Отзывы покупателей о Фонарик для чтения книг вязания гибкий светильник фонарь на шею для автомеханика Hudyma Slim3 Черно-серый два гибких led фонарика светодиодная подсветка лампы на аккумуляторе с USB-C зарядкой

Оценка пользователей 4.97/5
  • AI аналіз відгуків
    90 відгуків:  Позитивна (93%), нейтральна (5%), негативна (2%)
    Всього проаналізовано 90 відгуків користувачів. Загальна тональність щодо лампи-ліхтарика однозначно позитивна. Основні переваги, які відзначають користувачі, – це зручність у використанні, регулювання яскравості та кольору світла, час роботи від акумулятора, а також універсальність для читання, рукоділля й побутових справ, особливо під час відключення світла. Серед недоліків зустрічаються поодинокі зауваження щодо ваги на шиї, зручності читання лежачи та випадкового включення у сумці.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила Т***

Якісний,але трошки дорогувато.

Достоинства:
    При поганому зорі гарно видно вишивати або зашити маленькі дирочки.
    Недостатки:
    Догоруваьо
  • Ірина К***

Замовляю вже 4 ліхтарик на подарунок. Дуже допомагає під час блекаутів

Достоинства:
    Якість
  • Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Всесвіт почув моє прохання. Після стількох годин пошуків і грошових витрат я отримала те, що хотіла. Девайс — супер. Це найкраще пристосування під час відключення світла: можна в’язати, читати, вишивати, шити — і очі не втомлюються.

Достоинства:
    Цена=качество
    Недостатки:
    Немае
  • Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Очень довольна лампой. Для вязания и шитья она просто не заменима!

• Ян В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Користуватись лампою небагато, але коли вона була потрібна - то була дуже зручною. На шиї її майже не відчуваєш, з моменту отримання лампу не заряджав, а вона досі працює. Чудова річ коли нема вільних рук. Гадаю, що у випадку блекаутів, ця річ взагалі буде найкращим другом.

Достоинства:
    Хороша автономність, зручність, три температури світла та регульовання яскравості
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Хороша лампа, тому що заряджається. Можна ввечері вдягати на шию.

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    Не має
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дякую продавцеві за швидку доставку та якісний товар. Лампа сподобалась, світить добре, легко налаштувати потрібний режим та напрям освітлення. Зручно читати та вишивати.

Достоинства:
    Зручний для читання, вишивання. Світить гарно, легко налаштувати.
  • Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Зручно для в'язання) купували бабусі

Достоинства:
    Компактний, гарно світить.
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Гарна підсвітка для читання і рукоділля, а також для інших застосувань, коли треба підсвітити і щоб при цьому руки були вільні. Зручно регулювати ступінь та температуру освітлення. Доставили швидко, пакування в ідеальному стані.

Достоинства:
    Зручно користуватись, різні режими та температури освітлення.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Все супер, дуже зручний девайс, можна використовувати від читання в кроваті до приготувати їжі, коли не має світла, дуже гнучкий, ви самі обираєте потрібний вам напрямок світла

Достоинства:
    Зручний, повністю відповідає опису
    Недостатки:
    Не бачу
  • Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже зручний ліхтарик для читання, можна регулювати яскравість світла, а також температуру. Зручно для читання вночі. Дуже задоволена покупкою.

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Все супер, лампа дуже зручна

Достоинства:
    Гнучкі ліхтарики, 2 окремих ліхтаря, аккумулятор.
  • Юрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Швидко доставили. Лампа зручна та якісна. Можна використовувати замість налобного ліхтарика.

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Купувала для дідуся, він користується ходунками, тому було кілька критеріїв під час вибору ліхтарика:

1. Він має тримати довго заряд, варіант де «працює 2 години, заряджається 8» не підходив. — Цей ліхтарик працюватиме кілька годин під час відключень та на ньому ще залишиться достатньо заряду. Зарядка теж відносно швидка

2. Має поміщатись в карман або бути хендс-фрі — На варіант хендс-фрі натрапила випадково, він виявився навіть зручнішим, бо можна не турбуватись, куди покласти той ліхтарик, щоб і світило добре, і все було видно, якщо займаєшся побутовими справами. І ви можете його гнути як завгодно, якщо захочете кудись почепити.

3. Має яскраво світити — перевірено на вулиці в темряві, коли забирали ліхтарик з пошти. Середнього режиму добре вистачає в приміщенні.

Замовлення було оброблено і доставлено дуже швидко. Ліхтарик ідеально підійшов для зазначених потреб, рекомендую для тих, кому важливі автономність, компактність і зручність у використанні.

