Отзывы покупателей о EКО концентрат натуральний для видалення плям різного походження Green Max, Чойс Choice, 250 мл

Оценка пользователей 3.69/5
  • Отзывы про товар продавца Place
  • Малишко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл

В моєму випадку не знаю, чим може допомогти. Пробувала на різних Лесях але ефекту не побачила взагалі.

Недостатки:
    Не виводить плями
    • Продавец  Place

Добрий день Для використання в машинах будь-якого типу і ручного прання. Перед використанням збовтати. Нанести концентрат на попередньо зволожену забруднену ділянку виробу і залишити до подальшого прання. Випрати.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Плями виводить доволі добре. Відправили швидко.
    Виводила жирну пляму з обивки дивану, все вийшло і білих слідів не залишив.

Достоинства:
    Виводить плями.
    Недостатки:
    Не всі плями бере.

Дякуємо за відгук Анастасія. Green Max має три види плямовивідників на різні випадки. Есперементуйте. Також пральний порошок має чудову здатність виводити більшість плям при замочуванні в гарячій воді.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Гарно і м'яко виводить пятна

Дякуємо за відгук!

• Ира К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Дуже класний засібБули плями на скатертині які не виводились кисневим порошком,цей засіб справився.Буду замовляти ще

Дякуємо за відгук.

• Антоніна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Гарно справляється зі свіжими плямами, але застарілі не всі виводить. Приємний цитрусовий аромат і ідеальний склад для прання дитячого одягу.

Достоинства:
    Безпечний склад, виводить плями
    Недостатки:
    Дуже застарілі плями не виводить
  • Екатерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Беру не вперше , справляться зі свою справою на ура!!!

Дякуємо Вам за відгук!

• Яніна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Підходить для комірцевої зони, манжетів. В ході оброблення речей цим спреєм, не всі плями вдалося вивести. Нажаль.

• Солохина Е***
  • Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Перечитавши відгуки не була впевнена щодо якості видалення плям, але моя біла футболка з плямами фарби, яку я попередньо замочила водою та побризкала спреєм і залишила на пару год стала без плям. Тому рекомендую.

Достоинства:
    Плями від фарби забрала
  • Артём С***

Слабенький,не для всіх плям

Достоинства:
    Приємний запах
  • Аліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Застарілі плями не виводить на одягу , лише гучна назва маркетингу ...

Достоинства:
    Спрей
    Недостатки:
    Не виводить плями
  • Кристина Ч***

дякуємо

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Легкі та свіжі забруднення видаляє добре, з застарілими плямами 50/50.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Очікувала більшого, ідеально не відперає.

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Властивості цього плямовивідника явно перебільшені, так трохи посвітлішали плями, але все одно залишились

• Христина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Обрызгала хлопковую ткань - загрязнение обычная земля - результата ноль ( пятну 2 дня было). Кровь тоже не удалил - пятно просто стало желтым.
    Вообще очень удивлена, так как ранее заказывала этот пятно выводитель и он справлялся. Будто налили чего то другого. А вот жир с плиты удалил на ура.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не выводит пятна.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Беру вже не перший раз. Переважно справляється з плямами. Пшикаю і залишаю на ніч,зранку перу.

Достоинства:
    Натуральний
    Недостатки:
    Швидко закінчується

Дякую за відгук!
      так, цей спрей не вимагає трмінового прання, можна наносити на пляму і залишати одяг лежати до прання.

• Иван Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Офигенная штука, на зимней куртке после дождей и снега остались какие-то пятна которые не отстировались, запшыкал этим спреем, растер его, подождал мин 40 и кинул в стирку, куртка теперь как новая, даже намека что были пятна нет, рекомендую

Достоинства:
    Отстирывает пятна на ура
    • Продавец  Osan

Щиро вдячні за відгук! спрей чудово справляється не тільки з плямами на одягу, він ще робить білу підошву взуття білосніжною! Спробуйте!

• Юлія М***

Дуже круто видаляє плями. Раджу

• Ольга

Класний спрей,чудово видаляє плями

• Виктория О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Швидкий зв'язок та відправка.
    Якісне пакування. Відмінний товар. Рекомендую до співпраці!!!

• ольга ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Нажаль, плямовивідник не вивів жодної плями з дитячих речей, хоча на нього були великі сподівання(
    Плями різного походження (ягоди, овочі, сік, каші, бруд з вулиці) так і залишились на місці, лише трошки посвітлішали.
    Робила все по інструкції, застосовували на котонових речах та трикотажі, але результату 0, дуже розчарована
    Кисневий порошок справляється з усіма цими плямами за пів години, а цей спрей виявився безсилим(

Достоинства:
    Приємний аромат, зручний дозатор
    Недостатки:
    Не вивів жодної плями
  • Марченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Дуже погано виводить плями навіть свіжі, про застарілі я мовчу взагалі ніяк не видаляє. Все згідно інструкції- результату ніякого. Тертя плями після нанесення - також не допомогло вивести, трішки стало світліше. І так з різними видами плям.
    (Купувпла для дитячого одягу. Більшість це Плями від дитячого харчування)

Достоинства:
    Аромат апельсина
    Недостатки:
    З плямами справляється погано. Стають світлішими. Не всі плями виводить

Анна, доброго дня. Бувають трапляються плями змішаного характеру які не відходять. Головна перевага продукту - його екологічнсть, безпечнсть, він не може працювати як агресивна хімія на всіх плямах, потрібно підбирати плямовивідник. Як мама двох дітей із багатьма плямами можу порадити із власного досвіду перед пранням наносити на пляму просто наш пральний дитячий порошок GreenMax - результати чудові завдяки активному кисню і ви економите на плямовивіднику. Спробуйте.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Взагалі нічого не відперає, нанесла на свіжу пляму, залишила на ніч і все залишилось як і було. Плями від фруктів, помідорів, жир від оселедця, чорнило від ручки не для нього.

