- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Sisay. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
- Руслана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Sisay. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Користуюся вже давно)
- Єлєна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Sisay. Объем 1 шт: 855 мл
Все чудово, дякую
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Давно перейшла на прання лише гелями. Звісно, спочатку брала, які дешевші (і це був не Персіл, і це була не Розетка). Перепробувала кілька брендів, але результати прання мене задовольняли, скажімо так, - не зовсім і не завжди. Тому почала поступово переходити на дорожчі засоби. І трапився мені Персіл (правда, в сусідньому магазині, а не в Розетці, і ціна його була вищою). Не буду багатослівною, описуючи достоїнства цього засобу, але з тих пір тільки Персілом і користуюсь. Бо відпирає відмінно, і запах речей залишається просто суперовий ! Беру однолітрову упаковку, хоча трилітрова - набагато вигідніше (просто живу одна, пенсія невелика, а 1 л вистачає надовго). Днями напрапила на акції у Розетці, та ще й було 15% бонусів. Ну, тут уже сумнівів не залишилось ніяких ! Тепер Персіл буду замовляти лише на Розетці (звісно, акції, на які Розетка дуже щедра, буду шукати теж).
- Достоинства:
- Переваги засобу для мене особисто - всі (бо є з чим порівнювати). Але особливо хочу відмітити - цей засіб безфосфатний. Що робить його дуже привабливим для прання дитячих речей (мамочкам на замітку).
- Недостатки:
- Недоліків я не виявила. Але одне, що для мене є перевагою, а саме - приємний запах, може бути недоліком для тих, хто взагалі не любить ніяких запахів, або віддає перевагу кондиціонерам.
Представник постачальникаГалина, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5.94 л. Количество упаковок: 2
Перевірила по всіх пунктах - гель оригінал.
Прання теж було якісним.
Є лазерне маркування на чорному тлі: AT080426L00701:43.Літера «L» у коді Henkel позначає конкретний завод-виробник — Liquid Production (Рідке виробництво).Цей великий завод автоматизованого розливу гелів розташований саме в місті Дюссельдорф, Німеччина (адреса Henkelstraße 67, яка також є на етикетці). австрійський штрих-код (починається з 9) вказані лише тому, що австрійський офіс «Хенкель Центральна та Східна Європа» відповідає за логістику та постачання цього німецького гелю до нашого регіону.
Написи мають чіткий 3D-ефект з подвійним кольоровим контуром (ефект об'єму на словах POWERFUL IN COLD & SHORT CYCLES). У підробках такий складний друк зазвичай не відтворюють, роблячи літери плоскими або розмитими.- Достоинства:
- Оригінал. Все чітко
- Недостатки:
- На пляшці прописом не вказано завад де виробляється, відшукати можна тільки по лазерному маркуванню
- Покупець О***
Дякую
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Что тут сказать, Persil он и в Африке Persil. Гель работает отлично, банки пришли целые и невредимые, никаких проблем, доставка через новую почту. 10 литров за 1000 грн, это отличная цена. 200 стирок, мне на пару лет хватит. Рекомендую. И соблюдайтесь рекомендации производителя по количеству средства на стирку, тогда проблем не будет. Как правило, на мою машинку 6 кг, 50 мл, с головой для качественней стирки (у меня вода средней жёсткости, учитывайте это, если например вода жесткая, то средства надо больше, часто такая вода в сёлах из колодцев). Производство: Австрия, но для нашего рынка.. (при этом качество хорошее) насколько я знаю, то он хуже чем для рынка той же Германии, но там и цена выше, так что меня абсолютно устраивает. P.s не покупайте персил с рук по низкой цене (типа с Европы), там как правило подделки которые разливают в Ужгороде. Покупайте на розетке, оригинал, цена, скорость доставки отличные.
- Достоинства:
- Качество, хорошо стирает при низкой температуре, малый расход, адекватная цена (по акции), экономный, приятный запах, концентрированный (15-30% Павов, когда как правило у остальных средств 5-15%).
- Недостатки:
- Все таки это химия..., если покупать не здесь то высок риск попасть на подделку, цена без акции кусается.
- Данил
Вы не совсем понимаете о чем говорите!
В Германии персил немецкого производства а не Австрия или Польша.
Цена такая же а по акции ещё дешевле.
