- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
То что нужно,класс.
- Наталія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
Класна якість за нормальну ціну
- Достоинства:
- Добре фіксується
- Продавец StarLight
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
Все гарно
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
Бандаж з якісного матеріалу, еластичний, дуже зручна застібка
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
Дуже гарний і зручний
- Достоинства:
- Універсальний
- Вита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
Очень довольна покупкой. Бандаж фиксирует хорошо, непережимает локоть.
- Сміян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
За свою ціну – хороша річ, фіксує
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Grey-Green
не зразу зрозумів як кріпити на руку, інструкції немає
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- відсутність інструкції
- Продавец StarLight
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
За свої гроші те що є. Більш підходить для звичайного використання при невеликих навантаженях. Якщо у локті є біль (бурсит чи щось подібне) то треба вже щось більш серйозне.
- Продавец UA National Group
Дякуємо за відгук. Так, ця модель розрахована насамперед на підтримку та легку стабілізацію ліктьового суглоба під час повсякденної активності, спорту та помірних навантажень. При серйозних травмах або виражених запальних процесах можуть знадобитися більш жорсткі та спеціалізовані ортопедичні фіксатори.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Бандаж дуже гарний. Придбала для роботи на дачній ділянці. Дуже задоволена.
- Продавец UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що бандаж став корисним помічником під час роботи на дачній ділянці та виправдав ваші очікування.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Все супер
Дякуємо вам за відгук!
- Людмила У***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Рекомендуємо продавця
- Достоинства:
- Бандаж суперовий, гарна допомога при сильних болях
- Продавец UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що налокітник допомагає зменшити дискомфорт і став у пригоді при навантаженнях.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Покупкою задоволений,якісний товар.Роботою інтернет-магазину також задоволений,швидко обробили і відправили.Рекомендую!
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю товару та обслуговуванням.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Дуже гарний бандаж, після операції на ліктевому суглобі ношу вже 2 місяці, гарно тримає, дякую за товар.
- Достоинства:
- Доступна ціна, швидка та безкоштовна доставка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що бандаж добре виконує свою функцію та допомагає у період відновлення після операції.
- анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Хороший
- Достоинства:
- Нормально
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо Вам за відгук!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
Відповідає заявленим характеристикам
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Швидко доставили якісний матеріал
- Достоинства:
- Зручно користуватися
- Продавец ShemUA
Щиро вдячні за відгук! Раді, що бандаж вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
Хороший, качественный, не дорогой.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
супер
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Дякую за швидку доставку. Бандаж зручний і якісний за дуже пристойну ціну
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо Вам за відгук, раді що все сподобалось!
- Вероника Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
Бандаж хорошего качества.Приобретался для реабилитации "Локоть теннисиста"Хорошо облекает,не сдавливает и в тоже время фиксирует.Рекомендую.
- Достоинства:
- Качественно.Удобно
- Недостатки:
- Не выявлено
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Хороша якість за невисоку вартість
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Mast Ukraine
Вдячні Вам за відгук)
- Сідельніков В***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
Бандаж отличного качества. И цена порадовала! Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер качественно
- Недостатки:
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Все супер
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Ще не використовувала,но думаю що теж все супер.
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо Вам за відгук!)
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Дуже дякую, відправили швидко, гарна якість, рекомендую магазин.
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо Вам за замовлення та відгук)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Сподобався, добре тримається і фіксує лікоть, ще і подарунок поклали
- Продавец Mast Ukraine
Раді що все сподобалось і вдячні Вам за відгук)
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Сподобалось, якісний бандаж, добре фіусує
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Продавец ShemUA
Щиро вдячні Вам за Ваш відгук! Раді що все сподобалось!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Black
Хороший бандаж. Гарно тримає. Рекомендую.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Сподобався, добре тримається і фіксує лікоть при навантаженні
- Продавец ShemUA
Дякуємо та раді, що Вам все сподобалося!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Karat
Швидка доставка
- Достоинства:
- Чіткий опис
- Недостатки:
- Відсутність доставки на розетку
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Ідеальний варіант для тренувань, допомагає зняти навантаження на ліктьову зону і майже повністю знімає біль
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: Универсальный. Цвет: Black
Задоволений
- Достоинства:
- Фіксація добра, вентиляція в нормі, ціна.
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!