- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Шоколадный. Высота: 47
Сподобався!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Супер!
Буду замовляти ще один. - Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Все класно, легко розкладається і так само легко складається, зручні сидіння. Ми в захваті, але є один нюанс як на мене пуф габаритний.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Бежевый. Высота: 48
Все супер!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Отримати товар , все чудово . Колір як на фото.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47
Гарний великий пуфік
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Черный. Высота: 47
Якісь хороша ,зручний у використанні. Дякуємо!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Черный. Высота: 47
Якість чудова
Ціна помірна
Швидка доставка - Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Серый. Высота: 48
Рекомендую
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Серый. Высота: 48
Пуфик просто бомба!!!Получил быстро упаковано на 5 , больше спасибо магазину за качестве услуги и товар!!!
- Достоинства:
- Все как на фото,товар соответствует
- Недостатки:
- Их нету
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Відмінний пуф!!
- Достоинства:
- Компактний та зручний
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Хороший пуф, все прийшло вчасно, гарно запаковано. Дякую.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Чудовий пуф.
- Достоинства:
- Зручний, гарної якості та практичний.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Все ідеально!Рекомендую!Колір відповідеє дійсності!
- Достоинства:
- Надійно запаковано!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Шоколадный. Высота: 47
Чудовий виріб. Все прийшло вчасно в чудовому пакуванні, все ціле. Дякую!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Гарний пуф, завдяки написаним цифрам швидко складаємо.
- Достоинства:
- Компактне зберігання такої кількості стільців
- Недостатки:
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Відповідає вказаним характеристикам
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Бежевый. Высота: 48
Гарний якісний пуф (трошки важкий за рахунок металевої конструкції) але це лише до надійності. Зручно переміщати за рахунок коліс. І окреме дякую за маркування з середини, щоб не гадати з порядковістю як його зібрати )
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47
Швидко звʼязалися та відправили. Задоволена сервісом та якістю. Рекомендую!
- Недостатки:
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47
Найкраще рішення коли не хочеться займати багато місця в квартирі. Зручні і легко збирати та розбирати. Хоч вперше потрібно помудрувати щоб їх зібрати).
- Достоинства:
- Зручні, стійкі, не габаритні
- Недостатки:
- Не знайдено
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Чудовий пуфик! В зібраному стані досить компактний, чудово підійде для коридору чи просто в кімнаті. Зручно пересувається на коліщатках. По висоті на рівні стандартних кухонних табуреток. Не займає багато місця та гарно виглядає. В розібраному вигляді - п'ять повноцінних табуретів. Ідеальний варіант для прийому гостей, особливо у невеликій квартирі. Якісний метал та м'яка частина, висока якість виконання. Не гримить при пересуванні. Всі частини пронумеровані, що значно полегшує збирання.
Окрема подяка службі підтримки продавця - пішли на зустріч та відправили товар раніше, тепер буде де посадити гостей.- Достоинства:
- Якість збірки, практичність, дизайн
- Недостатки:
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Все чудово, як товар так і доставка
- ЭвелинаОтзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Серый. Высота: 48
Отлично
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Суперовий, якісно зроблений і дуже зручний для 1 кімнатної квартири. Дякую виробнику і продавцю, рекомендую!
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Все супер
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Хороший пуф, дякую
- Недостатки:
- На одному стільці було погано прикручене сидіння
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Пух темно-сірий, якість чудова на колесиках зручно пересувати по дому, тканина м'яка і дуже гарна, зручний. Доставка швидка, рекомендую
- ЗітаОтзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Молочный. Высота: 47
Замовляла пуфік молочного кольору. Якість хороша і метала, і матеріалу. Продавець не попросив ніяких передоплат, все на довірі. В інтерьєр чудово вписався. Дякую за сервіс.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Купляв пуф як на подарунок. Швидко звʼязались та доставили через НП. Матеріали якісні, частини пуфа підписані щоб не плутатись як складати назад. Імениннику подарунок дуже сподобався, дякую!
- Достоинства:
- Швидко, якісно, клієнтоорієнтований сервіс
- Недостатки:
- Яцюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Замовляли на кухню, доволі м'які та компактні.
- Достоинства:
- Забирали з Нової пошти, з коробкою влізли на задній ряд авто
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Дякую. Все чудово
- Достоинства:
- Придбала пуф . Дякую. Все чудово. Зручний у використанні.
- Недостатки:
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Дуже зручний і гарний пуф, задоволена якістю і кольором. Дякую за швидку відправку. Рекомендую всім .
- Недостатки:
- Мальвіна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Пуф чудовий!!! Дуже зручний!!Якість відмінна. Швидка доставка. Рекомендую!!!
- Гавриленко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Бежевый. Высота: 48
Чудовий пуф. Гарно чиститься, зручний. Я задоволена і кіт задоволений. Дякую компанії
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ламейн. Ширина: 48. Цвет: Темно-серый. Высота: 47
Замовила пуф. Гарно співробітник фірми проконсультувалв. Товар був в наявності. Дуже швидко отримала. Гарної якості. Дякую за вашу роботу.