Пользовались много лет именно немецким, по сравнению с тем что у нас продают, разница большая.
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
- Достоинства:
- Норм порошок
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1
Дуже неперевершений гель.
Але по-дурному-ДОРОГИЙ.
Таке враження,що оголені тайські девственніци його розливають.
Золота ціна 3,96л
Представник постачальникаІрино, дякуємо за ваш вибір та оцінку! Раді, що ви з нами.
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Все отлично отстирывает, особенно нижнее белье и носки.
Объем 4.5л - Австрия. Гель синего цвета, консистенция обычная, не сильно густая.
Запах действительно очень насыщенный, но лично мне нравится, этакий запах чистоты и свежести. Кого напрягает - значит слишком много геля залили, или можно включить доп.полоскание, если есть такая функция.- Достоинства:
- Качество стирки, цена/объем, удобный мерный колпачок и продуманное горлышко, чтобы остатки геля стекали обратно в бутылку, а не по резьбе.
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвген, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Корчевный А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Отличный гель для стирки.Берем постоянно.Качество стирки радует.
- Достоинства:
- Большой обьем.Акцийная цена.
Представник постачальникаАндрій, вдячні за коментар. Гель для прання Persil Колор, насичений рідким ензимами. Швидко розчиняється в воді, глибоко проникає в волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігає посірінню і вицвітанню.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
использую уже второй раз
- Достоинства:
- очень хороший гель
- Недостатки:
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук. Гель для прання Persil Колор насичений рідким ензимами. Швидко розчиняється в воді, глибоко проникає в волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігаючи посірінню і вицвітанню.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
До цього довгий час користувалися гелем іншого відомого бренду і цей, для нас, кращий. Раніше у машинку на 6кг. додавали повний ковпачек (якщо менше, то прання буде поганим), а персілу достатньо пів ковпачка (і піни достатньо, і білизна пахне). Читав відгуки, мовляв дуже різкий запах, як на мене, то пахне так само як і аріель, - приемний ледь відчутний запах. Можливо багато додають.
- Достоинства:
- Акційна ціна, гарно піниться.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаСергій, дякуємо за коментар. Гель для прання Persil Колор насичений рідкими ензимами. Швидко розчиняється в воді, глибоко проникає в волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігаючи посірінню і вицвітанню. Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Надеюсь он будет хорошим, Ариэль уже приелся и не так пахнет как изначально!
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Не правильно зберігали речі у закритому приміщенні з перепадами вологості і вони "задохнулися". Декілька разів з іншими сильно ароматизованими гелями- жодного результату. Хотіла вже у хімчистку віддати. Дала шанс Persil. Треба було відразу ним прати - жодних сторонніх запахів.
- Достоинства:
- 100% якості
- Недостатки:
Представник постачальникаСофія, дякуємо, що обираєте Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1
Персіл це Персіл. Уже пройшов той час, коли радів дешевим пральним гелям. Дешева рибка - погана юшка. Як не замочуй, плями, навіть найпростіші, залишалися. Персіл нагадав, що можна прати без нервів. Тепер дешевий гель використовую для замочування, а Персіл для основного прання.
- Достоинства:
- Ковпачок з носиком-лійкою, зручно наливати.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.95 л. Количество упаковок: 1
Persil мене ніколи не розчаровує, скільки разів намагалася "спригнути" на інші марки - все одно повертаюся :)
- Достоинства:
- Вигідно купувати великі упаковки, якість відмінна
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олеся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Дуже задоволена товаром!!!!
- Достоинства:
- Добре пере й приємно пахне білизна після прання.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлеся, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Хорошо стирает, выводит пятна, приятный запах. Быстрая доставка от розеток
- Достоинства:
- Прекрасный порошок с хорошим запахом
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Гель отличный. До этого пользовался Persil автомат Колор в порошке. Форма геля как по мене намного практичней, порошок в холодной воде до конца не растворяется и остаются его частицы. Гель от этих проблем избавлен, а результат остаётся на высоте.
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Цей засіб для прання забезпечує бездоганний результат та досконалу чистоту білизни. Він допомагає видалити навіть найбільш стійкі та засохлі плями, не пошкоджуючи при цьому волокна тканини. Persil з технологією Deep Clean Plus* глибоко проникає у волокна тканини для потужного видалення плям, а ефект Активна Свіжість дарує довготривалу свіжість, ніби щойно після прання. Все це разом із доглядом за тканиною та підтримкою сяючої яскравості вашого одягу. Користуйтеся із задоволенням!
