Отзывы покупателей о Робот-пылесос Xiaomi Robot Vacuum S10 White

Оценка пользователей 4.59/5
на основе 81 отзыв
  • Дімасік
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Досить хороший помічник для підтримки порядку
    Паркет і плитку освіжити в самий раз
    Дружині подобається, вона задоволена і це головне

Достоинства:
    Недорогий.
    Швидкий , україномовний, простий в налаштуваннях
    Недостатки:
    На килимах так собі
    Як таких немає за такі гроші
  • Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Тільки скінчилась гарантія, згоріла плата керування, ремонт обійшовся 3,5к грн)

Достоинства:
    Добре сухе і вологе прибирання
    Недостатки:
    Через 13 місяців згоріла плата керування
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Приблизно через 3 місяці після покупки перестав видавати звукові сигнали (сповіщення про початок/завершення прибирання, заряджання, тощо).
    Звернувся до найближчої точки видачі щоб здати на гарантійне обслуговування (заявлена гарантія 12 місяців). Це було 17го Жовтня. Працівник точки видачі на питання "Як довго буде тривати ремонт?" відповів: "Діагностика займе від 7 до 14 днів, якщо потрібен ремонт, то також від 7 до 14 днів", а також повідомив що протягом перших 14 днів зі мною звʼяжуться щодо результатів діагностики.
    Дані терміни (28 днів), а також те що немає можливості отримати тимчасову заміну вже суперечать закону про захис прав споживачів (стаття 8, пункт 9), але все ж таки я все розумію і погодився чекати максимум 28 днів.
    Тобто можна зробити висновок, що до 31го Жовтня я мав отримати дзвінок щодо результатів діагностики, а вже до 14го Листопада отримати свій пилосос. Нічого з цього так і не сталося.
    Протягом місяця я заходив до точки видачі приблизно раз на тиждень і питав щодо статусу, оскільки в електронному кабінеті немає можливості це перевірити. Першим що я дізнався, був той факт, що терміни ремонту починають свій відлік 22 Жовтня (на 5ий день після мого звернення), тобто те що я чекаю його вже 38 днів, для сервісного центру лише 33.
    Пилосос дуже довго був на діагностиці, потім чекав на деталь і на сьогоднішній день, вже більше 2 тижнів як знаходиться у статусі "В ремонті". На зараз, у точку видачі заходжу стабільно раз на 2 дні, але новин нема. Працівник повідомив мене що звертався до свого начальника, щоб він теж поцікавився у сервісного центру чому так довго, але сервіс лише виправдовується довгим очікуванням деталі.

Врешті-решт маю наступну ситуацію: після мого звернення щодо гарантійного обслуговування пройшло 38 днів, що явно перевищує максимальні 28 днів, які мені обіцяли, а також за цей час мене ні разу не повідомили про статус обслуговування і про те що терміни змінилися.
    На мій коментар "Якщо вже так затягнувся ремонт, чи можна було б отримати тимчасову заміну" працівник точки видачі відповів "Ми ж не Apple».

Звертався пару разів у службу підтримки, але так і не отримав відповіді. Можемо зробити висновок, що Rozetka не виконує гарантійні зобовʼязання належним чином.

Достоинства:
    Пилосос задовольняє всі вимоги, прибирає добре
    Недостатки:
    Rozetka не виконує гарантійні зобовʼязання

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Можливо були занижені очікування, але прибирає дуже гарно.
    Порожки, маленькі перешекоди взагалі не завада, головне що б шнур не намотало на колеса.
    Батареї вистачає на кілька проходів по квартирі, але користуюсь найтихішим режимом.
    Підключився до андроїда без проблем.
    Дуже простий у користованні

Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Додам ще один позитивний коментар в користь цього робота-пилосмоку. Дійсно дуже класний продукт, зручний у користуванні та має потрібний функціонал. Підключається швидко, має зручний додаток. Прибирає гарно, це можна побачити по забитому блоку пилозбірнику кожен день. Залишаю його прибиратися самого і він гарно із цим справляється. Недоліками є його комбінований блок де заливати воду можна тільки у чистий блок інакше весь пил та сміття випаде з цього блоку. Також, блок води малуватий, витрачає воду тому потребує в обслуговуванні кожне прибирання. Професійний режим прибиранння дуже классно миє поли навіть із пасивною мийкою.

