- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Гарна річ. Сигнал ловить краще ніж телефон.
- Достоинства:
- Гарний акумулятор. Заряд тримає відносно довго.
- Недостатки:
- Поки не виявів.
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дуже слабий на прийом на позиціі не працює від слова зовсім один оператор у хлопців робе цей ні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабий дуже
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Зручний інтерфейс, українська мова
- Продавец SMARTSTATE
Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені покупкою і пристрій приносить позитивні враження від користування. Бажаємо завжди швидкого та надійного зв'язку!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Товар мені порадив тато. Наявність антен мене приємно здивувала. Зазвичай треба окремо купувати, а тут все під рукою. Швидкість чудова. Топ за свої гроші!
- Достоинства:
- Наявність антен
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Надійний роутер, швидка доставка. Лояльна ціна.
Що ще треба)- Продавец SMARTSTATE
Дякуємо за відгук та 5 зірок! Згодні на всі 100% — це ідеальне комбо для вдалої покупки) Нехай роутер працює надійно та завжди забезпечує швидкий інтернет!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Замовляв для військового, перевірив, все працює добре, дві антени підсилюють сигнал.
Замовлення отримав швидко!
Дякую!- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец SMARTSTATE
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Для нас дуже важливо, щоб техніка працювала надійно, особливо коли вона призначена для наших військових.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все працює добре
Швидко доставили! - АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Якісний прийом навіть за слабкого сигналу
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все працює добре.
- Достоинства:
- Може бути невидимим!
- Недостатки:
- Їсть трафік користуючись соцмережами
- Бевз Э***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Працює відмінно
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Хороший роутер.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Отримав роутер після діагностики, зарядне працює по швидкості задовільно. Дякую за зворотній звязок дуже швидко оримав заміну. Взагалом рекомендую за свої гроші не поганий роутер при наявності проблем все покажуть, все розкажуть.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Отримав все було добре. Вже 2-3 день перестало працювать зарядне роутер бистріше розряжається чим іде зарядка сам роутер працював добре показував стабільні 1200 Мбіт/с. Вже на 5-6 день перестав працювать роутер видає не більше 10 Мбіт/с. перезагрузка, налаштування не допомагають.
- Продавец SMARTSTATE
Вітаємо. На жаль від браку ніхто не застрахований. Ми Вам надіслали повідомлення з реквізитами куди потрібно відправити роутер на діагностику та на гарантійну заміну. Відреагуйте, буд ласка.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все гарно, усе підійшло
- Костянтин Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дуже зручна річ
- Стас П***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Глючить начал, выключается......
Вітаємо.
Саме тому, Ви ж напевне першим ділом звернулись за номерами в гарантійному талоні до технічної підтримки або написали нам в особисті повідомлення та повідомили про проблему з роутером. Дякуємо за відповідальність. - Продавец SMARTSTATE
А стоп, ні не звертались. Жодного звернення від Вас не бачимо. Ви ж просто вирішили залишити відгук, замість того щоб вирішити питання. Зрозуміли.
- Продавец SMARTSTATE
Оскільки додзвонитись до Вас за номером телефону який вказано в замовленні неможливо, ми Вам написали в особисті повідомлення в листуванні на сайті розетка.
Там ми надали Вам номер технічної підтримки за яким Вам потрібно було першочергово звернутись. Перегляньте та поводіть нам
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Чудовий роутер, з Київстаром працює відмінно. Батарея в умовах слабкого сигналу день тримає впевнено. Керування легке, дисплей інформативний. В руці лежить зручно, не вислизує, навіть якщо мокрі руки. З недоліків це вага та габарити, він не маленький. Але це плата за ємну батарею. З цим готовий миритися, для моїх умов час автономної роботи це найголовніше. Зовнішні антени то іграшка, щоб було. Сенсу в них ніякого.
Якщо підсумувати, то він дуже добре підходить для роботи в умовах слабкого сигналу протягом приблизно 12 годин, але досить масивний, в кишеню джинс не покладеш.- Достоинства:
- Стабільна робота, довго тримає батарея
- Недостатки:
- Досить габаритний
- Володимир К***
Чому ви вважаєте, що немає сенсу у зовнішніх антенах? Ви якісь пробували?
- Мартынов В***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Покупали роутер в блиндаж. Кому будет полезно то используйте роутер с выносной антенной.
В целом вопросов к роутеру нет. Интернет без антенны слабый, но потому что это под землей. Но, когда подключаем антенну, то все работает хорошо.
Скорость в среднем на нашем участке 45-5- Мбит.с. Делюсь опытом кому будет полезно.- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- не варит кофе по утрам(
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Прийшов з піддутим акумулятором, так як спішив не було змоги зразу перевірити, вмикається через раз.
- Недостатки:
- Вмикається через раз, акумулятор трохи здутий
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все відповідає очікуванням
- Достоинства:
- Легко користуватись, швидка зарядка, можливість підключення інших антен, великий функціонал
- Недостатки:
- Базовий комплект йде з адаптером для виделки, тому потрібен мережевий фільтер високої потужності для роботи швидкої зарядки
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
При відсутності світла достатньо швидкий інтернет для роботи і відпочинку. Виробник Китай.
- Достоинства:
- Будь яка симка підходить, акумулятор можна заряджати іншим зарядним пристроєм швидше
- Недостатки:
- Зарядний пристрій 0.35 А в комплекті (довго чекати повного заряду)
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Купив, задоволеней, підключився без проблем, попробував зарядити як всі туго і довго заряджається!!! але це всі модеми такі з якими я зтикався. Єдине не можу зрозуміти куди таки ті антени підключати. Швидкість непогана враховуючи місцевість де я знаходжусь! але Хотілося б пошвидше
- Достоинства:
- Ціна, якість, компактність!!!
- Недостатки:
- Поки зтикнувся куди в біса ті антени втикати
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все прийшло запаяне в плівці сертифіковане в Україні остання прошивка на Українській мові меню поставив сім і все працює
- Достоинства:
- Мобільний малий має подвійний wif 2.4 та 5G
- Недостатки:
- Поки ще невиявив
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
На телефоні в приміщенні швидкість вища, хоча на відкритій місцевості однакова. В приміщенні та за містом при підключенні антени - значно зростає швидкість інтернету. Важковатий - як наслідок ємного АКБ.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не працює без сім карти ))
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Геннадій!
Дякуємо за відгук!