- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
вкрай низька потужність, навіть відсутня... під прямим сонячними променями юсб-тестер показує 5-9 вольт і 0 ампер. і контролер дивно шипить і пищить
- Продавец EMGlass
Доброго дня. Треба тестер підключати під нагрузкою
- Петро
пробував різні кабелі і пристрої, 2 ліхтарики з зарядкою від юсб перестали заряджатися
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Мене влаштовує, дякую!!!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Прийшла на другий день до м.Полтава. На панелі не погане скло. З обраної сторони є ніжка для встановлення під кутом та пару отворів , що дає можливість стаціонарного кріплення. Рамка пластикова середньої якості. На сонці в 2 години дня видавала такі параметри 9,13 V та 0,55 А. Для зарядки гаджетів та малої ємності акумуляторів можна використовувати
- Достоинства:
- Зручна , гарний комплект проводів
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Нажаль дуже слабка. Навіть влітку. Навіть на відкритій місцевості без хмар.
Лише 1 телефон... і зарядка за 3 години на телефоні лише падає - Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Начебто працює... але дуже слабенько.
Пакування "диряве"... береш коробку при отриманні -і виріб летить на підлогу із дна коробки...
Дуже кітайський кітай. Будьте уважні - ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Безумно классная и полезная вещь, думал использовать как зарядку для планшета и тд но это оборудование аккумулятор смело заряжает к тому же я с ним смог включить инвертор хоть и немного но выдает стабильное напряжение в 15 вольт, или же чистыми 17-18. Я очень доволен и за весьма не высокую стоимость можно получить такое прекрасное устройство
- Достоинства:
- При отключении света можно заряжать мобильные устройства.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- Гушлевский А***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Сонячна панель для підзарядки телефонів, планшетів, павербанків. Для телефонів є перехідники. Гарна річ на природі, дачі.