Отзывы покупателей о Пуф Polo пуфик в прихожую коридор спальню прикроватный мягкий круглый с деревянными ножками 34 х 34 х 45 см см Asti 31 зеленый пуфики прикроватные пуфы для прихожей спальни коридора

Оценка пользователей 4.94/5
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 34. Цвет: Серый. Высота: 45. Глубина: 34

Стілець пуф прийшов швидко, колір сподобався. Стілець стійкий. Брала для коридору.
    Дякую продавцю.

• Віра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 34. Цвет: Темно-синий. Высота: 45. Глубина: 34

Гарний, стійкий.

• Людмила К***

Отличный пуфик

Достоинства:
    Устойчивый занимает мало места
  • Віра Л***

Хороший пуфик.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 34. Цвет: Желтый. Высота: 45. Глубина: 34

Дуже непоганий пуфік.!

Достоинства:
    Зручний для своїх габаритів.
    Недостатки:
    На ніжках немає ніяких накладок! Царапає підлогу.
  • Лілія Г***

Дуже задоволена і якістю товара і обслуговуванням...

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 33. Цвет: Бежевый. Высота: 45. Глубина: 33

Пуф гарний, розмір вдалий, колір максимально нейтральний, все супер.

Продавець швидко вийшов на зв'язок та попередив про збільшений строк поставки та запропонував альтернативу (якщо не можу чекати)

Достоинства:
    Легкий, дерев'яні ніжки, приємна тканина
    Недостатки:
    Відсутній силіконовий/повстяний захист підлоги на ніжках. Хто боїться за свою підлогу то треба докупити окремо
  • Геннадий Р***

Стильний

Достоинства:
    Гарно
  • Орися Г***

Пуфик, супер .Дизайн витончений, якісна зборка, тканина і її колір відповідають забаганкам більшості покупців.Дякую за такий товар, дуже задоволена.Претензій немає.

Достоинства:
    Вказані вище
  • оксана п***

Гарний

• Юлия К***

Дякую. Пуф цікавий, якісний. Мені дуже сподобався.

• Светлана Б***

Пуфік гарний і дуже зручний.

• Саша П***

Пуф чудовий

• Алина Б***

Пуф купили у спальню, дуже гарний та добре зроблений. Щиро дякуємо.

• Олег Ш***

Пуф чудовий. Повністю відповідає фото, колір прям те що треба. Дякую.

• Ольга Н***

Пуф красивий, зроблений цілком якісно, ​​колір ідеально підійшов у тон нашому коридору, ніжки міцні та впевнено стоять)

• Продавец  MBL Market

Доброго дня. Дякую за зворотній звязок)) Раді що вам усе сподобалось) Гарного дня.

• Анжелика

Добрий день. А якого кольору Ви брали? і чи відповідає фото? Дякую

• Ирина Д***

Дуже зручний, красивий пуф, комфортно сидіти, якість супер.

• Євген Б***

Пуф супер. М'який та зручний, в коридор наш ідеально вписався.