- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CreatSport. Цвет: Синий
Товар якісний. Оперативна робота магазину. Максимально швидко вислали. Швидкий зворотній звʼязок.
Погано спрацювала доставка Rozetka. Відправили на іншу точку отримання, потім перенаправили, але це час. Замість 3-7 днів чекав майже два тижні.
Виставив погану оцінку за доставку товару, але, нажаль, це виявилося оцінкою продавцю, а не Rozetka.
Магазин звʼязався з уточненням, щодо цього питання. Прагнуть кращого сервісу, але, у моєму випадку, це була не їх помилка.
Рекомендую і товар, і магазин.- Достоинства:
- Оперативність роботи магазину, якість товару
- Недостатки:
- Недоліків продавця немає
- Продавец CreatSport
Щиро дякуємо за розгорнутий коментар
- Продавец CreatSport
Нам важлива ваша думка !))
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Черный
Нормальный
- Достоинства:
- Выполняет свою роботу
- Недостатки:
- Иногда запах оставляет
- Гаврилюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Шейкер прийшов без металевої кульки! На фото вона є! Замовляла на подарунок, не приємно!!!!!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дійсно крутий шейкер. Але опис товару не вірний. Об'єм шейкера 700мл як на картинці, а не як в описі 900мл
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Об'єм 700мл, а не 900мл
- Максим
"900 мл повний об'єм стакана. Мірна лінія до 700 через те, що не має куди далі наносити маркування"-вже писав про це представник бренду
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Черный
Все чудово, питань до якості матеріалів та самого товару немає, справді якісна штука. Товар доволі швидко продавець надав на відправку.
- Достоинства:
- Матеріали та ергономіка склянки
- Недостатки:
- нажаль немає кульки
- Продавец FITPRO
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам успішних тренувань і крутих результатів!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Черный
Зручний, міцний шейкер
- Злата-Марія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Mriya Wellness. Цвет: Розовый
чудовий шейкер, якісний, колір неймовірний !
- Арсений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінне качество шейкеру, надто удобно на практична, дуже удобна ручка на кришці для перенесення шейкеру(хоча здається що воно і не потрібно, но воно дуже практичне на удобное!))
- Достоинства:
- Качество, практичність, дуже удобний літраж))
- Недостатки:
- Ціна як завжди більша ніж на оригінальному сайті але все одно це не надто погано
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Аби ще був би з подвійним корпусом, як термос, ціни йому не було би .....
- Достоинства:
- Корисний
Є й такий)
- Нікіта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Черный
Все добре
- Достоинства:
- Добре закривається і залізний
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все ціле і працює відмінно, зауважень немає
- Достоинства:
- Якість і метал :)
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StrikeUp. Цвет: Черный
Зручний, змішує добре, не протікає. Приємний на дотик ззовні
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний, зручний. Немає місць, де залипають залишки коктейлю. Прийшов з пружинкою для змішування, можливо це було випадково, бо в описі не було.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Черный
Дуже чудово. Гарне обслуговування і швидка доставка.
5з плюсом.- Продавец FITPRO
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Года идут, а качество шейкеров не падает, спасибо!
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це надзвичайно цінно для нас.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Цвет: Черный
Чудовий товар, якісний. Основним критерієм при виборі шейкеру була міцність. 5/5
Задоволена замовленням- Недостатки:
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mriya Wellness. Цвет: Черный
Мав багато пластикових - але цей шейкер перевершив очікування. Для мене головним критерієм була герметичність та обʼєм. 900 мл - те шо треба. Кришка має гумові прокладки. Рекомендую.
- Достоинства:
- Герметичність, дизайн, міцність
- Недостатки:
- Не виявив
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий шейкер. Але товар прийшов пошкоджений.
Представник постачальникаМожливо при транспортуванні, на жаль він зараз відсутній у нас на складі щоб вам провести заміну(
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На дні резинова підставка відірвана, кришка протікає, взагалі не тримає рідину
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот .
Така ситуація неприємна, але Ви маєте 14 днів щоб обміняти чи повернути товар.
Ми як представник даної Торгової марки, зацікавлені в тому щоб наші клієнти залишались задоволенні своїм вибором, тому лояльно ставимось до таких речей і без жодних проблем повертаємо чи обмінюємо товар у продовж 14 днів з моменту купівлі.
Надіємось Ви скористались вашим правом і обміняли
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Уже спробувала в користуванні, тому точно рекомендую! Не протікає, добре зберігає і холод і тепло, протеїн швидко збивається до однорідного стану, без комочків. Приємна матова поверхня. Доставили дуже швидко.
- Достоинства:
- Суцільні плюси
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mriya Wellness. Цвет: Черный
Удобный, стоит недорого. Лучший за свои деньги
- Олена І***
Підкажіть чи не протікає?
- Ігор С***
Протекаєть