Отзывы покупателей о Пуф-трансформер 5 в 1 Люкс Бежевий (3935)

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Шоколадный. Высота: 47

Сподобався!

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47

Супер!
    Буду замовляти ще один.

• Юлія К***

Все класно, легко розкладається і так само легко складається, зручні сидіння. Ми в захваті, але є один нюанс як на мене пуф габаритний.

• Владимир К***

Все супер!

• Оксана З***

Отримати товар , все чудово . Колір як на фото.

• Вікторія М***
  • Володимир М***

Гарний великий пуфік

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Черный. Высота: 47

Якісь хороша ,зручний у використанні. Дякуємо!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Черный. Высота: 47

Якість чудова
    Ціна помірна
    Швидка доставка

• Олена С***

Рекомендую

Достоинства:
    Рекомендую
  • Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Серый. Высота: 48

Пуфик просто бомба!!!Получил быстро упаковано на 5 , больше спасибо магазину за качестве услуги и товар!!!

Достоинства:
    Все как на фото,товар соответствует
    Недостатки:
    Их нету
  • Христина Т***

Відмінний пуф!!

Достоинства:
    Компактний та зручний
  • Оксана К***

Хороший пуф, все прийшло вчасно, гарно запаковано. Дякую.

• Михайло М***

Чудовий пуф.

Достоинства:
    Зручний, гарної якості та практичний.
    Недостатки:
    Немає.
  • Наталія К***

Все ідеально!Рекомендую!Колір відповідеє дійсності!

Достоинства:
    Надійно запаковано!
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Шоколадный. Высота: 47

Чудовий виріб. Все прийшло вчасно в чудовому пакуванні, все ціле. Дякую!

• Марина С***

Гарний пуф, завдяки написаним цифрам швидко складаємо.

Достоинства:
    Компактне зберігання такої кількості стільців
  • Юлія Г***

Відповідає вказаним характеристикам

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Бежевый. Высота: 48

Гарний якісний пуф (трошки важкий за рахунок металевої конструкції) але це лише до надійності. Зручно переміщати за рахунок коліс. І окреме дякую за маркування з середини, щоб не гадати з порядковістю як його зібрати )

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47

Швидко звʼязалися та відправили. Задоволена сервісом та якістю. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47

Найкраще рішення коли не хочеться займати багато місця в квартирі. Зручні і легко збирати та розбирати. Хоч вперше потрібно помудрувати щоб їх зібрати).

Достоинства:
    Зручні, стійкі, не габаритні
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Віталій К***

Чудовий пуфик! В зібраному стані досить компактний, чудово підійде для коридору чи просто в кімнаті. Зручно пересувається на коліщатках. По висоті на рівні стандартних кухонних табуреток. Не займає багато місця та гарно виглядає. В розібраному вигляді - п'ять повноцінних табуретів. Ідеальний варіант для прийому гостей, особливо у невеликій квартирі. Якісний метал та м'яка частина, висока якість виконання. Не гримить при пересуванні. Всі частини пронумеровані, що значно полегшує збирання.
    Окрема подяка службі підтримки продавця - пішли на зустріч та відправили товар раніше, тепер буде де посадити гостей.

Достоинства:
    Якість збірки, практичність, дизайн
  • Геннадій

Все чудово, як товар так і доставка

• Эвелина

Отлично

• Анастасия Д***

Суперовий, якісно зроблений і дуже зручний для 1 кімнатної квартири. Дякую виробнику і продавцю, рекомендую!

• Валентина З***

Все супер

• Катерина К***

Хороший пуф, дякую

Недостатки:
    На одному стільці було погано прикручене сидіння
  • Марина П***

Пух темно-сірий, якість чудова на колесиках зручно пересувати по дому, тканина м'яка і дуже гарна, зручний. Доставка швидка, рекомендую

• Зіта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47

Замовляла пуфік молочного кольору. Якість хороша і метала, і матеріалу. Продавець не попросив ніяких передоплат, все на довірі. В інтерьєр чудово вписався. Дякую за сервіс.

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Владислав Г***

Купляв пуф як на подарунок. Швидко звʼязались та доставили через НП. Матеріали якісні, частини пуфа підписані щоб не плутатись як складати назад. Імениннику подарунок дуже сподобався, дякую!

Достоинства:
    Швидко, якісно, клієнтоорієнтований сервіс
  • Яцюк І***

Замовляли на кухню, доволі м'які та компактні.

Достоинства:
    Забирали з Нової пошти, з коробкою влізли на задній ряд авто
  • Наталія Х***

Дякую. Все чудово

Достоинства:
    Придбала пуф . Дякую. Все чудово. Зручний у використанні.
  • Юлия П***

Дуже зручний і гарний пуф, задоволена якістю і кольором. Дякую за швидку відправку. Рекомендую всім .

• Мальвіна Л***

Пуф чудовий!!! Дуже зручний!!Якість відмінна. Швидка доставка. Рекомендую!!!

• Гавриленко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Бежевый. Высота: 48

Чудовий пуф. Гарно чиститься, зручний. Я задоволена і кіт задоволений. Дякую компанії

• Людмила С***

Замовила пуф. Гарно співробітник фірми проконсультувалв. Товар був в наявності. Дуже швидко отримала. Гарної якості. Дякую за вашу роботу.