- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 50x70
Дуже задоволена! Постіль дивовижної якості. В подарунковій упаковці. Все вчасно, швидко, з любов'ю та повагою до покупця. Внуку дуже сподобалось, ще бажає з кошенятами. Буду ще замовляти обов'язково.
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 50x70
Замовила постільну білизну для сина — і ми обидва в захваті! Якість чудова, матеріал приємний, а пакування просто вау: стильне, акуратне, загорнуте в кольоровий папір. Додали різнокольорове пір’я — дрібниця, але так мило й атмосферно. Можна сміливо брати як подарунок!
- Продавец Gentle sleep
Дуже дякуємо вам за такий приємний та щирий відгук!
Нам неймовірно радісно знати, що комплект сподобався і вам, і вашому синові. Ми завжди стараємося робити пакування особливим, щоб покупка приносила не лише комфорт, а й емоції.
Дякуємо, що оцінили деталі — кольоровий папір і пір’ячко справді створюють атмосферу подарунка.
Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 50x70
Очень крутой комплект , ребенок теперь только на кровати спит
- Продавец Gentle sleep
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 50x70
Постільна білизна неймовірно гарна і мʼяка тканина.
- Достоинства:
- Вже рік користуємось, колір незмінний, тканина супер! Рекомендую
- Продавец Gentle sleep
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 50x70
Чудовий комплект,після декількох прань колір не виправся,шви рівні,красиві,застібки на наволочках і підковдрі якісні,приховані,гарна упаковка постільної білизни,можна на подарунок брати,коротше я задоволена
- Достоинства:
- Гарна якість поливу і тканини
- Продавец Gentle sleep
- Суходольська Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Популярные размеры пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 50x70
Чудова якість,навіть після прання виглядає яскраво малюнок,прошито якісно.відпоавили швидко,за що вдячна.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Продавец Gentle sleep
Доброго вечора, шановна Тетяна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)