Картка Rozetka

Код:  415781916
Оценка пользователей 4.91/5
  • Людмила К***

Отлично! Спасибо!

Достоинства:
    КАЧЕСТВО
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Відмінна якість

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

З першого погляду нормальні, як після прання поведуть себе(малюнок, шви) подивимся.

Достоинства:
    Є замочок
    Недостатки:
    Поки немає , другий день використання.
    • Продавец  Gentle sleep

• Наталья Ш***

Класні наволочки, рекомендую

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60

Гарна якість,відмінно запаковано,відповідальний продавець!

Достоинства:
    Якість,відповідальність

• Светлана Т***

Качество отличное

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Гарна щильна бязь. Малюнок яскравий!

• Тарас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Чудові наволочки, миле пакування)

• Евгений Б***

Усе Чудово.Дякую.

Достоинства:
    все

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Гарна якість, яскраві кольори. Як на фото

• Юрий Б***

Оригинальная наволочка

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60

Суперські наволочки, якісні, приємна тканина

Достоинства:
    Приємна тканина