Отзывы покупателей о Сухий корм для собак Thank’Q STANDART баранина 10 кг (5941878203603)
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собаці, дуже подобається
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Цена и качество!!!!!собаке нравится!!!
- Достоинства:
- Цена!
- Недостатки:
- ----нет
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за коментар та високу оцінку нашого товару.
Бажаємо вам вдалих покупок і на далі.
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
Бажаємо вам, і надалі, приємних покупок.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашій собаці !
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм, заказываю не первый раз. Доставка отлично. Всё супер. Собаки довольны
- Достоинства:
- Цена, качество
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Добре
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає юз
Представник постачальникаНам дуже приємно, що ви задоволені нашим товаром...!
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Быстрая доставка, на качество собаки пока не жалуются
- Достоинства:
- Цена / качество
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Німецька вівчарка їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Іноземне виробництво, вартість
- Недостатки:
- Олечка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм чудо собакт їдять залюбки
Представник постачальникаВітаю.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою)
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Беру вже вдруге для німецької овчарки. Їсть із задоволенням.
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро вдячні за коментар та високу оцінку нашого товару)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Нормальний корм. Собаки їдять без нарікань
- Достоинства:
- Недостатки:
- Економ)
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук)
- КсеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Гарний корм. Їдять із задоволенням. Гранули середні, ароматні. Скоріше для песів середніх та великих порід. Ніяких побічних траблів не виявлено. Замовляю по мірі вживання вже четвертий пакет. Уся лінійка смаків хвостикам до вподоби.
- Достоинства:
- Приємна ціна для якісного продукту.
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро вдячні за такий обгрунтовний коментар.
Ваш відгук - дуже важливий)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дешевий, багатий вибір, гранули середні, Дякую Rozetka
- Достоинства:
- Дешевий, багатий вибір
- Недостатки:
- Чабанова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм непоганий, собаки їдять, ціна радує.
- Недостатки:
- Аня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Гарний корм, прийшов швидше ніж чекали.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Съела, без проблем.
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- светлана р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Цей собачий корм – справжній кулінарний експеримент для самих економних власників собак. Ціна така, ніби вони платять тобі за те, щоб ти його купив. Собака моя виглядає, як гурман, що здобуває скарб, але насправді ми просто експериментуємо зі своїм бюджетом. Здається, їй навіть подобається цей кулінарний арт-проект. А можливо, вона просто вирішила віддячити мені за економію.
- Достоинства:
- За ціною цей собачий корм просто бомба
- Артём Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Покупал для бродячих собак. Не могу сказать что их нельзя оторвать от него, больше похоже что едят нехотя. Но на самом деле это еще нормально потому что бывают корма которые даже бродячие собак не хотят есть. Поэтому если бюджет ограничен а ваша собака не привередлива то можете брать.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Брала для малих собачок,дуже грубий,не хочуть їсти,розмочую((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невірно вказані види собак на упаковці,корм для великих порід!
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Не їсть
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не їсть
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Шкода, що корм не підійшов вашому улюбленцю. Як і у людей , у тварин можуть бути індивідуальні вподобання. Рекомендуємо вводити новий корм поступово, або звертати увагу на смаки, які раніше подобалися вашому улюбленцю.
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Уличные собаки не очень хотят есть этот корм
Представник постачальникаВітаю.
Часто буває таке, що вуличні собачки не їдять корм.
Причин може бути дуже багато, одна з них - в них можуть бути незначні захворювання або паразити.
Не рекомендую
- Достоинства:
- Дешева ціна
- Недостатки:
- Корм дешевий,тарілки повні
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку. Перехід на новий корм найкраще здійснювати поступово, протягом 7-10 днів, аби улюбленець встиг до нього призвичаїтись. особливо якщо такий корм раніше не був присутній у його раціоні.
- Кузина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
У німця від корму понос та рвота.Поїв один раз.До цього брала корм 4 лапи,все було добре.Вирішила спробувати інший.Гроші на вітер за два мішки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не їдять навіть дворові собаки.
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Погана упаковка, ) дешевий корм, тваринам не сподобався
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана упаковка, ) дешевий корм, тваринам не сподобався
Для уточнення.
Ви написали, що погана упаковка!
Чи можете уточнити, чим саме, вам не сподобалась упаковка ?