Отзывы покупателей о Планшет графический для рисования Gaomon S620 размер 6.5

• Залізняк М***

Крутий планшет працює супер

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Замовляли графічні планшети для вчителів. Товар відповідає характеристикам та якості. Доставка швидка. Продавцев виконання всі наші побажання, змінено форму оплати та доставки. Дуже дякуємо! Все на вищому рівні. Рекомендую!

Достоинства:
    Замовляли графічні планшети для вчителів. Товар відповідає характеристикам та якості. Доставка швидка. Продавцев виконання всі наші побажання, змінено фор у оплати та доставки. Дуже дякуємо!
    • Продавец  Ї_жачок

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Взяв цей планшет для гри osu! Підійшов дуже добре і залишилось підібрати зручну для руки активну зону роботи пера і до нього привикнути

Достоинства:
    Задоволений
    Недостатки:
    Ніяких
    • Продавец  Ї_жачок

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Максим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Працює чудово, дуже подобається працювати на ньому

Достоинства:
    Дуже просто розібрався у всьому
    • Продавец  Ї_жачок

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Хороший та дешевий графічний планшет для digital художників початківців

• Софія Г***

планшет працює без нарікань

З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Іванна Т***

Планшетом користуюсь уже 6 місяців дуже сподобався легко працювати на ньму

• Аля З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

перший планшет, легко встановлюються драйвера та працювати

• Артем У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Чудовий планшет для гри в осу та графічного дизайну

Достоинства:
    Доставка швидка, комплектація така ж, як і була заявлена на сайті, характеристики також збігаються
    Недостатки:
    Поки не побачив
    • Продавец  Ї_жачок

• Васыль Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Очень удобно и легко рисовать, отправили быстро

• Вероніка М***

Хороший товар все прийшло швидко, працює на 5

Достоинства:
    ціна якість
    • Продавец  Ї_жачок

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Внучці сподобалось. Працює номально у win10 та ubuntu 22.04. Програма Krita, драйвери скачав з сайту.

Достоинства:
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  Ї_жачок

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

це мій перший планшет швидко налаштував працювати в ньому доволі просто та зручно

Достоинства:
    якісний
    • Продавец  Ї_жачок

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Працює добре для проведення уроків підходить

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Планшет супер легко настроюється, швидко відправили в день замовлення, працювати на планшеті одне задоволення

Достоинства:
    працює добре
    • Продавец  Ї_жачок

Дякуємо за відгук