- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чехол воняет подвалом просто неимоверно, ничего не помогает, проветривал на балконе неделю, хотя визуально внутри он норм.
- Недостатки:
- Не возможно пользоваться
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Кейс супер. Принт гарний, мікро фібра захищає від подряпин, є місце для картриджів, дрота зарядки та навушників. Кейс дуже сподобався!
- Достоинства:
- Швидка доставка, не велика ціна та якісний кейс
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Надёжный, крепкий чехол, свич олед лежит как влитой, внутренняя часть кейса покрыта велюроподобным материалом для того чтобы приставка не истерлась.
- Достоинства:
- Красивый, надёжный
- Продавец Pristavkin Dim
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Доставка зайняла приблизно 1 добу
- Достоинства:
- Якісний принт
- Недостатки:
- Не ідеально вміщується зарядка та приставка, але навіть так кейс зачиняється
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобався якість та принт, а також швидкість доставки! Користуйтесь із задоволенням! З приводу іншого, ця сумка призначена саме для Нінтендо Світч ОЛЕД як і зазначено в назві товару, а у Вас Нітендо Світч Лайт, як видно на фото, тому накладка і не прилягає щільно до приставки, бо там де повинен бути просто єкран (як у ОЛЕД) - у Вас є аналогові стіки пиставки. На майбутнє звертайте будь ласка увагу на сумісніть товару перед покупкою, або спитайте поради у продавця :)