Отзывы покупателей о Розкладачка похідне ліжко Ranger Forest RA 5517 зелений

Оценка пользователей 4.43/5
  • Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Досить зручне. Легке та компактне. Єдине трохи скрипить. Як на тимчасово поспати і для кемпінгу саме те.

Достоинства:
    Компактність та зручність
    Недостатки:
    Скрипить
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Брала для паркінгу, зручно, на зріст 173 повністю лягаю, трішки важке але донести можна

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.

• Науменко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Розкладачка швидко розкладається, але чомусь ніжки не дістають до підлоги.

Достоинства:
    Швидко розкладається
    Недостатки:
    Важка

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. таке можливо якщо не повністю розклали ліжко і зафіксували або стоїть на нерівній поверхні. Вага у нас відпочатку вказана в характеристиках, якщо була б легка тоді мала б погану конструкція і витримувала б мале навантаження.
      З повагою команда Ranger.

• Ганна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SB products. Цвет: Оливковый

Дуже зручне для відпочинку!

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  SB products

Приємного користування!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Приїхало повністю зламане ! При розкладанні всі нокжи у повітрі , це повна жесть , чохол то взагалі без слів ....Не рекомендую даний товар !!

Достоинства:
    Недостатки:
    Вона вся один недолік

Доброго дня. Надайте будь ласка фотографії що саме не так?Чекаємо на фото та зв'язку з сервісним центром!
      Можливо ви не повністю розклали ліжко. Наша продукція дуже якісна і відповідає всім заявленим характеристикам.
      З повагою команда Ranger

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SB products. Цвет: Оливковый

Нормальне ліжко за свої кошти

Достоинства:
    Міцне,просторне
    Недостатки:
    Скрипуче
  • Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Ліжко сподобалось, зручно відпочивати, легке,швидко розкладається. Коштує своїх грошей.

Достоинства:
    Легке, швидко розкладається

• Сергей Б***

Нормальне

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Брали для ночівлі в укритті.
    Стоп файт фор лавочки.
    Кожна по 6 кіло, не проблема нести.
    Єдине чохли так собі, прийшлося перешивати

• Александра Б***

Класс мне понравилось

Достоинства:
    Крепкая

• Андрій Б***

Якість за свої гроші

Недостатки:
    Не виявив

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Прийшло все ціле , все сподобалось

Недостатки:
    Тяжкувато

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Гарне ліжко. Брала для дитини в укриття.
    Ще не користувалися . На вигляд гарно зроблено . Важкенька. Чохол ніякий , тонюсенький , трохи вже поліз .
    Розетка , як завжди на висоті по обслуговуванню та доставці !

Достоинства:
    На вигляд якісне , ціна адекватна .
    Недостатки:
    Чохол слабенький дуже

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що крісло виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Валерій Т***

нормально, довольний

Достоинства:
    швидко розкладається та складається
    Недостатки:
    чехол дуже тонкий

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Дуже легка розкладачка, матеріал в міру шумний

Достоинства:
    Легка, компактна
    Недостатки:
    За ці гроші недоліків поки не виявив

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Гарна якість самого виробу, доволі зручно лежати, немає зайвих люфтів, не видає зайвих звуків

Достоинства:
    Надійна конструкція, легко розкладається
    Недостатки:
    Чохол для перенесення дуже слабкий і кріплення ремінця для перенесення до нього вкрай не надійні. Потрібно буде шукати альтернативу

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Ми вже працюємо над тим аби замінити на більш якісні чохли. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Кузнецова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Сподобалась, матеріал гарний, доволі цупкий, розкладається за секунди. Але об'ємна (1м× 20см) і важкувата для перенесення на відстані (для авто більше розрахована). Чохол треба відразу міняти. За ручки краще не нести, бо обірвуться.

Достоинства:
    Швидке розкладання
    Недостатки:
    Об'ємна. Вага.

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. На рахунок чохлу дякуємо, працюємо над покращенням. З повагою команда Ranger.

• Светлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Достоинства:
    Міцна тканина. Стійка

• Сергей П***

Якісний товар

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємося, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger

• Леоненко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Дуже зручна розкладачка. Якісна, легко розкладається та зручна для переносу, вага не відчувається. Для тих, хто ночує в укриттях, просто необхідна річ. Дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Якісь, конструкція.
    Недостатки:
    Поки не виявили

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger

• Олексій К***

Зручно

• ІРИНА Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

В принципі можна брати, якщо не совати нікуди

Достоинства:
    Легко розкладається і складається, доволі компактна, лежати зручно, мою тушку легко витримує.
    Недостатки:
    Важка, так за собою не потаскаєш. Плюс ще й чохол препаскудний, тонкий і ледве купи тримається. Тільки винесла з магазину то ручка ледве не відірвалася

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. на рахунок чохла, працюємо над вирішенням даної проблеми.З повагою, Команда Ranger

• Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Довольно комфортные раскладушки. Разбираются-собираются за 30 секунд. Покупал для ночевок в подвале во время обстрелов. Сегодня пришлось испытать. Спать комфортнее, чем на надувном матрасе. В отзывах писали, что при раскрытии она становится дугой и выпрямляется под весом человека. Подо мной не раскладывается. Просто надо нажать на средние опоры и каркас становится всеми опорами на пол и полотно натягивается. Весит 6кг с чехлом. Ребенок 11 лет переносит без проблем. Скрипов во время сна не заметил. Очень надеюсь, что больше не понадобятся.

Достоинства:
    Раскрывается за 30 секунд
    Недостатки:
    Необходимо дожимать средние опоры после раскрытия

Дякуємо за ваш відгук та детальне пояснення! Взагалі це і є правильне розкладання цієї моделі.
      З повагою, Команда Ranger

• Коваль О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Чудова розкладушка, моє спасіння в укритті. Не важко нести, легко розкладається. Користуюсь більше місяця, регулярно. Дефектів ніяких немає. Але чохол - жахливий, нести на плечі неможливо, шнурки постійно застрягають в ніжках. Потрібно перешивати, щоб можна було носити на плечі.

Достоинства:
    Міцне, зручне, не важке
    Недостатки:
    Жахливий чохол

• Сергей Г***

Классная раскладушка

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування і прослужить довгі роки. З повагою, Команда Ranger

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Порвалась тканина. Металоконструкція прорвала її на краях.

Достоинства:
    Зручне у використанні.
    Недостатки:
    Недовговічне.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Тканина не повинна рватися при нормальному використанні, і ми обов’язково передамо ваше зауваження на виробництво для перевірки цієї моделі.
      Також звертаємо увагу, що перевищення допустимого навантаження може вплинути на довговічність виробу — рекомендуємо перевіряти ці характеристики перед використанням.
      Зверніться до сервісного центру і спробуємо вирішити це питання.
      З повагою, команда Rаnger.

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Вітаю, якість нормальна, чохол тонкий, з часом порветься від ніжок. А ліжечко ок, рекомендую

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Користуюсь в укритті, все чудово! Зручна, міцна. Рекомендую.

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що ви обрали нашу продукцію.
      Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування.
      З повагою, Команда Ranger

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Відмінне ліжко, використовую під час тривоги в прохолодному приміщенні, як заміну коремату.

Дякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните її якість та зручність.
      З повагою, Команда Ranger.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Ідеально для перечикування тривог в паркінгу в горизонтальному положенні

Достоинства:
    Легко розкладається і складається, практично за секунду
    Недостатки:
    Дорого, досить важка і габаритна, але донести можна

Дякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните її якість, надійність та зручність. З повагою, Команда Ranger.

• Олексій П***

Замовив дві розкладушки . На перший погляд вони ідеальні

Дякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните їх якість, надійність та зручність. З повагою, Команда Ranger.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Купляла для чоловіка військового, у вересні 2024 року. Вже через 3 місяці тканина в одному місці(де проходить шов) не витримала і прорвалася. Сам каркас гарно зроблений, але тканина слабка. На мою думку вона розрахована на 70-80 кг.

Достоинства:
    Легка, компактна.
    Недостатки:
    Слабка тканина. Розрахована на невелику вагу людини
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Все ок, используем, хорошая скидка.

Достоинства:
    Выдерживает вес, каркас крепкий, стойка не расшатывается даже при долгом использовании.
    Недостатки:
    Нет.
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Незважаючи на свою простоту, ліжко дуже комфортне, матеріал міцний, тканина не тягнеться, не рветься і лежати на ньому зручно навіть без матраца.

• Гнат У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

В складеному вигляді поміщається в багажник, розкладається за пару секунд.

Достоинства:
    легке, комфортне, стійке
  • Юрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Хороше, отримав швидко і доставка безкоштовна.

Достоинства:
    легко складається і розкладається, легке, не прогинається і шви не тріскають, в мене не скрипіло
    Недостатки:
    купував за повну суму, знижки ще не було