- Альбина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Отличное качество стирки даже при 30 градусах, сохраняет цвет белья
- Достоинства:
- Экономичный и отлично отстирывает белье
- Недостатки:
Представитель поставщикаАльбіна, вдячні за Ваш відгук. Гель для прання Persil Колор, насичений рідким ензимами. Швидко розчиняється в воді, глибоко проникає в волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігаючи посірінню і вицвітанню.
- Анастастя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
- Достоинства:
- Хороший гель для стирки. Большая упаковка очень удобная, так как меньше пластика, который потом отправляем на переработку.
- Недостатки:
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Пользуюсь этим гелем уже несколько лет - очень доволен. До этого пользовался таким же, только в виде порошка. Отлично отстирывает в стиральной машине как цветные, так и белые вещи. Подходит и для ручной стирки. На упаковке написано: для стирки при температуре от 20 до 60 градусов, но пользовался и при более высокой температуре - все отлично.
- Достоинства:
- Отлично отстирывает. Не оставляет следов на одежде вне зависимости от типа ткани. Экономичный. Удобный в использовании.
- Недостатки:
- Нет дозатора, чтобы налить маленькую порцию.
- Инна М***
Persil колор - гель бесподобный, давно пользуюсь только им и пока не вижу годной альтернативы,
и позвольте заметить: этот тип геля - колор - именно белые вещи отстирывает не очень (за исключением если они совсем не загрязнённые).
- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Дуже класна штука. Вистачає на довго, пере чудово, гарно піниться, запах не айс, але норм. Дуже вигідно, якщо купувати по акційній ціні.
- Достоинства:
- Економічність, гарно пере.
- Недостатки:
- Запах не самий приємний.
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Кращий гель в моєму житті, користувався, користуюсь та й буду користуватись!!! Дякую тобі Persil, що ти є!!!
- Достоинства:
- Якість прання, свіжість та чистота одягу
Представник постачальникаЄвген, вдячні за відгук. Гель для прання Persil Колор, насичений рідким ензимами. Швидко розчиняється в воді, глибоко проникає в волокна тканини. Зберігає яскравість кольорових речей, запобігає посірінню і вицвітанню.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1
Досить якісний гель, пере непогано, лише дуже сильний аромат.
- Недостатки:
- Сильний аромат
Представник брендуОлександра, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Беру 3й раз. Питань ні до виробника, ні до товару, ні до розетки не має. Все ок
- Достоинства:
- Густий. Концентрований. Свіжий. Австрія. 4.5л.
- Недостатки:
- Ціна без знижки
Представник постачальникаІван, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаРуслан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Чудовий гель, свою функцію виконуе!
- Достоинства:
- Приємний запах!
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1
Экономный, хорошо отстирывает. При избыточном применении очень сильно пахнет, запах неприятный.
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Однієї тари вистачає на пів року спокійно, гель хороший, мінусів немає
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.96 л. Количество упаковок: 1
Гарний запах
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Користуємось років 5 цим гелем, шкода що з кожною новою покупкою пляшка стає все менше та менше.. Запах після 5 полоскань та сушки на балконі майже вивітрюється - добре було б якби випускали взагалі без ароматизаторів. Пере ніби не погано, не виникало потреби прати щось надто брудне. Використовуємо більше верхнього одягу та всього що не має прямого контакту з тілом. Що контактує з тілом - перемо гіпоалергенною версією.
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Єрмак Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Після прання майже не відчутний запах, у порівнянні з іншими гелями можна сказати зараз взагалі відсутній.
Для повсякденного прання саме те.- Достоинства:
- Відсутність запаху
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л. Количество упаковок: 1
Супер мега крутий гель для прання, краще дорожче але оригінал, ніж дешеве з написом
- Достоинства:
- Оригінал
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Пользуюсь им или таким же зеленым уже более 7-ми лет и никогда не подводил. Стирает отлично, пахнет свежестью.
- Достоинства:
- Лучший порошок которым я пользовалась
- Недостатки:
Представник постачальникаЛіна, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!