- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Все відмінно
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Дуже гарнющі наволочки,чудовий,веселий малюнок котиків.
- Достоинства:
- Чудовий,якісний товар.Все дуже сподобалось.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец Gentle sleep
- Гузель М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60
Гарні наволочки. Застібка на змійці. Тканина приємна на дотик, після прання кольори збереглися. Приємно здивувала подарункова упаковка.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Наволочки супер.
Гарна якість
Швидка доставка і гарна подарункова упаковка, дякую)- Достоинства:
- Гарна якість, наволочки на змійця
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Наволочки гарні, при пранні колір не змінився, мають з боку змійку. Приємні на дотик.
- Достоинства:
- Товар сподобався
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60
Очень рада,что заказала эти 2 навочки-подошли до комплекта белья.Спасибо за быструю доставку.
- Достоинства:
- Состав бязь-приятно спать на наволочках.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Ок.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Дякуємо, від всієї родини!
Якість супер , все дуже якісно прошито.
Все згідно фото при замовленні.
Ціна здивувала !
Та ще упаковка була подарункова- Достоинства:
- Якість, ціна, вироб якісний
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60
Дуже задоволені) на змійці, якісно пошито, розмір відповідає, підійшло навіть на подушку 70*70, але вона не дуже щільна, рекомендую виробника)
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70
Чудова постільна білизна за розумну ціну, яскраві кольори, чудова якість, зібрала комплект, задоволені
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Gentle sleep