Отзывы покупателей о Жесткий защитный кейс чехол Zelda: Tears of the Kingdom для игровой консоли Nintendo Switch / Nintendo Switch OLED [417408048]

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Чехол воняет подвалом просто неимоверно, ничего не помогает, проветривал на балконе неделю, хотя визуально внутри он норм.

Недостатки:
    Не возможно пользоваться
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Кейс супер. Принт гарний, мікро фібра захищає від подряпин, є місце для картриджів, дрота зарядки та навушників. Кейс дуже сподобався!

Достоинства:
    Швидка доставка, не велика ціна та якісний кейс
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Надёжный, крепкий чехол, свич олед лежит как влитой, внутренняя часть кейса покрыта велюроподобным материалом для того чтобы приставка не истерлась.

Достоинства:
    Красивый, надёжный
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олена

Доставка зайняла приблизно 1 добу

Достоинства:
    Якісний принт
    Недостатки:
    Не ідеально вміщується зарядка та приставка, але навіть так кейс зачиняється
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобався якість та принт, а також швидкість доставки! Користуйтесь із задоволенням! З приводу іншого, ця сумка призначена саме для Нінтендо Світч ОЛЕД як і зазначено в назві товару, а у Вас Нітендо Світч Лайт, як видно на фото, тому накладка і не прилягає щільно до приставки, бо там де повинен бути просто єкран (як у ОЛЕД) - у Вас є аналогові стіки пиставки. На майбутнє звертайте будь ласка увагу на сумісніть товару перед покупкою, або спитайте поради у продавця :)