Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Миска для воды пластиковая для собак и кошек с защитой от переполнения 1,5 литра непроливайка белая

Оценка пользователей 4.43/5
  • Зоряна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

У нас є проблема, кошеня звичайні миски з водою перевертає, хлюпається в них, як єнот....купила фонтан....це за 10 хв. весь коридор разом з стінами, дверямт, підлога...мовчу.... залите....ця мисочка....так, почав знову свою історію, але бризок менше значно, вже і попив з неї, перевернути не може

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Дуже класна миска, собаці сподобалась!

• БОГДАН Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Кіт грався з водою і перевертав свою миску, але тепер проблему вирішено

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Дякую за швидкісну доставку.

• Євгенія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Все супер! Дуже якісна річ і, як виявилося, дуже зручна.

• Виктория Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Это супер находка для мохнатых животных!!! Одни плюсы!!!

Достоинства:
    Пыль не попадает в воду в течение дня, брызгов нет от бородули собаки!
    Недостатки:
  • Наталя К***
    Продавец: FlashShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Прислали дешевую,коробка открыта ,сама поилка ,как б/у,совершенно другая чем на рисунке ,упаковка вообще другая ,ни описания ,ни качества ,обычная поилка

Достоинства:
    Недостатки:
    Никакая
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Юрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SANTARAY. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Пластиковий диск не цільний і в нього набирається вода, від чого він стає важчим і спускається на днище ємності.