Отзывы покупателей о Женские кроссовки HOKA ONE ONE CLIFTON 8 1119394 AEBL 41,5 (EU 41 1/3, USA 9B, 26 см) бирюзовые с кораловым

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41.5
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Я в них не бігаю, а літаю) По-моєму відштовхуватись від поверхні у них мені стало ще легше, вони реально наче підносять. Сітка на кросівках виконує свою задачу ідеально - ноги ще ні разу не спітніли. Легкі, зручні, приємні. Стильні. Можна і як повсякденні носити) Якісне взуття, яке повністю виправдовує свою ціну)

• Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Средний

• Ганна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серый. Размер: 41.5
    • Соответствие фото

Кроси варті своєї ціни, ідеальні для бігу та довготривалих тренувань. Ноги не втомлюються , хороші амортизаційні функції .
    Виглядають просто круто на вулиці під час бігу)

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серый. Размер: 37.5
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Ці кросівочки абсолютно точно варто було дочекатися з Польщі!!! Стовідсоткова відповідність з описом, вони дійсно що поєднання легкості, м'якості і зручності!!! Зроблені зі спец матеріалів які забезпечують гарну вентиляцію, ноги дійсно не потіють, все супер у цьому плані. Під час тренувань відчувається першокласна амортизація, пружна, міцна, але при цьому гнучка підошва відпрацьовує на усі сто, ідеально для тренувань, ноги не перевантажують!!! Крім того ще й стильні дуже, і якщо займатиметесь на вулиці то не будуть бруднитися швидко, це теж був один з критеріїв, за якими я обирала.

Достоинства:
    Підошва, амортизація, вентиляція, колір (не швидко брудняться), комфорт
    Недостатки:
    Жодних!!!
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41.5

• Соответствие фото

Отримала кросівки, дуже хороша якість, розмір в розмір, легкі- ідеально для бігу на щодень. Роблять мій ранок ще приємніший ) Дякую Розетці за оригінальний товар!)