- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все підійшло. Дякую
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарне крісло. Швидко доставили. Легко збирається. Для невеликих собак.
- Анна.Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Отличное кресло, питомцу комфортно
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Нормальне крісло, за адекватні гроші
- Продавец ЗооТорг
Альоно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та доступності нашого товару!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже хороше крісло! Зручно кріпиться, хороша якість.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що автокрісло відповідає Вашим очікуванням, а поїздки із улюбленцем тепер більш комфортні та зручні!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дякую за швидку доставку, гарну якість.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка.
- Продавец ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість товару та оцінку рівня нашого обслуговування! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям переконатися, що автокрісло зручне та якісне!
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Швидка доставка, товар відповідає опису, зручно користуватися
- Продавец ЗооТорг
Олесю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість товару та рівень нашого обслуговування! Такий зворотній зв'язок є підтвердженням для інших покупців, що автокрісло відповідає зазначеним характеристикам та опису!
- Анатолій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарний товар якість матеріалу гарна.
- Продавец ЗооТорг
Анатолію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже гарне крісло. Для захисту від бруду саме то. Мій кокер спаніель добре розмістився.
- Достоинства:
- Водовідштовхувальна тканина
- Недостатки:
- Не має кріплення для поводка
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися своїми враженнями, це допогамає іншим покупцям впевнитися в якості та доступності нашого товару! Щодо кріплення для поводка,-наразі комплектація автокрісла не передбачає наявність цієї деталі!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Зручне автокрісло, легко складається розбирається. Гарна міцна тканина.
Застібки надійні.- Достоинства:
- Легко встановити, закріпити. Добра тканина
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук! Це надихає нас ставати кращими, а інші покупці бачать, що наш товар відповідає зазначеним характеристикам та якості!
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже зручне крісло,легко зачіпити,легко трансформувати у потрібну форму.Якісне тканина,застібки.Дуже дякую.
- Достоинства:
- Легко у використанні.
- Недостатки:
- нема
- Продавец ЗооТорг
Алло, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Дуже раді, що тепер Ваші з песиком подорожі стали більш комфортнішими!
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже класне автокрісло, тримає форму і гарно виглядає в авто, дочекався малечу.
- Достоинства:
- якісне і стильне автокрісло
- Недостатки:
- нема
- Продавец ЗооТорг
Даріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про наше автокрісло! Це дуже допомагає розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися, що наш товар якісний та зручний для улюбленців!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Товар якісний! Продавець уважний і відповідальний!
- Продавец ЗооТорг
Василь, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що наш товар вас задовольнив і вам сподобалася увага та відповідальність нашого магазину. Бажаємо комфортних і приємних подорожей з вашим улюбленцем!
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Якість хороша, всі кріплення на місці, пес вміщається (кокер-спанієль)
- Продавец ЗооТорг
Олексію, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді чути, що автокрісло виявилося якісним, усі кріплення надійні, а ваш кокер-спанієль комфортно розмістився. Бажаємо безпечних і зручних поїздок разом із вашим улюбленцем!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дякуємо за таку конструкцію;) Дуже зручно при перевезенні одної пухнастої морди. Враховуючи що у нас таких пухнастих морд 4, різних розмірів, то одинарне крісло це бімба. Приватний простір для фокса те що треба. Брали разом із автогамаком у тієї ж компанії.
- Достоинства:
- Приватний простір для гордих порід собацюнь які полюбляють приватність поїздки:) дивлячись загадково у вікно.
Матеріал. Зручність кріплення. Можно розмістити внутрі автогамака. - Недостатки:
- Продавец ЗооТорг
Андрію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Це дуже надихає, а інші покупці мають змогу впевнитися, що наше автокрісло забезпечить захист особистих кордонів їх улюбленців)
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
За свою ціну хороший товар. На сидіння авто підійшов, все кріпиться як в описі.
- Продавец ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!