- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Всі хто думає придбати, не витрачайте гроші та нерви. Це муки, а не пилосос. Абсолютний непотріб
Представник постачальникаДоброго дня!
Розуміємо, як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися у цій ситуації нам потрібно більше інформації. Радимо звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- І Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не купуйте це. Він тупий та не ефективний.
З килимами навіть маленькими не дружить, може застряти на куті, або зачепитися за ворсинку.
Якщо між базою і кімнатою прибирання є інша кімната, то він або не може доїхати туди, або знайти дорогу назад.
Танці біля бази це окремий треш. Він Може крутитися біля неї нескінченно, так і не знайти. Бувають в нього просвітлення, але це 1 з 10
Представник постачальникаДобрий день!
Розуміємо як Ви засмучені. Щодо побудови карт, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Рідко залишаю відгуки, але цей пилосос мене уже дістав! Жахливе прибирання! 2 см залишки трави та крихітки від котячого корму не може затягнути, розкидає у різні сторони, на низьковорсовому килимі взагалі ніяких результатів постійно видає перевірити щітку, на переднє колесо миттєво щось намотується, незручний контейнер для сміття. Єдиний плюс вологе прибирання. За два місяці жодне прибирання не пройшло без проблем. Шкодую про це надбання, раніше мала Сяомі, нарікань не було. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Вологе прибирання, ємність батареї
- Недостатки:
- Жахливе прибирання
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна!
Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями. Шкода, що пилосос не повністю виправдав Ваші очікування. Щодо сповіщення про щітку, рекомендуємо її перевірити, можливо, вона засмічена, і це заважає якісному прибиранню. Щоб розібратися детальніше в цій ситуації, Ви можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний домашній помічник, чудово справлявся з покладеними на нього обовʼязками.
- Достоинства:
- На відмінно проводив щоденне автоматично запрограмоване прибирання
- Недостатки:
- На 5й місяць користування перестав працювати лазер, видає помилку Лідара. Повертаємо на сервіс й думаємо, що без нього тепер буде важко, потрібно одразу новий купувати.
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо вимкнути робот і дуже акуратно протерти сухою м'якою ганчіркою лідар, він розташований у маленькій вежі зверху робота, можливо, щось потрапило на нього чи лінза запилилася. Якщо це не допоможе, Ви можете звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Костянтин
В продовження відгуку, все таки відправили на гарантійне обслуговування, після якого наче замінили лідар та повернули нам, але після цього він взагалі втратив орієнтування, постійно сам не може знайти док-станцію, часто заїжає в заборонену зону, або просто замикається в собі в будь-якому місці. Прибирав гарно, але на жаль, витримав не довго(
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо розмістити базу таким чином, щоб з лівого та з правого боку було по 0,5 м вільного простору, перед базою - 1,5 м. Якщо ситуація з пошуком та поверненням на базу не зміниться, прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка та надати серійний номер пристрою. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все добре нарікань немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анатолій!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ещё один честный отзыв - сервисной поддержки нет, никто не может ответить на технические вопросы, в моем городе нет сервисного обслуживания... Буду возвращать пылесос как брак! За 2 недели использования робот ни разу не воспользовался нарисованными картами, каждый раз врезается во все и рисует заново, хотя мебель не передвигалась... Резервуары для пыли очень маленькие, пластиковые и ужасно неудобные для очистки. Резервуар для воды подтекает, его нужно снимать каждый раз как закончена уборка. Стал шуметь и скрипеть после 10 уборок... Менеджеры отправляют на сайт, где нет возможности связаться с тех поддержкой
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Китайский брак
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
Дякуємо, що вирішили поділилися своєю думкою. Шкода, що у Вас склалося таке враження. Щодо чату з технічною підтримкою, то перейдіть за посиланням ссылка на сторінці "Сервіс та гарантія" внизу з правого боку є зелене коло, натиснувши на яке відкриється вікно чату з нашими спеціалістами. Щодо сервісного центру, якщо його немає у Вашому місті, Ви можете відправити девайс до магазину Розетка. З правилами відправки товарів Розетки рекомендуємо ознайомитись за посиланням ссылка Бажаємо найскорішого вирішення питання.
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Это супер приобретение!!!
