значення для дизайну кімнати, і прикро, що сталася така невідповідність.
Хочемо зазначити, що товар було доставлено ще 22.05.2025, а відгук залишено лише сьогодні, 13.06.2025. Це значно ускладнює можливість перевірки та оперативного реагування, адже з моменту доставки минуло понад 3 тижні.
Водночас пояснюємо, що у деяких випадках постачальник надсилає товар в асортименті (різні кольори однієї моделі), і через відсутність маркування на упаковці під час комплектації може траплятися помилка — за що щиро вибачаємося.
Ми завжди готові допомогти у вирішенні таких питань. Просимо вас звернутися до нас через повідомлення на маркетплейсі або за контактами, зазначеними у вашому замовленні. Ми обов’язково запропонуємо рішення: обмін, повернення або інший варіант, зручний для вас.
Дякуємо за розуміння та ваш зворотний зв’язок — завдяки цьому ми маємо змогу покращувати якість обслуговування!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
сподівалась отримати трішки краще.. в цілому ок, але різьба на одному з елементів злизана, довелось закріплювати додатково підручними штуками, і один з болтів кривий та зрізаний)) перевіряйте будь ласка комплектацію, болти коштують копійки буквально, невже важко докинути 2-4 лишніх про всяк випадок.
- Достоинства:
- виглядає як на фото, стоїть, містка, дійсно витримує багато шмоток
- Недостатки:
- комплектація, також трішки хитка. але якщо не стояти поряд і не хитати як дурень то в принципі це не сильно заважає)
- Продавец LICVID-SHOP
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок! Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з комплектацією товару. Ми обов’язково передамо цю інформацію постачальнику, щоб покращити якість деталей у майбутньому. Щодо хиткості конструкції – дякуємо за ваше розуміння! Ми рекомендуємо додатково перевіряти правильність складання та міцність фіксації кріплень, щоб мінімізувати цей нюанс. Ще раз дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Гарна вішалка все як заявлено
- Продавец LICVID-SHOP
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Добре, міцна, легко зібралась
- КИРИЛЛОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Купувати можна
- Достоинства:
- Достатьньо не погано,не дуже дорого
- Недостатки:
- тріхі дешевий вигляд)))
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Кирило. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що Ви задоволені вашою покупкою. Розуміємо, що зовнішній вигляд може здатися простим, однак вішалка розроблена для функціональності та довговічності. Її мінімалістичний дизайн дозволяє зосередитися на надійності й практичності. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Ілона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Була задоволена вішалкою, виконує всі свої функції
- Достоинства:
- Гарний товар, який добре утримує речі
- Недостатки:
- Крючки по бокам нічого не тримають та самі по собі відпадають, але це не сильно засмучує
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Ілона. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо крючків, нам прикро, що вони не повністю виправдали ваші очікування. Це може бути пов’язано з неправильною збіркою або недостатнім закріпленням. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Якісний товар, швидко доставили, рекомендую.
- Достоинства:
- Легко збирається.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Вішалка зручна, виконана із якісного матеріалу. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- зручна
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Павло. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Стане в пригоді, як тимчасова заміна шафи.
- Достоинства:
- Стійка, швидко збирається.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.