Достоинства:
    Ціна, якість прибирання, зручність користування, проходимість
    Недостатки:
    маленький контейнер, комбінований контейнер (вода + пилозбірник)
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуємося даною моделлю вже пів року, нарікань немає, за весь час лише пару раз губилася, і то через нашого песа, прибирає гарно але на турбо режимі досить шумно, стандартного режиму вистачає для задоволення усіх моїх потреб ( а саме прибирання шерсті кота і собаки). Гарна паличка виручалочка на той випадок коли лінь кожен день мити підлогу, для підтримання чистоти ідеально. Рекомендую!

• Віталік Ч***

5із5

• Анна Т***

Отличный пылесос, оправдал все ожидания на 200%

Влажная уборка лучше чем можно было ждать от маленькой мокрой тряпочки.

Интуитивное управление, легко в использовании.
    Правда режим «без звука» ничем не отличатся от стандартного))) но он и так не шумный, запускаю и когда все дома и в наше отсутствие.
    Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Отлично справляется с поставленными задачами
    Недостатки:
    Нужно выгружать пыль из пылесборника:) и мыть тряпочку
  • Артем Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В доме кот и собака гоняю его 2-3 раза в день, каждый раз пол контенера шерсти.

Достоинства:
    Отлично сосет.
    Недостатки:
    пока что не нашел))
  • Ліана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Класний пилосос, регулюється сила всмоктування, що дуже зручно
    Одного заряду вистачає на максимальному режимі пропилососити квартиру 65 кв і по другому кругу на вологе прибирання
    Можна прикольну озвучку встановити))

Достоинства:
    Ціна = якість
    Недостатки:
    Плутається якщо бачить дзеркало, але можна поставити віртуальну стіну через додаток
    Немає функції розпізнавання килимів під час вологого прибирання
  • Артём М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

При покупке не стоит ожидать что он заменит клининг, в целом я ожидал от него сбор пыли и влажная уборка, это и получил

Достоинства:
    С лёгкостью установил кастомные звуки и он меня веселит
    Недостатки:
    Незаметил
    • Артем Ю***

Даа кастомные. Контейне с ядерными отходами извлечен"

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Перші 2-3 тижні вистачало батареї при турбо режимі на всю квартиру 100м, зараз на середньому режимі не встигає прибрати останню кімнату, батарейка дуже швидко деградувала. Користуємось декілька місяців по декілька разів на тиждень. Це гарантійний випадок? Дуже засмутились що тепер він не виконує свою функцію. На скріні останнє прибирання. Прошу звʼязатися зі мною для вирішення проблеми.

Достоинства:
    Ціна, функціонал
    Недостатки:
    Якість батареї

Віталій, доброго дня. Прохання передати товар в авторизований сервісний центр Гратіс, який обслуговує бренд в Україні. Якщо експертиза сервісу підтвердить гарантійний випадок, Вам видадуть акт, по якому зможете провести повернення. Дякуємо.

• Леонід П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Під'єднався відразу. Працює добре, зауважень нема. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Помірна ціна, гарна якість.
  • Ярослава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В додатку не передбачена українська мова. Робот говорить усіма мовами, крім української.

Недостатки:
    Відсутність української мови

Доброго дня. Робот має розмовляти українською. Просимо перевстановити додаток. Дякую.

• Солодкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Роботою задоволений, прибирає супер(очікував гіршого ) , особливо корисно коли є тварина в хаті. Але зіткнувся з проблемою що пилосос каже ніби він не стоїть на рівній поверхні, або здає задній хід і відказуєця їхати в перед. Не знаю чи це дефект робота чи може пилюка в датчики попала. Але поки по мордує мене і включається.

Достоинства:
    Прибирає супер
    Недостатки:
    Періодичні проблеми з запуском

Доброго дня. Дякуємо за Ваш коментар. Радимо перевірити, можливо дійсно в датчики, чи пази коліс потрапив щільний пил. Якщо не допомагає, скиньте налаштування до заводських, зажавши кнопку Reset/Home, або просто Reset. Дякую.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Власникам пухнастиків раджу придбати цей девайс

Достоинства:
    Все робить дуже якісно
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Марина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий робот-пилосос, гарно справляється з миттям підлоги.

