- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Будь з нами
Якість відповідає вартості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- При першому ж відкручуванні гайки різьба зірвалась. Гніт підіймається/опускається з перекосом, через що полум'я горить нерівномірно з різних боків.
- Ната П***
Дякую за те, що поділились власним досвідом! Я придбала, але ще не розпаковувала, буду обережніша. Шкода, що такі дрібнички і не мають відповідної якості, сподіваюсь, це не впливає на ефективність. Перевірила чи рівно зафіксований гніт і так само помітила, що він має невеликий перекіс, тож спробую вирівняти до початку використання і до того як він буде просякнутий гасом.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
- Достоинства:
- Тепло дає швидко
- Недостатки:
- В приміщенні сильний запах гарі, копоті. Зменшення/збільшення вогню не допомагає. В житл. кімнатах використовувати не можна
- Марія Л***
Спробуйте використовувати очищений керосин замість звичайного, це критично
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin
Добре працює не коптить, гріє
Готую на ньому яєшню і розігріваю їжу під час відключень - АлександрПродавец: Shopwin
Товар прийшов не відповідно до спеціфікації на сторінці маркетплейсу. Товар було повернуто постачальнику і постачальник повернув гроші протягом 4 робочих днів після отримання ним товару. Окремо можу відмітити якісне адміністрування ситуації з боку клієнтського відділу ROZETKA.