- Vik V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книжка. Вважаю, що діти не повинні розвиватися "під ковпаком". Треба змалечку формувати в них належну уяву про свій організм, протилежну стать і дорослішання.
В сучасному світі "совкова" схема, що "сексу не існує" - це величезна помилка. - Матвієнко О***Продавец: Rozetka
Читала спочатку сама. Взяла дитині (3 роки), щоб поступово розповідати. Там гарні ілюстрації, не обов'язково все читати, спочатку на картинках, а подорослішає будемо читати. Мені здається що саме ця книжка буде актуальна довго, бо ту інформацію, що там надано можливо видавати поступово дитині.
- Достоинства:
- Цікава, доступний текст
- Лут Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила для детей (9 и 11 лет), чтобы понимали, как и что в их организме происходит, как и откуда берутся дети. Сначала прочитала сама, чтобы понимать, как подана информация для детей. В мое детское время таких книг не было, по крайней мере у меня. Лично мне тяжело о таких моментах рассказывать своим детям. Если вам тоже тяжело рассказать и объяснить, откуда берутся дети, то рекомендую эту книгу.
- Достоинства:
- интересно написана, ничего лишнего
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасная книга! Думаю, для детей от 5 лет. Сыну - 3,2, рассматриваем картинки, выборочно читаем. Много иллюстраций.
- Достоинства:
- Хорошая, полезная книга о жизни, детях, семье для малышей)
- Кристина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дітям сподобалась дуже захоплива історія. Цікава історія родини з дітьми в якій має з'явитися малюк і батьки розповідають дітям, як і що відбувається з мамою і малюком під час вагітності.
- Достоинства:
- Історія захоплює від початку і до кінця.
- Недостатки:
- Не виявила.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже рада, що вдалося взяти цю книжку по акційній ціні. Книжка просто супер! І однозначно варта уваги батьків. Гарні ілюстраціі, дуже приємна подача. Цікава історія і класно поданий матеріал. Вважаю, ця книга має бути в кожному домі де є дітки:)
- Достоинства:
- Ілюстраціі, подача матеріалу, якість книжкм
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава і дуже корисна книжка. Я сама коли читала, думала: чому мені цього не розказували? Начебто спочатку трохи якось ніяково, але краще книжки я б сама не розказала. Цікаво написано.
- Мелеховец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість товару. Ілюстрація відповідаю 4+ віку.
- Достоинства:
- Доступні за віком ілюстрації
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава і доступна для дитини
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже повчальна книга
- Достоинства:
- Допоможе у вихованні
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжка хорошая но Розетка дала бонусы и ими невозможно было воспользоватца ,были даны бонусы на детскую литературу и смысл в них ,если восспользоватся нельзя было,ах ах несправедливость такая ,спасибо за книжку поучительну и интереснуб производителю
- Достоинства:
- Интересно
- дурново в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дякую менеджерам Розетки - попередню книжку російською мовою мені поміняли на українську...книжка чудова, дуже пізнавальна, з хорошими малюнками
- Достоинства:
- чудова книжка
- Екатерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 дня прочитала дочке перед сном. Книгой она увлеклась и просила "почитать еще". На первый взгляд информация подана достаточно открыто, но в наше время так и принято с детьми говорить обо всем. Вообщем книга хорошо помогла объяснить неловкие моменты. Ставлю 5
- Достоинства:
- Качество книги, содержание
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер книга
- Достоинства:
- Большая,красивая
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна і цікава книга.
Читаємо разом із донькою, якій 8 років. - Грибкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сину 3,5 роки, почала йому читати, але бачу що йому ще зарано, не може усвідомлювати великі тексти і більш складну інформацію, тому раджу цю книжку для більш старших дітей
- Достоинства:
- Чудова розвиваюча книжка
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна книжка, маленькому замовнику сподобалось
- Наталі Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книжка, тоненька
Кутик тільки прим'явся - НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книжка.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BL
Дякую за чудову книжку))
Відмінної якості))- Достоинства:
- Супер упаковка з пузиріками))
- Продавец BL
Дякуємо за відгук і Ваше замовлення :)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна книжка
- Достоинства:
- Гарні ілюстрації та невимушена подача матеріалу
- Недостатки:
- немає, крім відсутності нумерації сторінок, хоча це дрібиці
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга супер на 5лет
- Іванов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжечка "специфічна". Взяли для дитини майже 5 років, але зрозуміли, що багато чого ще їй рано читати :) Тому прочитали тільки частину книжечки. Якість книги хороша. Не подобається подача деяких тем.
- Дарья Х***
А які саме теми, вам не сподобались? Поділіться будь ласка детальніше, розглядаємо для покупки, дякую)
- Анжелика Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невже не можна хоч якусь упаковку взяти, а не всі її об лапають і просто дають в руки по факту
- дурново в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це просто жахливо...при отриманні я не подивилась що книжка російською мовою...а прийшла додому, і була в шоці... як це так, що і в описі на сайті вказано що книжка українською, а по факту російська мова...купляла для онуки, а зараз не знаю що з нею робити... це в мене перший раз така неприємність, зазвичай все що купувала на Розетці мені подобалось, а тут...
- Достоинства:
- книжка російською мовою(((
- Недостатки:
- російська мова