- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Дякую цій фірмі що продає, ці в'ялені персики вони неймовірно смачнючі,дякую людям які купували і написали відгуки .
- Достоинства:
- Смачні,корисні, в цього продавця багато брала цукатів всі смачні,рекомендую, швидка доставка, якісний товар
- Продавец НАТАЛ
Руслана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Замовляю вдруге! Перший раз брав 0.5 кг, зараз -1.5. Більше не було. Дуже смачно.
- Достоинства:
- Безліч
- Продавец НАТАЛ
Юрій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже смачно, все сподобалось
- Продавец НАТАЛ
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Купував рік тому - дуже сподобалося. Купив восени 2024-го - зовсім не те. Твердюче, в'язке і злипле, відкусити не можна.
- Достоинства:
- Смачне
- Недостатки:
- Тверде
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет
Смачний персик
- Достоинства:
- Смак
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Не очікував що буде настільки смачний.
- Достоинства:
- Смак
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
В этом магазине можно про любой продукт писать честный хвалебный отзыв. Все очень вкусное и свежее. Персики сладкие, как им и положено быть, хоть и без сахара. Все заказанное нам очень нравится. Спасибо.
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Григорий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Шикарные персики! Мягкие, без добавленного сахара. Супер!
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дякую, все добре
Гарно упаковані, не сухі, задоволена.- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!