Отзывы покупателей о Сухой корм для кошек Optimeal с курицей для котят 11кг

Оценка пользователей 4.56/5
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Вес 1 шт: 4 кг

Напевно смачний, котики їдять з задоволенням!

• Іра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket. Вес 1 шт: 200 г

Як розуміти замовила 5 пачок написано 200гр 200 подарунок пофакту обманули немає ніяких 200 хоча сказано в упаковці дві пачки де вони ?

Достоинства:
    Недостатки:
    Розчарована
  • Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Нажаль, саме ця партія з неприємним запахом , а раніше котик його дуже любив

Достоинства:
    Попався з неприємним запахом
      Представник бренду

Вітання, Світлана. Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Ймовірна причина псування продукту - мікротріщина на пакуванні, через яку повітря могло потрапити усередину. Нам необхідно перевірити партію цього продукту. Будь ласка, надішліть реєстраційні дані партії (зазначені на звороті упакування) та ваш контактний номер телефону на офісну скриньку компанії Kormotech [email protected] З вами сконтактує фахівець Відділу контролю якістю для подальшого спілкування.

• Ирина Я***

Кошка в восторге

Достоинства:
    Быстрая
  • Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Вес 1 шт: 700 г

Корм кошкам понравился особенно пожилой Мурке.

Достоинства:
    Не увидела.
    Недостатки:
    Нет.
  • Маргарита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Вес 1 шт: 400 г

Товар дуже якісний, дякую, що відправили оперативно!

• Любов П***

Супер.

Достоинства:
    У меня две кошки разновозрастные, возрастная дама норовит поесть с чашки маленькой кошки.
    Недостатки:
    Нет.
  • ЮЛІЯ В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 700 г

Быстрая доставка, маленьким пушистикам корм нравится. Радуют скидки )

• Аня З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Уже чотири дні не можу отримати замовлення, служба допомоги нічим не допомогає, дуже халатне відношення розетки !!!!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Склад може і добрий але... Дуже дрібні навіть для кошенят, як на мене, і дуже тверді порівняно з іншими кормами.

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Дрібні і тверді
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Чудовий корм. Моїй киці вже майже рік. Виросла на цьому кормі.

Достоинства:
    Киці смакував
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олеся В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Прекрасный корм, у нас мелкая кошка очень привередлива к кормам, но этот корм ест с удовольствием. Хороший состав, приятный запах.

Недостатки:
    Не выявлены
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Почитавши відгуки про корм, вирішила взяти і для свого улюбленця. Але я ДУУЖЕ розчарована. кошеня не їсть його, навіть якщо додаю смаколики (виїдає все, окрім цього корму). Раніше брала цей же корм, але в іншого продавця, все було чудово!! А тут таке враження, що корм неналежної якості. Тепер шкодую, що "повелась" на акційну ціну.

Недостатки:
    неналежна якість корму
      Представник бренду

Вітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем та креветками, і зовсім не подобатись з ягням та овочами, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.

• Тетяна П***

Корм чудовий
    Дякую

• Антоніна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Вес 1 шт: 4 кг

Кіт їсть, йому подобається)

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Вес 1 шт: 700 г

Все супер, термін придатності в нормі, чудова пропозиція, замовила б ще, та вже не має в наявності. Дякую!

• дурново в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Гарний корм, дуже зручна застібка

Достоинства:
    Гарний корм, не має такого сильного запаху як в інших кормах
  • Перчеклий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм моїй киці сподобався.

Достоинства:
    Їсть с задоволенням,для кошенят дрібний,як раз.
  • Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Хороша якість, та ціна. Кошеня в 2 місяці їсть із задоволенням.

Недостатки:
    Доставка НП це жах
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Вес 1 шт: 400 г

Все добре, дякую!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Прекрасный корм для котят!
    Покупала для сфинкса…
    Товар пришёл раньше на один день, чем обещали.

• Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Нашому Локі дуже сподобався, непоганий на запах, по акції ціна супер, ще замовив і 4 кг.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Ольга

Кошеняті дуже сподобалося. І дорослому коту - теж. Їдять із задоволенням

Достоинства:
    Розмір гранул і смак
    Недостатки:
    Ннемає
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Goods for Animals. Вес 1 шт: 400 г

кошеня їсть з задоволенням!

• Наталя З***

Добре

• Єлизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купували для кошеняти сфінкса, купуємо вже 2 місяці - їсть на ура. Ціна радує, не знаю як по якості, але коту подобається іноді може додати якихось смаколиків в раціон, а так тільки цей корм 3 рази на день. Скарг на животик немає.

• Андрій С***

Хороший корм
    Для 2 місяців підійшов на ура

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Вес 1 шт: 400 г

Рекомендую

• Михайло Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Вес 1 шт: 4 кг

Товар відповідає опису, дуже швидка доставка

• Поліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 200 г

Корм гарної якості, кіт їсть з задоволенням.

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Вес 1 шт: 700 г

Корм кошеня зайшов чудово, сподобавля більше ніж наприклад Savory (його взагалі відказався їсти), цей же корм їсть навіть коли в нього є вологий ( вологий також OPTImeal)

Достоинства:
    Кошеня їсть із задоволенням
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Анатолій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Чудовий корм, рекомендую всім хто хоче привчити кота його їсти добавити трішки води щоб його зволожити та посилити запах. Котенятам легше його їсти та швидше привчиться. Звісно потім давати сухий.
    Ви повинні зрозумітм що багато виробників використовують підсилювачі смаку, тому коти корм закидають-та толку нема, тільки шкода. Тому краще привчити їсти чиключно якісні корма накштаут цього!!!
    Якщо ви любите свого кота то не експерементуйте з дешнвими кормами, хіба приємно бачити як тваринка мучиться з діареєю чи неможе випорожнитись?!

Достоинства:
    Краща ціна ніж Purina Pro Plan, якість, натуральні складники, приємний запах! Якісний товар-це головне, потім немає проблем з травленням. Рекомендую
    Недостатки:
    Не побачив
    • Світлана І***

Бро, пурина самий cтремный корм который вы можете только умодрится дать своему коту...
      Чекните отзывы в инете про корма пурина, у неокторых коты заболели, почки и все!
      Как бы нужно разбиратся в брендах, этож мивина которая в рашке работает пурина, феликс свободно пролдаются там бо главное деньги.
      А на нашего производителя с премиум кормом вы пишете не эксперементировать с деешвыми у меня кот вырос на этом корме он и по запаху супер)

• Юрій Ж***

Чудовий товар

Достоинства:
    Кішка їсть із задоволенням!
  • Юлія З***

Вперше купую то кішкі 6 місяців, не сподобався, не хоче їсти(
    Рекомендую сперва купувати маленьку на пробу пачку,а не так як я 1.5 кг

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Кошеня (5 місяців) їв з задоволенням. Іноді здавалося, що гранули для нього вже замалі. Упаковки 1.5 кг вистачає на місяць при годуванні 3 рази у день

• Артем К***

Кішці 7 місяців не подобається корм