- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили швидко, комплектація товару на місці,все як треба!Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Все як в описі
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що комплект інструментів приїхав швидко та відповідає опису. Дякуємо за рекомендацію!
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
Представник брендуДякуємо за відгук! Нехай інструмент служить надійно та допомагає у всіх справах!
- Арнаутов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір за свої гроші!
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час! Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію надавати тільки найкращі продукти, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією. Дякуємо за Вашу підтримку!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупался на подарок, для того чтобы необходимые инструменты были доступны и хранились в одном месте.
Для домашнего нечастого использования, думаю, с головой хватит.- Достоинства:
- Все необходимые инструменты собраны в одном кейсе.
Готовый комплект инструментов.
- Василина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість непогана) чоловік задоволений)
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Малий розвідний ключ
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший инструмент для мелкого ремонта. Цена соответствует качеству. Все инструменты исправны.
- Достоинства:
- Хорошо крепится внутри бокса - не выпадают
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний комплект, все стане в пригоді для дому, але тільки дуже замала пилочка. А в цілому за таку ціну непоганий комплект.
- Достоинства:
- Чимало інструмента за помірну ціну.
- Недостатки:
- Все сподобалось, окрім пилочки, дуже замалий розмір.
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На пакуванні вказаного 119 складників, враховуються всі шурупи і цвяхи і дюбелі. Якість - погана. Голова молотка покрита якимось лаком, ударна прощина - кругла, вся рукоять пластикова. Майже на всіх інструментах чи герметик чи гарячий клей. Є трабли з плоскогубцями.
- Достоинства:
- ---
- Недостатки:
- Весь набір суцільний недолік. Не вартує заявленої ціни зовсім.
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний набір, мінімально опцій які потрібні.