Одни положительные эмоции. Уборка раз в два дня. Этого хватает. Дома собака. Шерсти нет. С этой целью покупался товар. Справляется на 1000%. Рекомендую- Достоинства:
- Во всем
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Віталій!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Первый робот-пылесос, пользуюсь неделю, пока работает)) Но ожидания конечно были повыше, выбирала по отзывам. Но робот не справляется даже с обычной пылью, после влажной уборки нужно ходить за ним и собирать остатки мусора по всей квартире. Пол у меня ламинат и плитка, ковров нигде нет, одна кошка короткошерстная, но даже с минимальными загрязнениями не справляется. Включаю уже 3й раз за неделю, чтобы протестировать работу. Достаточно шумный, карту рисует криво, по несколько раз может зависать на одной траектории, но обходит нужные места (шторы, плинтуса, под столами)... Вообщем за 8тыс. может оно так и задумано, но в следующий раз буду брать продукт дороже и известного бренда.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Плохо убирает
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями. Шкода, що робот-пилосос не повністю виправдав Ваші очікування. Щоб розібратися в ситуації, щодо побудови карт, прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Суходольська Т***
Щоб було чисто,робот повинен прибирати кожен день,у мене вдома кіт і коври,то вдома дуже чисто,бо робот їздить за розкладом кожен,і я дуже задоволена.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна!
Дякуємо за зворотний звʼязок! Ми раді, що Вам подобається пилосос AENO.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Топовий пилосос з топовими функціями за відносно невелику вартість. Це вже другий такий у мене , перший був RC2S, такий самий але білий. У застосунку Українська мова, спілкується робот теж державною. За ці гроші ви не знайдете такі речі як : Лідар Дві бічні щітки Миття підлоги Величезний сміттєвий контейнер, за сукупністю функцій і якості виконання це найкращий варіант.
- Достоинства:
- Лідар Дві бічні щітки Миття підлоги Величезний сміттєвий контейнер Українська мова Загальна якість виконання виробу і його комплекту Якість опаковання яке залишає враження преміального продукту.
- Недостатки:
- Куца інструкція з якої мало інформації про те як пилосос обслуговувати, чистити і тд.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Артем!
Дякуємо за розгорнутий відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Якщо виникнуть додаткові питання, або потрібна буде допомога, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний пилосос. Брала на подарунок,все працює, комплектація, змінні насадки, карту розпізнає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ірина!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все гуд, працює вже місяць без якихось проблем
- Достоинства:
- Не гучний та все ретельно вичищає
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Антон!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купила пылесос 2 месяца назад, с начало все было ок и была довольна пылесосом. Но с пылесосом что-то произошло и он не связываться с приложением. Не работает кнопка вайфай, сбрасывала настройки ничего не помогло.
- Достоинства:
- Неплохо убирает
- Недостатки:
- Сломался через 2 месяца
Представник постачальникаДоброго дня!
Розуміємо, як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Рекомендуємо звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть. Бажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Коштує своїх грошей . Задоволений
Представник постачальникаДоброго дня, Антон!
Дякуємо Вам за вибір техніки AENO, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Робот за свою ціну чудово працює
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Владислав!
Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки AENO. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Анастасія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Супер класний пилосос! Дитина маленька вдома, супер прибирає все за ним!
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анастасія!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Вообще не подключается к приложению.
Представник брендуДобрий день, Олександр!
Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть налаштувати пристрій.
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Робот пелесос чудовий помічник дякую ціна якість супер
- Достоинства:
- Добре прибирає, управління через смартфон
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Вікторія!
Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Робот-пилосос дуже сподобався. Купили сину віком 18 років. Живе окремо а прибирати не має часу, так як працює і вчиться. Поки що всім задоволені. З настройками швидко розібралися, прибирає гарно. Дуже гарний помічник!!!!! Тепер думаю і собі придбати!!!!!
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Поки що не знайшли
Представник брендуВітаємо Вас, Тетяна!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі робота-пилососа. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже хороша і незамінна річ для тих у кого є тваринки або діти або просто немає часу) купили і тепер не можемо натішитися, вдома ідеальний порядок)пилосос добре орієнтується по квартирі, спробували турбо режим швидше почав розряджатись, але зазвичай вистачає середнього режиму)нарікань немає, рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Ціна, якісь, дизайн, функції
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Тетяна!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Віддала пелисос по гарантї в сервіс, спочатку принесла на сервіс сама, там мені сказали потрібно занести в магазин розетка там де квпувала на відділення типу вони самі їм привезуть бо треба якісь печаті, О’кей! Принесла на відділення віддала, чекаю уже 3-й місяць не можу дочекатись кормлять мене, що довго йдуть деталі чере становище в країні! Добре чекаю, але 3 місяці йдуть деталі це вже занадто, я не знаю як можна достукатись і до кого звернутися, щоб мені допомогли! Педисос коштує на теперішній час недешево, тому я вимагаю, щоб мені або повернули кошти, або замінили сам пелисос, в гантії вказано , що пелисос мають відремонтувати на протязі 14- але не більше 28 календарних днів ! Взагалі нічього не відповідає з того що написано по гарантійному талоні! Менеджер каже, зо відповідальності магазин за товар не несе! Як так може бути купувала я товар у магазині Розетка і ні всякому другому, дуже розчарована!!!!! Я би хотіла, щоб ця проблема вирішилась як найшвидше!!!!!!!
- Олена
чат бот в поміч
Представник брендуДоброго дня, Анастасія!
