- Уляна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Голубой. Цвет корпуса: Голубой
Міцна.
Дякуємо за відгук!
Бажаємо веселих і безпечних зимових прогулянок!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Льодянка сподобалась.
- Недостатки:
- Як на мене, недоліком є вартість. Вважаю, що вона має бути нижчою.
Дякуємо за відгук!
Раді, що льодянка вам сподобалась.
Сподіваємося, що вона подарує багато веселих і безпечних зимових прогулянок. Дякуємо за покупку та будемо раді бачити вас знову!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Відмінно
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що дитячі санки-льодянка Active Baby вам сподобались і залишили лише позитивні враження. Нехай зимові прогулянки та катання приносять багато радості!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Дуже класна льодянка!
Щиро дякуємо Вам за відгук.
Раді чути, що льодянка Вам сподобалась і приносить радість.
Нехай зимові прогулянки будуть веселими та безпечними!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Якість на висоті
- Достоинства:
- Велика, навіть якщо дитина 6
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук, Юрію! Раді, що санки сподобались і відповідають вашим очікуванням. Якщо виникнуть будь-які питання або зауваження, звертайтесь, завжди раді допомогти!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Міцна льодянка,рекомендую
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
- Не знайшла
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що ви залишилися задоволені міцністю льодянки. Сподіваємося, що вона подарує вам багато веселих зимових моментів. Звертайтеся, якщо знадобиться додаткова інформація чи поради!
- Шабаев Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Непогано
Доброго дня, Тимуре!
Дякуємо за ваш відгук про ледянку Active Baby 60 см фіолетову (06551/012)! Ми раді чути, що ви задоволені покупкою.
Якщо у вас виникнуть будь-які питання або зауваження, будь ласка, звертайтеся до нас. Дякуємо за ваш вибір!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Зручна та красива льодянка, яка в сніжну пору зими порадовала мою дитину
- Достоинства:
- Зручна, красива
- Недостатки:
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук про льодянку Active Baby 60 см Салатова (06551/013)! Ми раді, що наш продукт приніс радість вашій дитині та задовольнив ваші очікування. Ваші позитивні слова про зручність і красу льодянки дуже важливі для нас. Бажаємо вам багато веселих зимових пригод!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Зиму витримала
Доброго дня. Дякуємо, що обрали наш товар, та знайшли час на зворотний зв'язок, раді бути корисними!!!!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Міцний
- Достоинства:
- Міцний
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Класна штука, досить міцна, можна шнурок привязати
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
- Вибір кольорів
- Шевчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Льодянка супер. Міцна, думаю, на декілька зим вистачить, аби сніг був. Каталась навіть я, доросла людина.
- Достоинства:
- Міцність, вмісткість
- Недостатки:
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
С виду качество. Прочная. Ребенок доволен. жаль снег растаял. Надеюсь выпадет ещё и мы опробуем.
- Достоинства:
- Прочная и добротная
- Недостатки:
- Пока не катались не знаю.
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Добротная и форма интересная. Понравился и внешний вид, и качество. Накататься не успели, т.к. снег расстаял, по товару претензий нет, всё супер и отправка быстрая
- Достоинства:
- Очень прочный и качественный пластик
- Недостатки:
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Все супер. Якість пластику подобається.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Льодянка сподобалась, вже пройшла не одну катку. Сину 14 років тому уявіть ці катання підлітків. Вона доволі вмістив, якісні. У всіх його друзів аналоги вже зламались. Товар рекомендую. І ціна норм. Дякую
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Норм.товар
- Достоинства:
- Качество
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Все супер
- Достоинства:
- Пластик
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Отличная ледянка, достаточно прочная. Дети катаются второй год
- Достоинства:
- Прочная, удобно кататься
- Недостатки:
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Отличное качество! Хороший пластик! Удобная! Ребенок доволен!