Достоинства:
    Гарний запах, натуральний склад, зручний розпилювач
    Недостатки:
    Не виводить плями, завищена ціна

Тетяна доброго дня. Цей плямовивідник зазвичай справляється з переліченими вами плямами, в тому числі з чорнилом від ручки з одягу та зі стін за допомогою губки. Плями класичного характеру - білкові, жирові, пігментні у побуті рідко трапляються у чистому вигляді і зазвичай мають змішаний характер. Для того щоб ми надали вам розяснення чому не спрацював у вашому випадку прошу надати більше інформаціі - про пляму, іі колір, вид тканини, термін. Ви отримаєте відповідь від технолога/розробника.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Гроші на вітер. Що ж говорити про застарілі плями, якщо навіть зі свіжими плямами від ягід не впорався. Не рекомендую(((

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Даремно витрачені гроші
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Дружина дуже задоволена. Випрали застарілі плями, які не змогли вивісти плямовідники різних виробників. Засіб, згідно інструкціїї, наносили на вологу тканину, терли та залишали на 5-10хв., потім прали. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Виводить різні плями, свіжі та застарілі.
    Недостатки:
    Не має.
  • Полина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Не очікувала такого ефекту від натурального засобу , а він виявився просто супер. Купувала для видалення плям від дитячих какунців - прекрасно впорався, до того ж без зайвих зусиль. Потім спробувала його на світлій підошві кросівок, на стельках тканевих капців і, нарешті, на фільтрах витяжки)) За витяжку напишу окремо, бо спочатку я на неї наприскала сіф антижир, проте він не видалив жовту ділянку. Пам'ятаючи чудові результати цього засобу для видалення плям на тканинах, я вирішила їм поприскати на фільтр витяжки. Через хвилинку протерла губкою і все: все чистесеньке) Я, чесно, у захваті)
    Засіб досить економний, трошки густий и прискає на пляму струменем, в залежності від тканини одразу не всмоктується, тому є можливість його розподілити,якщо в цьому є потреба. Пахне приємно апельсином, запах не їдкий.
    Виробнику за цей продукт респектище!

Достоинства:
    Суцільні
    Недостатки:
    Не виявила
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Якщо хочете позбавитися плям, не виводьте одразу. Кров - поточною холодною водою, ягоди - окропом, траву - оцтом чи лимонною кислотою... І ніколи не вірте жодному напису, що ось саме цей "інноваційний" фантастичний засіб виводить все.

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Відмиє взуття і білі підошви на ура! Супер!

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Цей плямовивідник за порадою подруги просто знахідка для мене.
    Дуже задоволена,за такий чудовий результат не шкода витрачених коштів.
    Відіправ жирну величезну пляму від олії з кухонної тюлі,вона просто білосніжна,хоча до цього,чим я тільки не прала і безрезультатно.
    Єдина порада з власного досвіду,чим старіше і сильніше забруднення,тим довше потрібно тримати оброблено.
    Тобто,тюль я обробила і потримала годину до основного прання.

Достоинства:
    Однозначно рекомендую
    Недостатки:
    Жодних
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Посоветовала подруга, которая только им справляется со старыми пятнами.
    Решила купить для грязных вещей грудничка. Все пятна от еды и подгузничных дел удается убрать только этим спреем! Мыло и ваниш не справляются, а тут очень быстро и просто идеальный результат.
    И очень удобная форма в виде спрея, не нужно ничего замачивать и застирывать руками!

Набрызгала, подождала пол часа/ночь либо сразу в стиралку - ни разу не подвел. При этом сохраняются все надписи и цветные элементы. Приятно пахнет апельсинкой, а не химией. После стирки никакого запаха нет.
    С моей белой блузы убрал пятно от тоналки.

Я уже всем посоветовала и заказываю второй раз для мамы!

Достоинства:
    Убирает без следа лучше популярных пятновыводителей. Нет химозного запаха
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eco shop "Green and White". Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

В інструкції не вказано, скільки потрібно витримати одяг після нанесення засобу перед пранням.

Достоинства:
    Екологічний, приємний запах, мейд ін Юкрейн
    Недостатки:
    плями від поту й дезодоранту не вивів
    • Продавец  Eco shop

Дякуємо за важливе зауваження! Вносимо зміни до опису. Засіб рекомендовано наносити на 5-20 хвилин, після чого випрати відповідно до рекомендацій на етикетці виробу. Найкращий результат буде при умові використання прального порошку Green Max

• Діна П***

Рекомендую. Відбілює і зберігає колір

• Анна Х***

Бесполезный абсолютно
    Ни старые органик пятна, ни пятна пота на футболках не вывел

Достоинства:
    Недостатки:
    Не справляется с заявленными задачами
  • Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Дуже сподобався цей спрей. Нанесла на пляму, трохи почекала, потерла пальчиком- бруд зникає. Потім у пралку- і готово

Достоинства:
    Діє
    Хороший склад
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олена К***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 200 мл

Хто пам'ятає сліди соку кульбаби на одязі? Темно-сірі плями на новій бузковій весняній куртці дитини...Ваніш? Ні. Парус? Теж ні. Куртка лежала місяць з тими плямами...Я вже думала її викидати... Спробувала цей засіб. Працювала відповідно до інструкції, що на пляшці. Після першої обробки плями вивелись на 70%, відразу повторила обробку ще раз -95% (умовно звісно). Я була приємно вражена результатом! А куртку дитина ще носить!

Достоинства:
    Це не суперуніверсальний, однак видаляє плями. Для мене цей засіб поки що найкращий!