Достоинства:
    Добре миє підлогу
    Недостатки:
    Шум
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволена своєю покупкою. Працює добре, для щоденного використання з домашньою тваринною ідеально

Достоинства:
    Керую з мобільного телефону, можна встановити час для щоденного прибирання
    Недостатки:
    Трохи замалий бак
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це перший мій робот-пилосос.Як пилосос він насправді дуже добре працює і найголовніше постійно знаходить пил і збирає довге волосся.Перше налаштування пройшло добре.Проїхались по квартирі і визначили об'єм роботи.Наразі літо і стоїть посеред кімнати вентилятор на округлій основі.Чомусь просто об'їхати пилососу складно, намагається її подолати,як Говерлу))).Звісно буду якось налаштовуватись.Всі інші процедури як зі звичайними пилососами: регулярна очистка камери від пилу і основної щітки від волосся.

Достоинства:
    Перший досвід коли майже всі завдання виконує робот.
    Недостатки:
    Дуже гарний звичайний пилосос поки що нудьгує.
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарний помічник коли дома є "хвостики". І кота поганяє, і шерсть прибере

• Дарья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже швидко відправили. З першого разу не законектився з телефоном і додатком з єпл.
    Швидко створив карту, але наштовхувався на дезркала і через це карта не зовсім правильна. Поставила віртуальні стіни.
    Брали для кожнодневного прибирання так як пес залишає багато шерсті. З шерстю справляється добре. Прибирає за пів години, не дуже гучний. Встановили прикольний голос і назвали жоріком
    Дуже подобається функція запланованого прибирання. Поки ми на роботі робот прибирає і заходиш вже в чисту квартиру.
    Вологе прибирання ще не пробували. В нас ламінат і з ним робот справляється добре. Пере турбує через невеличкий перешкоди. Заховує тоненький килимок приходиться прибирати на час роботи робота.

Достоинства:
    Прибирає чисто, не гучний, брала по скидці ціна супер, функція запланованого прибирання
    Недостатки:
    Не с першого разу законектився, погано бачить дзеркала
  • Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Задоволена покупкою. Чудово пилососить і непогано миє. Треба мати на увазі, що якщо ганчірка для миття вставлена, то він буде мити. Якщо треба, щоб пилосос лиш пилососив - її треба зняти.

Недостатки:
    Не найзручніший додаток.
    Коли брала пилосос до батьків - тяжко було підключитись до нового віфі, та і мої карти зникли, прийшлось дома знову створювати.
    В моєму пилососі нема української озвучки.
  • Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сравниваю с Сяоми Вакуум-Моп 2, (который у меня работает отлично и бесшумно уже 3 года).
    Этот мощнее и шумнее. При этом даже средние режимы шумнее, что не приятно.
    Усики-щетка скрепит пищит. Об этом тут много писали. И она точно хорошо прикреплена.
    Сборка качественнее, есть щётка для чистки контейнера, что классно.
    Контейнер 1 и на мусор и на воду, тоже класс.
    Лучше замечает припятствия, но тупит и громко врезается. Шнуры игнорирует и затягивает. Таскает за собой торшер, который привык, что его предшественник не трогал)
    Есть режим проф уборки (не знаю есть ли такое в других моделях). Это когда робот имитирует движение человека шваброй туда-сюда. Классно. Но уборка вдвое дольше тогда.
    Заряд хороший.
    Мопа хорошая. Шире и ворсистые. Крепление мопы новое ещё упрощённее. Но мопа крепится с той стороны, которой едет на зарядку, потому чтоб ее поставить и поменять - нужно играться и отодвигать пылесос, а он ворчит и пытается вернуться на зарядку.
    Есть украинский язык. Класс. Но сам голос на всех языках неприятный. Тоже тут это писали. А английский вообще с акцентом, как по мне))
    Более громоздкая док станция. Не оч) но теперь штекеры зарядки не на полу, а как бы со стены идут и робот легче ее находит и входит в нее.
    Упаковка классная.

Предыдущий Сяоми Вакуум-Моп 2 я отдал и его сняли с производства. Я ему отдал бы предпочтение.
    Это неплох, но тот мне приятнее.

Достоинства:
    Убирает норм, сборка
    Недостатки:
    Шумный, врезается громко, затягивает шнуры, положение мопы
  • Денис Г***

Супер річ!! Зі своїми задачами справляється на всі 100

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюся тиждень. Це мій перший робот пилосос. Вдома три коти!!! Шерсть прибирає на ура! Вологе прибирання також нічого , але , як по мені то вручну я краще це зроблю. З налаштуваннями трохи "поморочилася", допоміг друг.