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Класна льодянка, син (6 років) катається із задоволенням, дорослих теж витримує)
- Достоинства:
- Розмір, форма, якість пластику
- Недостатки:
- Ручки зсередини не дуже добре відшліфовані, без рукавичок трохи не приємно триматися
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Все чудово, дитина дуже задоволена)
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Льодянка дуже гарна, каталися як дитина так і дорослий. Пластик міцний
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
У використанні ще не були, чекаємо сніг.
Здається навіть доросла попа може на них зʼїхати.
Знімала наліпку, побачила що виробник Україна, але імпортують в Білорусію. Фото додаю. Чесно шокована…- Достоинства:
- Гарна якість, ціна
- Недостатки:
- Співпрацюють з Білорусією
- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Льодянка прийшла не запакована, подряпана в 4-х місцях.
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Проблеми з упакуванням
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Ідеальна льодянка, купувала 2 шт. Можна використовувати як сани.
- Достоинства:
- Хороший пластик, гарно їде
- Недостатки:
- Не знайша
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Товар прийшов Б/У
На фото видні ознаки використання… і це нормально???- Достоинства:
- Ніби товстий пластик
- Недостатки:
- Б/у
- Оля К***
Не схоже, що б/у, більше схоже що при транспортуванні пошкодили, бо такий пластик може поцарапатися. Ось інформація як повернути товар ссылка
або спробуйте звернутися в Розетку через телеграм. - Представник постачальника
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Прохання перевіряти товар при отриманні.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Чудова ледянка! Дочці 10 років, підходить по розміру, ковзає далеко і не ламається!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
За свої кошти дуже хороша льодянка.
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок! Гарних емоцій Вашій родині!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Ледянка очень хорошая, прочный пластик, быстро едет.
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Заказала сыну и племянникам. Дети довольны! Испробовать на прочность пока не удалось-ждем снег)
- Достоинства:
- На вид пластик прочный
- Недостатки:
- Ещё не обнаружено
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук!
- Наталья Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Льодянка класна) Дитині сподобалась. Пластик міцний, їде швидко, не маленька.
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді бути Вам корисними!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Зеленый. Цвет корпуса: Салатовый
Льодянка дійсно далеко їде, важить більше за нашу попередню, бо пластик товстіший. Думаю вона витримає дуже багато катань, сьогодні вже випробували.
- Достоинства:
- Товстий пластик, далеко їде
- Недостатки:
- Не дуже зручні ручки, зверху все добре, а от з нижньої сторони трохи ріже руки коли без рукавиць (додаю фото)
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Сама льдянка класна.
Добротний пластик, нарікань немає.
Але от доставка, реально жесть.
Невже не можна замотати товар хочаб в стрейч плівку? Дошка приїхала поцарапана.
Так само, як і попередній коментатор, забирала товар з дитиною, тому нажаль не змогла відмовитись.
Розетка, розчаровуєте!- Представник постачальника
Доброго дня. Нам прикро що так сталося. Сподіваємось що наразі ці санчатка викликають лише приємні емоції!
Нарікань на товар немає: пластик міцний, по розмірам велика, красива. Проте замовлення в пункт видачі прибуло взагалі без пакування, дно льодяники було все поцарапане, наче на ній вже катались! Також покоцані ручки, пластик з боків. Якби забирала сама, то відмовилась, проте дитині дуже сподобалась і я не могла не забрати,бо вона була засмучена. Розетка, прийміть до уваги, як ви доставляєте замовлення до пункту видачі та не перевіряєте якість перед відправкою. Ну так же не можна!
- Достоинства:
- Сама льодянка
- Недостатки:
- Доставка Розетки, поцарапаний пластик та відсутність хоча б плівки при пакуванні
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро що так трапилося. На майбутнє просимо оглядати товар при отриманні, і в разі його невідповідності в 14 денний термін звертатися до Продавця.
- Лисиенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Фиолетовый
Дуже гарне упакування. Товар приїхав в ідеальному стані. Брала на подарунок дві штуки, тому для мене це було важливо.
Пластик дуже якісний. В дії ще не перевіряли, чекаємо сніга.- Достоинства:
- Колір, якість, розмір