Отзывы покупателей о Кусачки Kaisi, бокорезы прецизионные 130 мм
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
За эти деньги норм. Кусают ровно. Острые.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Добре ріжуть, акуратно і легенько, за свою ціну бомба!
- Достоинства:
- Гострі та зручні
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хороші кусачки гарно заточені мають призинену ручку
Але пружинка сама по собі трішки солоденька але це не впливає ніяк на якість товару, щодо продавця продавець хороший сьогодні заказав завтра відправив або деколи навіть в той же день- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Трішки слабенька пружинка
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Кусачки норманів.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Нормальные кусачки
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
отличная вещь, сломался только натяжитель, но и без него все отлично
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Режут тонкое и толстое
- Достоинства:
- Работают
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец RGSM
- Виталий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Краще за ті що йдуть у комплекті до прінтерів однозначно, взяв 2 штуки,