Достоинства:
    Швидко прибирає котячу шерсть, три режими потужності ,меню доступне та легке, сухе, вологе прибирання
    Недостатки:
    Ще не помітила. Мабуть можна додати , вологе прибирання на ламінаті залишає розводи
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В мене є один з перших - сила всмоктування значно сильніша.
    Ємність для води десь на 7-10 метрів вистачає.
    Навіть по звуку чути що він дуже слабкий. Навіть на турборежимі.
    Коротше розчарування.

Достоинства:
    Ну наче недорогий.
    Недостатки:
    Слабкий, ганчірка для понту
  • Ксения Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пылесосом довольны, влажная уборка - это скажем вытереть пыль на полу
    Если нужно хорошо помыть, то лучше швабра
    Убирает хорошо!

Достоинства:
    Пылесосит замечательно, придраться не к чему
    Недостатки:
    Пока нет
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Відмінний пилосос та помічник!!!

Достоинства:
    Прибирання, миття, ціна
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артем С***

Пилосос пушка

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюсь декілька місяців. Задовільняє усе, крім мап. Після отримання та повної зарядки була створена мапа. Десь після 2-го оновлення системи на карті з'явились деякі кімнати, які були трохи зміщені у площині. Через це робот плутався у приміщеннях. Скинув "зламану" мапу, зробив нову. Крім того що не вдається роз'єднати кімнати (лінію малює або малу, або через усю квартиру), знову після оновлення повернув кімнати під кутом. Передивився всі склянні датчики - цілі та чисті. У когось ще таке було чи є? Як вирішили проблему?

• Павло

За мапу відповідає лідар. Башта зверху яка крутиться. Продуйте його, тільки обережно.

• Александр В***

Валера со своими обязанностями справляется на все 100 жена помощником

Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволена покупкою. Прибирає гарно, навіть краще ніж я це робила звичайним пилососом)) Можна задати час та день прибирання і він буде це робити сам. Це мій перший робот-пилосос, тому я задоволена. Миття підлоги ще не використовувала. Гадаю, що краще ніж зі шваброю - не вимити. Рекомендую цього малюка, Ваша домівка буде прибрана та завжди чистенька.

Достоинства:
    Усе
    Недостатки:
    Не помітила
  • Москвітіна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Маю досвід з іншими роботами-пилососами, тому є з чим порівнювати, пилосос ть він дійсно круто, не гірше, ніж звичайний пилосос, набагато краще за ти з якими мали досвід. Миє нормально, як і всі інші. Від чого я в шоці, так це комплектація щіточок і тряпочок, точніше від повної її відсутності, навіть немає запасного фільтру, а він в цій моделі є кришкою для пилосбірника, тобто ти завжди береш її руками!!! І хочеться промити, але... поки він буде сохнути заміни нема!!!!! Ганчирка одна з мікрофібри, на хвилиночку, батькам я купила пилосос в якому йшло в комплекті 30одноразових ганчирок, ТРИДЦЯТЬ і ганчирка з мікрофібри, тут жодної додаткової. Ні бокових щіточок запасок, ні фітра, ні навіть другої ганчирки.

• Мох М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Поки протестувала 2 рази після покупки. Це було 2 дні підряд, перше сухе та вологе прибирання, а на другий день лише сухе прибирання і я просто в шоці, від того, що на наступний день було знову багато шерсті та пилу. Результатом задоволена , бо маю шертяного вдома і це найкраще капіталовкладення моє за останній час . Надіюсь в подальшому покупка мене не розчарує

Достоинства:
    Поки одні , прибирає добре, зі шерстю справляється добре, ковролін чистесенький, працює досить тихо
    Недостатки:
    Не можу приєднати до вай фаю , спробую пізніше ще раз
    • Олександр В***

Якщо підключаєте в mihome, то спробуйте вибрати регіон Китай

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купував по рекомеедації друзів. Пилососом задоволений, свою функцію виконує. Не замінить повноцінний пилосос, але добре допомагає підтримувати чистоту.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Алена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволені! У квартирі чисто без зусиль! Безумовно раджу!

Достоинства:
    Все подобаеться!
    Недостатки:
    Поки не знайшли.