- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка просто супер! Дуже гарна, вмістка. Мені дуже сподобалась. Вчасно приїхала. Дякую Розетці.
- Достоинства:
- Натуральна шкіра, чудовий дизайн.
- Недостатки:
- Немає.
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою. Шкіра приємна на дотик. Гарно тримає флрму. Дуже легка та стильна сумка.
- Достоинства:
- Гарня якість, легка, вмістка
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців. Приємних і вдалих Вам покупок!
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Тауп
Відмінна сумка,якістю задоволена на 100%.Дякую за швидку доставку.
Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- БеллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Сумка шикарна за свої гроші, шкіряна, що для мене важливо було. Вмістка, є кишені всередині, ключиком і замочком користуватись не планую. Колір суперовий, як я і хотіла. Обідненько, що після придбання вона впала в ціні на 400грн. Фурнітура трохи колеться, але за таку ціну і шкіряну, то на цей нюанс можна закрити очі.
- Достоинства:
- Дорого виглядає, вмістка, шкіряна
- Недостатки:
- Не знаю
Соответствие указанным размерам
Соответствует