Отзывы покупателей о Автогамак для собак в машину на заднее сиденье авто гамак накидка чехол автомобильная подстилка с бортами для перевозки собаки (002250)
- AI аналіз відгуків54 відгуки: 92% позитивні, 7% нейтральні, 1% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гамак суперовий. Рекомендую
- Достоинства:
- Не пропускає вологу, досить великий
- Недостатки:
- Невиявлено
- Продавец ЗооТорг
Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук та фото! Неймовірно раді, що автогамак Вам сподобався. Нехай кожна поїздка буде комфортною, безпечною та в задоволення!
- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
- Продавец ЗооТорг
Євгеній, щиро дякуємо за відгук і круті фото! Раді, що автогамак Вам сподобався. Бажаємо приємних та безпечних доріг!
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Легкий ,компактний.
- Продавец ЗооТорг
Тамаро, величезне дякуємо за покупку та зворотний зв'язок. Раді, що Ви оцінили легкість та компактність автогамака. Нехай він надійно захищає салон вашого авто, а хвостику дарує затишок під час кожної поїздки!
- Ейхман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Автогамак легко кріпиться. Повністю виконує свою функцію. Собачка добре себе в ньому почуває.
- Достоинства:
- Легко кріпиться, якісно захищає сидіння.
- Недостатки:
- Дещо соваєть по сидінню.
- Продавец ЗооТорг
Любов, велике дякуємо за покупку та зворотний зв'язок! Раді знати, що Ви задоволені якістю, а Ваш улюбленець почувається добре в дорозі.
- Данило Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Звісно, друже. Ось більш природний і приємний варіант:
Чудовий гамак, який повністю виконує своє призначення. Має якісне покриття, а також є зручним і комфортним для домашніх улюбленців. Однозначно рекомендую!- Продавец ЗооТорг
Данило, дякуємо за Ваш відгук та довіру! Раді, що автогамак порадував своєю якістю, зручністю та повністю виконує своє призначення. Користуйтеся із задоволенням!
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарно зроблений. Підійшов на Додж Джорні.
- Достоинства:
- Зручний
- Продавец ЗооТорг
Антон, дякуємо за відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що автогамак гарно підійшов на Dodge Journey та порадував своєю якістю. Нехай подорожі завжди приносять задоволення Вам і Вашому вихованцю!
- Ніна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Класна річ! Якісна!Продумані всі дрібниці!
- Достоинства:
- Ціна,якість виконання.
- Недостатки:
- Не знайшла
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий гамак для подорожей з собакою, залишились задоволені.
- Продавец ЗооТорг
Тетяна, дякую Вам величезне за такий фотовідгук та високу оцінку. Раді, що гамак став надійним помічником у Ваших поїздках. Користуйтеся із задоволенням.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Якісно пошито з якісних матеріалів.
- Продавец ЗооТорг
Володимир, щиро дякуємо за зворотний зв'язок! Ми дуже прискіпливо ставимося до вибору матеріалів та якості пошиття. Нехай автогамак служить довго та береже чистоту в салоні! Приємних Вам подорожей!
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий гамак, в авто стало набагато чистіше.
- Достоинства:
- Тканину легко чистити.
- Недостатки:
- Задню частину зробити вищою, щоб прикривала більше сидіння.
- Нечипорук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий виріб
- Продавец ЗооТорг
Тарасе, дякуємо за покупку та високу оцінку нашого виробу! Раді, що автогамак Вам сподобався. Бажаємо комфортних та безпечних доріг!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
гарної якості, собака зацінила
- Достоинства:
- легкий, міцний
- Недостатки:
- нема
- Продавец ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Раді, що автогамак сподобався Вам та Вашому песику!
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Достаточно удобна вещь для сохранения и защиты материала салона авто от разного рода загрязнений.
- Достоинства:
- Подбор материала, качество и цена соответствуют описанию.
- Недостатки:
- Недостатков пока не обнаружил.
- Продавец ЗооТорг
Вікторе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що наш автогамак виправдав Ваші очікування і підтримання чистоти займає менше часу!
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Якісний гамак відповідае опису.
- Достоинства:
- Наявність та ціна
- Продавец ЗооТорг
Володимире, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість нашого товару! Завдяки такому зворотньому зв'язку інші покупці можуть впевнитися, що автомагак відповідає зазначеній якості та ціновій категорії!
- Владислав Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
все добре
- Продавец ЗооТорг
Владиславе, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Автогамак сподобався. Якісний, міцний, добре захищає сидіння автомобіля.
- Продавец ЗооТорг
Ольга, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Авто гамак повністю відповідає опису, при першому використанні- задоволені)
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Хороший гамак
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарний гамак, все ок
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Купувала на подарунок, в користуванні вже пару місяців і всі задоволені. Матеріал здається доволі міцним, і користуванні зручний.
- Достоинства:
- Міцність матеріалу, мобільність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Купувала на подарунок друзям- вони дуже задоволені. Якісно пошитий, добротна тканина. Попередній гамак у них пропрацював недовго - відірвались ручки, бо був пошитий з тонкої тканини. Сподіваюсь, цей прослужить довго.
- Достоинства:
- Якісно пошитий; добротна тканина; віконце з сітки, щоб собачка вас бачила з заднього сидіння; боковини на молніях, щоб собачка не шкрябала двері; доступна ціна.
