- всезнайкаОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
заказал в паре с выключателем на 3 сенсора ..работает
на 2 НЕ РАБОТАЕТ
крепление не подходит взял 2 самореза- Достоинства:
- Недостатки:
- НЕ РАБОТАЕТ
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у Вас виникли труднощі під час встановлення.
Щодо роботи на 2 сенсори — найчастіше причина може бути у підключенні (фаза/нуль) або відсутності нульового проводу, якщо модель його потребує. Також важливо перевірити правильність схеми підключення згідно з інструкцією. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми детально проконсультуємо та допоможемо розібратися.
Стосовно кріплення: сенсорні вимикачі зазвичай розраховані на стандартні підрозетники. Якщо коробка нестандартна або старого зразка, іноді дійсно може знадобитися додаткове кріплення.
Ми завжди готові допомогти з підбором або обміном товару у разі заводського браку.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Отримав і вже встановив. В цілому задоволений і за товар ставлю пʼять зірок, але «авансом», бо дещо можна покращити і, сподіваюся, виробник врахує викладені побажання. Плюси та умовні мінуси товару нижче.
Плюси: Має стильний і сучасний вигляд (техномінімалізм), якраз на мій смак. Думаю, що чорні на вигляд ще більш крутезні, але у мене світлі шпалери, тому брав білі. Відсутні рухомі деталі. При зникненні світла в мережі переходять у режим «вимкнено» (механічні треба вимикати примусово). Гарне пакування і зрозуміла інструкція. В комплекті є конденсатор для усунення можливої проблеми з фантомним струмом (але у мене він якраз зник після встановлення цього вимикача, навіть без конденсатора). Швидке відправлення товару продавцем.
«Мінуси»: Наразі їх два. Перше - можливо треба зробити модель з більшою площею сенсора (зробити кільця більшого діаметру), або зробити сенсор по площі всього вимикача (для двокнопочного - на половину площі). Якщо на старому вимикачі вмикання/вимикання світла відбувалося наосліп, проходячи повз клацав на кнопку, то тут треба точно попасти пальцем по сенсору розміром монети 10 копійок. Думаю, що з часом звикну і так само буду вмикати/вимикати наосліп, але зараз хочеться саме сенсор більше за розміром. Якби був вибір в модельному ряду, взяв би той, де більше. Другий мінус - не вдалося закріпити вимикач у коробці за інструкцією. У вимикачі немає механізму фіксації, як у кнопочних, він має закріпитися двома гвинтами з комплекту, але в моєму випадку я цими гвинтами не зміг закріпити жодного (брав декілька). Врешті закріпив своїми саморізами, зовні все ОК, але було б зручніше, якщо б у вимикачі був якійсь механізм фіксації в коробці. Враховуючи технічне виконання приладу, здається реалізувати механізм разпору, як на механічних, тут неможливо, але можна придумати щось інше, бо використовувати гвинти та саморізи в електричній коробці не дуже хочеться. Але можливо це тільки у мене так.- Достоинства:
- Вигляд. Якість виконання. Швидка відправка.
- Недостатки:
- Є побажання, які виклав вище
- Продавец Prime
Дякуємо вам за такий детальний, аргументований і корисний відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили дизайн, якість виконання нашого вимикача Palermo та швидкість відправлення.
Окрема подяка за конструктивні зауваження — ми завжди робимо з них висновки і вносимо корективи. Тепер щодо мінусів: збільшення площі сенсора - змінить дизайн вимикача, а його форми і пропорції є збалансованими саме в тому діаметрі, який є зараз. Для цього в майбутньому можливо зробимо з прямокутними кнопками, там вже можна буде збільшити площу сенсору.
На рахунок фіксації вимикача: отвори під саморізи на задній панелі вимикача підходять для стандартної коробки, це наглядно видно у нашій відео інструкції по заміні вимикача. На відео ми його встановлюємо у стандартну коробку, в якій раніше був кнопочний вимикач. Цікаво було б подивитись в яку коробку ви встановлювали вимикач.
Якщо виникнуть будь-які питання або потрібна консультація — завжди раді допомогти. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
- Достоинства:
- Гарно працює, красиво, стильно
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Придбав вимикач для мами в кімнату, встановили все добре працює, через деякий час замовимо ще для інших потреб.
- Достоинства:
- Ціна якість доставка
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Вимикач працює добре без нарікань, будемо ще замовляти але на 1 клавішу для кухні.
Фото прикріпив)))- Достоинства:
- Ціна якість
- Голованов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Все хорошо.
- Черниш В***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Підключив. Все працює. Сенсор працює добре.
- Дарья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Выключатель очень классный быстро установили
- Достоинства:
- Очень стильно смотрится
- Алексей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Дякую продавцю, вже вдруге замовляю тут сенсорні вимикачі, швидка доставка через розетку.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Недоліки відсутні