- Валентин МихальськийОтзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет изделия: Черный с синим
Працює добре
- Продавец ForBabies
Валентине, щиро дякуємо за високу оцінку! Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів. Бажаємо приємного користування!
- Надя Королюк
Добрий день мене цікавить як працює на вологе прибирання коврів,чи вимиває
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет изделия: Черный с синим
Не беріть...все працює все, але жодна функція не виконується належним чином...потужність відсутня, як миючий про ніщо!!!, пластик дешевий, співвідношення вартість та якість не порівняні... не беріть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі функції, габарити, матеріали виготовлення, не компактність.
- Продавец Calabuga
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Хочемо зазначити, що ми реалізували понад 200 одиниць цього товару і досі не отримували жодних нарікань. На жаль, у Вашому випадку товар був у використанні та не підлягає поверненню чи обміну. Можливо, проблема полягає в тому, що пристрій не зовсім відповідає саме Вашим потребам чи очікуванням. Ми завжди готові проконсультувати наших клієнтів перед покупкою, щоб вибір був максимально комфортним і вдалим. Дякуємо за розуміння!
- Ольга ГубаОтзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет изделия: Черный с синим
Брали собі, як миючий пилосос. Звісно на Розетці не наливали би воду у резервуар. Вдома виявилося, що пилосос не качає воду з резервуара, тобто, як миючий пилосос він зовсім ні на що не здатний. Продавець поки що не надав відповіді на звернення.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не подає воду
- Продавец Calabuga
Вітаємо!
Наш менеджер уже зв'язався з вами для вирішення даного питання. - Продавец Calabuga
Ольго, на дійсно прийкро, що склалась така ситуація. Та при проведенні сервісної діагностики, було виявлено, що причина за якої миючий пилосос не подавав воду - механічне ушкодження при невірному відкритті резервуару, а отже, даний дефект виник не з вини продавця.
В свою чергу, зламану деталь ми вам замінили і сподіваємось товаром ви лишились задоволені!
Мирного неба, бережіть себе!