- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Крісло якесь невелике дитяче. Для дорослого чоловіка наче мале якесь. У описі написано навантаження 120кг. В мене 100кг. через місяць тріснула і відлетіла одна ніжка нижньої колісної хрестовини. Тепер майже нове крісло непридатне.
- Достоинства:
- Дешеве
- Недостатки:
- Мале наче на дитину, швидко зламалося
- Продавец BoBko
Добрий день. Розміри на дану модель відповідають опису та характеристикам. Стосовно поламаної ніжки, взято в роботу
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый
Сломалась через месяц
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый
Клас
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый
Низьке
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый
Кресло маленькое ребенку на 10 лет не подойдёт
- Недостатки:
- Кресло маленькое,.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый
Не хотілось замовляти велике офісе крісло, так як потрібна мобільність. Зупинився на цьому кріслі.
Нажаль крісло виявилось зовсім малим. Для дорослого чоловіка 105кг вагою - замале.
Повертати не буду, дитині підійде. Будьте уважні з розмірами!- Достоинства:
- Непогана якість крісла. Бюджетний варіант. Збирається швидко і без додаткових інструментів - все в комплекті.
- Недостатки:
- Замалий розмір для дорослого чоловіка. Для струнких або дітей
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный с синим
Швидка доставка. Все як в описі. Дякую
- Савенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный с синим
На фото виглядає наче не погано, комплектація повна, все зібралось без молотку а з допомогою рук і ключем з комплекту, запчастин вистачило, але якість пошиву погана, особливо сидіння.
Я так розумію, що газ-ліфт, болти і залізакі, то все куплено, але на пошив грошей не вистачило.
Не рекомендую.- Достоинства:
- Болти міцні, залізо залізне
- Недостатки:
- Якість пошиву дуже низька, особливо сидушки
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный
Для маленьких детей. Люфт во все стороны. Хлюпкая конструкция. Пришлось дорабатывать. Если б знал - заказал другое. Не в деньгах вопрос.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-желтый
Наче непогане крісло, але потрібно вказувати, що крісло ДИТЯЧЕ, бо спинка ну дуже занизька, та крісло не для дорослої людини, та навіть для підлітка воно замале. Дитині майже 8, та ще рік і плечі будуть виступати за спинку, тому дуже шкода, що дізналася, коли вже зібрали. Коли замовляла навіть і подумати не могла, що потрібно звертати увагу на довжину спинки, бо хотілося саме крісло з високою спинкою.
Торчать нитки. Пластикові заглушки для болтів не всі підійшли, тож 2 болти так і відкрито.- Достоинства:
- Приємний кожзам, яскраві вставки, гарна форма, шкода, що замале)
- Недостатки:
- Крісло для ДИТИНИ, що не вказано.
Нитки торчать. Заглушки для болтів не усі підійшли. Зависока ціна враховуючи недоліки.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черно-белый
Чудове крісло для середньої комплекції , простеньке , користуюсь місяць поки що тримається . Доставили швидко , збирається легко , але інструкції немає .
- Продавец DimPosud
Дякуємо за відгук та за те, що поділилися враженнями про крісло Bonro.
Раді чути, що крісло Вам сподобалось, було легко у збірці та добре показує себе у користуванні. Також дякуємо за зауваження щодо інструкції — обов’язково врахуємо це на майбутнє.
Бажаємо комфортного користування!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Черный
Дуже гарне ,бисстра доставка
- Достоинства:
- Відміно
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный с красным
Удобне,та коштує своїх грошей
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Не рекомендую
- Продавец Premium Price
Доброго дня. Уточніть, будь ласка, що саме Вам не сподобалось в даному товарі?
- Пузанков К***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный с красным
Крісло для підлітків. Добре виконано.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Для підлітків
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный
Вкажіть будь ласка в назві що це дитяче крісло, я розумію що сама попала бо не подивилась в описі габарити, будьте уважні бо дупа дорослого сюди влізе але дуже худенького
- Достоинства:
- Ще не можу сказати, буду користуватись дізнаюсь
- Недостатки:
- На фотографії габарити здаються більше.
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный
Власне я задоволений стільцем,купляв для дому щоб було зручно довго за компом сидіти,і мене все влаштовує зручний нічого не муляє підйомник працює поки що безвідказно,їздить на роликах крісло теж дуже добре фі це дуже зручно ролики хороші ну і не ламаються в крайньому разі поки що.
А так крісло супер.