- Недостатки:
- Візуально не знайшли.
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий гамак)
Моя картоплина дуже часто лазить по грязюці, тому машина більш-менш в безпеці.- Продавец ЗооТорг
Євгеніє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий милий відгук! Раді, що тепер салон Вашого авто більш чистий та зручний для поїздок!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Було ще краще, якби задня сторона гамака була б більшою по висоті (між двома кріпленнями позаду),бо не накриває стінку сидіння повністю, а собака верх заднього сидіння лапами бруднить .
- Достоинства:
- головна перевага - сподобався собаці
- Недостатки:
- не знайшов
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все причудово, але зробіть модель , що діле навпіл , стикнулися з моментом , що стару і щенка Боксера треба везти разом. Одна після операції , а друга на щеплення . Будьласка 1шт заберу, маю котів , собак і птахів, булоб двже зручно. У вас викрой залишиться , то усім намахвним , як моя сімья допоможете. . ДЯКУЮ
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ЗооТорг
Юрію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий зворотній зв`язок, дуже раді, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і в користуванні підтвердив свою якість та зручність! В нашому асортименті є модель автогамака з блискавкою посередині (можна відокремити одну частину для пасажира), код 446846459!
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудове рішення для комфортної поїздки для песика, набір чудовий та якісний. Все прийшло в комплекті та досить швидко у встановленні
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все чудово!
- Достоинства:
- Чудовий гамак в машину, ідеально підійшов по розмірах на заднє сидіння кросовера . Захищає від вологи і бруду.
- Недостатки:
- Матеріал трохи слизький, але для мого лабрадора це не проблема.
- Продавец ЗооТорг
Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям переконатися в якості, універсальності та доступності нашого товару!
- Роман Х***Продавец: ЗооТорг
З функцією своєю добре справляється
Добре підходить для великого самоїда
Також вміщається в Ауді А4
Чехол має відчутний запах, це мабуть єдиний невеликий мінус- Продавец ЗооТорг
Романе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Щодо фабричного запаху (який рідко, але може бути, адже товар новий), то з часом він вивітрюється і не завдає дискомфорту!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Дуже зручно і власнику, і собані. Сидіння лишається чисте, лежати вівчарці комфортно.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про якість товару та оцінку рівня нашого обслуговування! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям зрозуміти, що наш автогамак універсальний і підходить для песиків всіх порід!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гамак гарної якості, міцна тканина. Зручний. Бонусом стало те, що в наборі був ремінь безпеки.
- Достоинства:
- Міцна тканина, не боїться кігтів
- Недостатки:
- Цікаво, чи поміститься в пральній машині, якщо потрібно буде
- Лариса Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий автогамак, тканина міцна не тоненька, товаром задоволена!
- Достоинства:
- Легко кріпиться на сидіння
- Продавец ЗооТорг
Ларисо, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже добре, що тепер Ваші із улюбленцем подорожі стали більш комфортними, а інші покупці можуть переконатися в якості та зручності нашого товару!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Рекомендую продавця і товар)
- Достоинства:
- Автогамак чудовий. Тканина якісна, не промокає, є багато кріплень, можна легко зафіксувати. Загалом покупкою задоволена. Доставка була теж швидкою.
- Недостатки:
- Я очікувала, що він буде трохи вищий, бо мій пес коргі вмудрився з неї випрагнути на передні сидіння)
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації, це допоможе іншим покупцям впевнитися в якості нашого товару та оперативній обробці замовлень! Автогамак відповідає зазначеним параметрам (висота передньої, бокової, частини 45 см)!
- Єлизавета Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все супер, швидка доставка, собака задоволена
- Продавец ЗооТорг
Єлизавето, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що наш автогамак сподобався Вам та Вашому улюбленцю, приємних Вам подорожей!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Місяць назад придбала гамак для моєї Фанні. Дуже задоволена покупкою. Гамак надійно закріпляється на задньому сидінні. Вся шерсть і крихти залишаються в гамаку. Потім його легко витрусити. Зроблений з таких матеріалів що легко чиститься і не чіпляє шерсть. В машині чисто. Дуже вдала розробка, думаю що створили люди, які люблять тваринок. Автогамак чудова річ!
- Продавец ЗооТорг
Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий та змістовний відгук! Нам дуже приємно, що автогамак сподобався Вашій Фанні і для Вас пересування з улюбленцем тепер більш комфортне та зручне!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
все чудово!
- Достоинства:
- собак в кайфе
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец ЗооТорг
Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Нам дуже приємно, що наш автомагамак так сподобався Вашому улюбленцю, приємних Вам подорожей!
- Альона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже задоволена якість гарна песеку довподоби
- Достоинства:
- Чудова змога зафіксувати песика
- Продавец ЗооТорг
Альоно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що тепер Ваші з песиком подорожі стали більш зручними, а інші покупці бачать якість нашого товару!
- Сичова С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий автогамак за свої кошти. Зручно, що в комплекті іде ремінь безпеки для собаки. Тепер можна сміливо возити улюбленця на задньому сидінні без додаткової підстраховки
- Продавец ЗооТорг
Софіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже приємно, що тепер Ваші поїздки стали більш комфортними, а інші покупці можуть впевнитися, що автогамак відповідає характеристикам та фото!