Прикро, що у Вас сталась подібна ситуація, але не поспішайте засмучуватись. Ваш запит в роботі, над ним працюють спеціалісти сервісного центру. Потрібна деталь вже в дорозі її прибуття до сервісного центру очікується найближчими днями. Очікуйте повідомлення від партнера Розетка про готовність забрати робот-пилосос. Вибачте за тривале очікування. Дякуємо за розуміння!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отличный помощник в уборке.
Не могу сравнить так это мой первый робот.- Достоинства:
- Цена, достаточно шустрый
- Недостатки:
- На мой взгляд пластик не очень, маркий, возможно в белом цвете будет лучше.
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Дякуємо Вам за придбання робота-пилососа AENO. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги даної моделі. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососить добре, але дуже тупий. Якщо під час прибирання будуть закриті двері в одній з кімнат, то більше він до неї не поїде ніколи (потрібно скидати карту). Часто застрягає в ніжках крісла. Періодично губить резервуар з водою на малесенькому порозі.
Користуюсь ним вже більше пів року. Думаю, можна знайти значно кращі варіанти.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо що приділили час та поділилися своїми враженнями. Шкода, що пилосос не повністю виправдав Ваші очікування. Ви можете зберегти коректну карту в застосунку і завантажувати її за потреби. У майбутніх оновленнях прошивки пилососа ми виправимо алгоритм прибирання при закритих дверях. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Илья С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не підтримує Siri
- Достоинства:
- Гарно Приберає
- Недостатки:
- Не підтримує Siri
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Керувати цією моделлю пилососа AENO можна за допомогою голосового помічника Siri. Інструкцію з підключення Ви можете знайти на сайті aeno.com/ua, в нижній частині сторінки в розділі "Документи" - "Посібник користувача", оберіть відповідну модель пилососа та відкрийте посібник.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть налаштувати пристрій.
- Аліна К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все чудово
- Достоинства:
- Ціна , якість
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Аліна!
- Оксана С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Придбали пилосос тиждень тому, можу сказати, що це доволі якісний український продукт. Чистить дуже добре, є декілька рівнів потужності, працює доволі тихо! Щодо миття - в принципі теж непогано, але поставила на низький режим, бо, як на мене, забагато води лило! Прохання до виробника надати можливість вибору української мови!!! На жаль, її не має! Хочу вірити, що у наступних оновленнях українська мова озвучка зʼявиться! При вологому прибиранні часто відходить резервуар з водою, коли робот бʼється об кути, відповідно потрібно поправляти, а це означає, що треба бути однозначно присутнім під час прибирання!
- Достоинства:
- Відносна безшумність, якісно чистить, гарний дизайн.
- Недостатки:
- Відходить резервуар з водою, якщо пилосос вдаряється об кут чи інший виступ!
Представник брендуДоброго дня, Оксана!
Дякуємо за придбання продукції AENO. У застосунку AENO ми вже впровадили можливість вибору інтерфейсу українською мовою. Робот-пилосос поки що не говорить українською мовою, але ця функція знаходиться на етапі розробки.
Для того, щоб розібратися в ситуації з резервуаром з водою нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Алексей Н***
Який же це український продукт?
- Максим В***
В мене є українська. Спробуйте обновити
- ВіраПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
незадоволена роботом зовсім.Пороги не проходить, в дротах плутається,ну і в додатку часто злітають налаштування.Краще брати товари відомих брендів,а не отаке
- Достоинства:
- ціна,запасні аксесуари в комплекті
- Недостатки:
- не проходить пороги 1.5-1.6 см
Представник брендуДоброго дня, Віра!
Нам дуже шкода, що робот-пилосос не виправдав Ваших очікувань. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка
Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами. Бажаємо швидкого вирішення питання.
- Ігор Г***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволений придбанням! Робот виправдав свою вартість. У мене вже є досвід із такими приладами, а ця модель виявилася дійсно спритною та кмітливою, браво виробнику. До якості прибирання теж не причепишся, враховуючи що це робот все-таки.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Ігор! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Yuliya B***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Мені потрібно було швидко придбати хороший пилосос за адекватну ціну, так як переїхала в інше місто, обрала AENO і якістю задоволена. Купувала для регулярного прибирання, тому що вдома є кішка. Пилосос добре справляється з шерстю та іншим сміттям на підлозі. Вологе прибирання, також, якісне. Мені ще подобається, що є УФ-ламппа, так як в мене кішка, то дезінфекція не завадить.
Легко керувати через мобільний додаток. Я вже пробувала, так як, декілька днів була не вдома. Все просто і зрозуміло.- Достоинства:
- якісне прибирання шерсті тварин, уф-лампа, зручний додаток
- Недостатки:
- поки не помітила
Представник брендуДоброго дня, Юлія! Дякуємо за Вашу довіру до AENO та фото, прикріплене до відгуку. Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу продукцію. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!