Отзывы покупателей о Переходник IEC C7 - EU для блоков питания Apple White (2000985553445)

Оценка пользователей 4.59/5
  • Антон С***

Все працює

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Белый

Купую вже другий раз, все чудово. І перший перехідник чудово служить вже два роки.

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Паровозик

не працює з самого початку

• Алексей Т***

Работает отлично.

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Белый

Підійшов, але один вусик з браком, може давати іскру при вмиканні

• Продавец  kostor

Шановний Олексій, дякуємо за ваш відгук! Ми шкодуємо, що один із контактів перехідника виявився з браком. Це, безумовно, не відповідає стандартам якості, і ми щиро перепрошуємо за незручності. Щодо іскри при вмиканні, це може бути нормальним явищем, особливо якщо перехідник підключається до потужного пристрою. Іскра виникає через замикання електричного ланцюга під час підключення і зазвичай не є небезпечною, якщо пристрій працює стабільно. Однак, якщо вусик із браком спричиняє проблеми або у вас є сумніви щодо безпечності, радимо звернутися до нас для перевірки чи обміну товару. Ми завжди готові допомогти знайти найкраще рішення. Дякуємо за ваш відгук — це допомагає нам покращувати якість продукції та сервісу!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Белый

Замовляв більше ніж рік назад, працює до цих пір.Дякую.

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  kostor

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON

Супер, дуже дешеві і дуже класні вилки. Абсолютно нема змісту ходити з зарядками з перехідниками, що випадають з резеток.

Купив одразу пару штук для всіх родичів, всі в захваті )

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Белый

Замовляла на McBook Pro M2, 2022 рік.
    Адаптер норм підійшов

Достоинства:
    Сів нормально

• Олена Л***

Дякую. Все чудово.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Норм за свої гроші.

• оО
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON

Топ, дякую!

Достоинства:
    Все швидко.
  • Сергій С***

все сподобалось

Достоинства:
    все якісне
    • Продавец  kostor

Добрий день. Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування)

• Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Белый

Адаптер прийшов швидко, нарікань ніяких немає. Якість хороша. Все добре.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Эдуард Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Белый

Хороший товар за свои деньги.

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Белый

Отличный переходник, установил на свой блок зарядки для Macbook Pro 2017 вместо британского адаптера. Встало четко, с минимальными зазорами к которыми нужно присматриваться чтобы увидеть. Сидит плотно, заряд дает без проблем.

Достоинства:
    Дешево, качественно, плотно становится на свое место
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Волошин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Белый

Хорошее решение за такие деньги.
    Все ок!

• Альбина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Белый

Не знаю по какому критерию можно оценить этот товар, но к зарядке подошёл, сделан аккуратно, устройство заряжает)