• Галина Ф***

Все супер. Задоволена лампою. Тепер зручно читати

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Товар відповідає опису. Дуже зручний девайс для тих кто любить вечірнє читання книжок і не тільки. В нас час , коли вимикають світло , цей ліхтар є зручним помічником у будь яких справах. Дякую за гарне обслуговування і швидку доставку.

Достоинства:
    Добре виглядає, гарна якість виготовлення
  • Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Задоволений. Світить. Читати зручно.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже задоволен покупкою! Зв'язались швидко, доставка також була оперативною. Лампа ідеально підійшла для читання та в'язання - зручна, легка та дає хороше світло. Рекомендую

• Инна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Лампа дуже сподобалась! Купила собі, щоб можна було вʼязати там, де немає лампи, мобільно! А ще можна й почитати з нею!світло регулюється, підзаряджається ще! Доставка своєчасна! Рекомендую

• Ірина

Мамі сподобалось;)
    Каже, гарно,що можна в'язати будь-де, а не лише там, де є лампа.
    Зручна. Виглядає якісною.
    Сподіваюсь, прослужить довго

• Пыхтеева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Классная штука! Достаточно удобно, смогла нормально вязать без света

• Юлія З***

Товар сподобався.

Достоинства:
    Чотири години працює ідеально(більше не було потреби),яскравість не змінюється - працювала на максимумі.дуже зручно, що є можливість регулювати напрямок світла. В'язала темні нитки ( майстрині зрозуміють) було комфортно.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Лампа зручна у користуванні, вільні руки, світло яскраве.

Достоинства:
    Зручно, достатня освітленість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Наталья С***

Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Удобная,полезная вещь. Лампа нужна для вязания, с задачей при отсутствии освещения справляется хорошо. При самом мощном освещении хватает на 5-6 часов.
    Недостатки:
    Нет.
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже зручний та якісний гаджет. Дякую за якісний товар

Достоинства:
    Зручно користуватись
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже зручна штука для читання, в'язання або щоб зробити дрібний ремонт з додатковим світлом. Купувала для себе, але прийшлося подарувати чоловіку, випросив)

Достоинства:
    Зручно і красиво
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже зручна річ. Читати, готувати, в'язати і просто на прогулянку в зимовий вечір. Продавець дуже ввічливий, уважний. Рекомендую!

Достоинства:
    вільні руки, можна регулювати рівень освітлення
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Рекомендую! Дуже сподобався ліхтарик. Зручний. Особливо, коли в'яжу. Під час відключень світла - те, що треба. Замовлення прийшло швидко

Достоинства:
    Зручний
  • Патока В***

Рекомендую

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Дуже зручно, що не треба тримати у руці. На вулиці руки не мерзнуть, дома просто зручно читати, готувати і т.п. Доволі яскравий. На тривалість не перевіряла, заряджаю кожного разу, коли дадуть світло. Супруг постійно забирає для своїх ремонтних справ).
    Магазин швидко зв'язався і оперативно відправив. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручно, що вільні руки. Яскравий. Можна виставити різні режими і направлення світла
    Недостатки:
    Висока ціна як на мене
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Не скажу, що товар поганий або неякісний, але в плані комфорту я його собі якось по іншому уявляла. Задня дужка досить важкенька і тверда, і на моїй мабуть тонкій шиї це відчувається. Читати лежачи не зручно, бо ця дужка давить. Щоб ходити з нею по дому треба теж в хомут звернуть, бо по іншому вона на шиї туди-сюди катається

Достоинства:
    Можна читати під час блекаутів!
    Недостатки:
    Може бути некомфортно тендітним дівчаткам
  • Станіслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Поки користуюсь недовго, тому про витривалість не можу сказати. Але окрім цього це геніальний винахід - дуже зручно, для читання підходить ідеально, можна всюди з собою брати, зарядки хватає надовго (один раз при покупці зарядив, вже два тижні не сідає, користуюсь кожного вечора по 15-30 хв)

Достоинства:
    Зручно, мобільно, тримає заряд
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Стефурак І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Ліхтар купили для в'язання, яскравості освітлення вистачає. Також ліхтар зручний у використанні, покупкою задоволені.

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Покупкою задоволена. Як додаткове освітлення для читання, чудово виконує свою функцію.

Достоинства:
    Гарно світить, зручна, приємні режими світла
    Недостатки:
    Не виявила
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Сначала показалось немного громоздко, но потом привыкла. Теперь, как только отключают электричество, я сразу этот фонарик на шею)

Достоинства:
    Удобно передвигаться в темноте, хватает надолго, есть разные режимы
    Недостатки:
    Нету
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: HUDYMA

Гарний світильник. Дуже корисна річ при відключеннях світла. Для читання книг повністю підходить.

Достоинства:
    Автономність, яскраве світло, різні температурні режими