Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Бандаж на руку фиксатор эластичный бинт для лучезапястного сустава спортивный BRS Black-Green

Оценка пользователей 4.4/5
  • Альбіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Розмір в описі не вказаний, брала навмання.Розмір не підійшов, прийшлось вшити приблизно на третину по ширині. В такому вигляді використовую. Фіксація на зап'ясті за допомогою липучки нормальна. Використовувати з поправками можна.

Достоинства:
    Доставка та обслуговування на висоті.
    Недостатки:
    Не вказаний розмір
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже задоволені бандажем! Опис відповідає дійсності. Ідеально фіксує, не розтягується, після прання - без змін. А головне - дуже допоміг. Рекомендую

• Альона А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Бандажем задоволені,відповідає опису. Розмір підійшов,руку фіксує добре.

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Сам по собі бандаж якісний. Але в опису товару не вказано, що бандаж має розмір. Наприклад, на коробці мого написано, що для зап'ястя 15см. Це мені, жінці, в притик, а чоловіку, навіть худорлявому, буде замалий. Тож при заказі уточнюйте у менеджера розмір. А менеджеру магазину варто задавати питання покупцю про потрібний розмір.

Достоинства:
    Якість добра
    Недостатки:
    В опису товара не вказана яка розмірна сітка в наявності
    • Продавец  StarLight

• Антоніна З***

Якісний бандаж. Рекомендую)