- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: M. Цвет: Розовый
чесно кажучи набір дуже гарний ,акуратно зроблений ,але не відповідає розмірним замірам викрійки , на розмір М ,дуже низька посадка , шорти та штани носити не можу ,тому що вони дуже низькі ,навіть не по викройці, просто вони наполовину попи , єдине чим користуюся це майка та халат, швачка погана ,незнає замірів лекал,
- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Морская волна
Піжама хороша, за такі гроші, але тканина не дуже хороша, навіть трішки просвітляється, якщо присісти, то на колінах видно. Але я задоволена, подобається найбільше халат, його рукава три четверті і мереживо на них. Практично, зручно, щоб лежати на кроваті.
- Достоинства:
- Мереживо на рукавах і хороший пояс, що тримається добре
- Недостатки:
- Тканина трішки просвітляється, якщо вона натягується
- Вергун Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: M. Цвет: Морская волна
жахлива якість товару, дуже дешевий велюр, дуже не рекомендую даний товар
- Недостатки:
- якість жахлива, колір так линяє що я ціла зелена і весь одяг який під халатом
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: L. Цвет: Черный
Очікувала кращу якість піжами, бо вже була така, хотіла оновити, але розчарована. Продавець перед відправкою не звʼязався для уточнення розміру та деталей відправлення, потім просто ігнорував дзвінки та повідомлення, з таким ще не стикалась, то ж і оцінка відповідна.
- Достоинства:
- Нормальний вигляд
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Черный
Гарний та якісний набір!
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Графит
Якість комплекту середньої якості. Замовляли розмір S, штани прийшли розміром М, все інше - S. На зауваження щодо товару - продавець проігнорував...
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Невідповідність розміру, якість тканини низька ... Продавець відмовився вирішувати недоліки своєї роботи...
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Графит
Всё понравилось
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: XL. Цвет: Электрик индиго
Дякую за швидкість доставки і якість товару!
- Достоинства:
- Колір чудовий!
Соответствует
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Электрик индиго
В загальному все чудово якість , колір, розміри все чітко. В мене взагалі М розмір, але S ідеально сів по параметрам обхвату груді.85 хоча в мене 92-93. Та стегна 95, але зі стегнами все добре, і М був би завеликим. Тому що в розмірі є вільні сантиметри.
- Недостатки:
- Для власників тварин, халат збирає всю шерсть на себе. Тому що пошитий як проти шерсті зверху до низу, за рахунок цього прилипає все.
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: S. Цвет: Розовый
Уже сподобався, вишуканий
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: L. Цвет: Мокко
Гарна
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Не дуже люблю синтетику
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: XL. Цвет: Электрик индиго
Спасибо большое
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: XL. Цвет: Яркий розовый
Комплект супер, реальність перевищила очікування, всім задоволена
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Jodi. Размер: L. Цвет: Электрик индиго
Дуже хороший комплект. Хороша якість, все підійшло.Дякую
- Достоинства:
- все
Соответствует
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Extend Market. Размер: XL. Цвет: Красный
Піжама 4 в 1 це просто знахідка!Ідеально!Ввічливі і приємні продавці!!!
- Достоинства:
- 4 в 1!Тканина приємна на дотик!колір!
- Продавец Extend Market
Доброго вечора.Дякуємо за відгук! Гарного користування!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Extend Market. Размер: L. Цвет: Бутылочный
Брала на подарунок. Якість гарна,на дотик приємна. Колір відповідає малюнку.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Extend Market
Дякуємо за відгук! Гарного користування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Extend Market. Размер: M. Цвет: Темный синий
Замовляла для себе, дуже гарно виглядає, приёмный для тіла. Замовлення прийшло дуже швидко)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Extend Market
Дякую за ваш відгук!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Extend Market. Размер: M. Цвет: Яркий розовый
Піжамка супер!
- Продавец Extend Market
Дуже дукуємо за ваш відгук!!!