Отзывы покупателей о Кусачки Kaisi, бокорезы прецизионные 130 мм

Оценка пользователей 4.8/5
  • Александр Г***

Кусачки норманів.

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Александр М***

Нормальные кусачки

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

отличная вещь, сломался только натяжитель, но и без него все отлично

• Алексей

Режут тонкое и толстое

Достоинства:
    Работают
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
    • Продавец  RGSM

• Виталий Ц***

Краще за ті що йдуть у комплекті до прінтерів однозначно, взяв 2 штуки,