Отзывы покупателей о Bluetooth-гарнитура для телефона BOROFONE Lucky business BT headset BC36 Черный
- Гнатишко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black
НЕ РАДЖУ МАТИ З ЦИМ МАГАЗИНОМ СПРАВИ. Товар прийшов вчасно при отриманні перевірив на розмову все було добре.але при подальшому використані при перегляді відео звук періодично з інтервалом 1-2 секунди пропадав. За власний рахунок відправив на заміну.Отримав гарнітуру з такою ж самою проблемою. Відповідно перед відправною її ніхто не перевірив хоч обіцяли
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
- Продавец Gadget OFF
Товар перед відправкою був на перевірці і був повністю робочим. Адже увесь товар на обмін проходить тестування. Шкода що наш досвід співпраці виявився невдалим. Ви маєте 14 днів на повернення товару, всі дані поміщено у гарантійному талоні.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black
Товар відповідає заявленим характеристикам. Був приємно вражений якістю. Раніше користувався гарнітурам JABRA та Xiaomi. Різниці поки не відчув. Гарна гарнітура, рекомендую. Хотілося щоб працювала довго і якісно. Тепер зверну увагу і на інші товари BOROFONE. Продавець чудовий.
- Продавец Gadget OFF
Віктор, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- Мусиенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black
Товар прийшов вчасно, загорнуто охайно, повна комплектація, інструкція на доступній мові, під'єднання просте, якість звуку на відмінно. Здивували.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки що не знайшли
- Продавец Gadget OFF
Анастасия, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black
За свої гроші просто чудова і незамінна річ. Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює відмінно.
- Недостатки:
- Батарея слабувата.
- Продавец Gadget OFF
Володимир, дякуємо за відгук, приємного користування :)