Отзывы покупателей о Робот-пылесос Xiaomi Robot Vacuum X10+ White

Оценка пользователей 4.47/5
  • Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon

Полках только радужный

Достоинства:
    Моет просто огонь
    Недостатки:
    Тупит как все остальные
  • Веселовская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Перестал мыть , сам выезжает со станции .
    Отправка на обслуживание за свой счет .
    Позвонила на горячую линию узнать можно ли отправить через мини отделение розетка , сказали что да , приехали в этом отделение отказались прнимать, вот так работает розетка если вдруг что то сломается .

Недостатки:
    Перестал мыть , сам выезжает со станции .
    • Представник бренду

ВІтаю. Ви можете передати черех відділення Розетка до сервісного центру. Зв яжіться будь ласка повторно з продавцем. дякую.

• Алла К***

• Анастасія С***

Доставили быстро. Хорошо работает

Достоинства:
    Заработал сразу с коробки. Хорошо моет полы, а не просто смачивает их водой. На ковер с большим ворсом получилось заехать не сразу, но нашел место где ворс был притоптан и теперь всегда там заезжает.
    Недостатки:
    Не разобрались как создать карту.
  • Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Працює ідеально. Раз хоч в місяць розумію що треба генеральне прибирання. Але через день і вологе прибирання проходить. Миє та натирає підлогу супер.

Достоинства:
    Миє тоді коли хочу)))
    Недостатки:
    Пока немає.
    • Сергій П***

Абсолютно згоден, пилосос 2024 року, нова модель, виходять оновлення, працює добре, звісно покладатись на нього 100%, що він помиє, як ви, не потрібно, але такі площі перестати, поприбирати від пилу, під ліжками, майже неможливо через брак часу, сил та бажання, а після пилососу пройтись, де потрібно, то взагалі не проблема - чудова річ

• Тарас Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Работает 6 месяцев без вопросов, за это время 2 раза вручную стирал тряпочки, это нужно делать даже чаще, чтобы тряпочки прослужили дольше и запаха от мойки не было. Отличная техника, стоит каждую гривну, у кого есть возможность - надо брать. Волос жены на полу даже не видно))

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюсь два дні. До цього мав набагато простіший пилосос без док станції. Порівняно з ним це звичайно витвір мистецтва. Не буду повторювати функції з характеристик, скажу лише, що смокче та миє дійсно добре.
    З поганого, за два дні двічі намагався зжерти провода. І хай би вони по центру кімнати були, ан ніт. Максимально притиснув їх до стінки...і все одно витягнув та зажував. Тож прибирання за розкладом без попередньої підготовки може закінчитись неприємністю.
    З жахливого...застосунок mi home напрочуд поганський. Від моделі за 28500 очікуєш трохи більше функціоналу ніж від моделі за 6000. Однак ні, в tuya я міг створити смарт сцену де запланував би на різні дні різні параметри прибирання конкретних кімнат. В mi home прибирання працює виключно згідно одного єдиного набору налаштувань завжди з однаковою послідовністю дій. Відчуття наче придбав замість велосипеду джип, але їздити можеш тільки по асфальту. А щоб по бездоріжжю, треба їхати на СТО та міняти купу налаштувань. Це бісить

Достоинства:
    Заправляє воду, зливає брудну воду, чиститься та миє щітки. Добре відтирає бруд
    Недостатки:
    Убогий застосунок, жує провода
  • Владимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В Німеччині такий самий робот коштує 600-640€. У нас, в м'яко кажучи не самій заможній країні, в вартість заштовхали банковські відсотки на кредит оплати частинами до 20 місяців. Якщо людина готова сплатити відразу, вартість не зменшується. Є сенс шукати справедливу ціну.

Достоинства:
    Додаток всіх найкращих відгуків: прибрав під всіма шафами. Я дуже радий, що не витратив марно гроші на інший робот, без докстанції або без функції вологого прибирання.
    Недостатки:
    Поки що не вміє готувати борщ. Йому складно долати пороги.
  • Андрій О***

Як замінити маленьку щітку ? Всю голову зламав вже

Достоинства:
    Норм пилосмок
    Недостатки:
    Не знаю як міняти маленьку щітку
  • Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Доброго вечора, зробила замовлення 12.01.2024, наразі товар не доставлено до точки видачі та де він - ніхто не може надати інформацію.

Достоинства:
    Товар не отримала - не знаю, може і є))
    Недостатки:
    Ще нічого не отримувала
  • Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Реально тре під час миття, а не просто тягає за собою мокру тряпку. Миє двічі, перекриваючи на 50% попередній прохід. Але вартий кожної гривні.

Достоинства:
    Найкраща модель серед миючих пилососів.
    Недостатки:
    Недолік один - дорогий.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Покупкою задоволений, в цілому перевершив мої очікування від якості прибирання.
    Але є якийсь баг з роботою зволожувальних форсунок, в комбінованому прибиранні часто "забуває" зволожувати щітки і прибирання виходить сухе. Але якщо окремо встановити режим тільки вологого прибирання - такої проблеми немає.
    Сподіваюсь це проблема прошивки і майбутнє оновлення це виправить.

Достоинства:
    Автономний, гарно вимиває підлогу.
    Недостатки:
    Інколи не миє підлогу
    • Олександр

Виявилося що робот просто не набирає воду у внутрішній бак, так як ситема "Завоздушилась", і потрібно прокачати воду через трубку подачі води у станції. Робиться це шприцем на 50мл, в Youtube можно знайти як це робити. Чому ніде офіційно невказано таких порад - неясно, в офіційний сервіс радить здавати в ремонт робот разом зі станцію, що є проблемою враховуючи розмір пириладу та час ремонту який зазвичай чогось рівно 2 тижні )

• Гадиев З***

Самая удачная покупка) за 2 месяца ни разу не делали дома уборку в ручную
    Но чтобы было чисто, надо каждый день его запускать.

• Егор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Жирная модель, считаю на данный момент лучшая в своем сегменте и самая удачная у Сяоми. Взял частями, не жалею, 100 квадратов вылизывает начисто, боялся что будет тупить по настройке виртуальных стен, но все нормально. Мощный, заряжается чуть дольше чем написано в характеристиках, высокий уровень самообслуживания, шумноват - но не чрезмерно. нужен был автономный мощный уборщик - я его получил.

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

купляла для великого будинку цього звіра, дорого, але дуже потужний, велика ємність колби, підлогу дійсно миє якісно за рахунок додаткових щіток. У мене пороги 22 мм, але він переїзжає без проблем. По всім функціям ще не розібралася, їх багато. Працює 2 неділі, без наріканнь.

Достоинства:
    Нарікань немає
  • Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В цілому непоганий, але має недоліки. Забуває додавати воду, замість вологого і сухого робить тільки сухе прибирання. Важко зрозуміти як коректно працювати на різних поверхах.

• Артем

Тому що не Dreame L10s Ultra.

• Евгений С***

В ютубе ролик, там их всего около 5. Там рассказывает как решить проблему с водой, это глюк, но он легко устраняется.

• Олександр В***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Надзвичайно паскудна доставка... Продавець не зв'язався зі мною хотя я не шкарпетки заказав а товар за 30т... В кінці вийшло що товар прийшов не на те відділення... Треба було пройти варифікацію хотя замовлення оплачую банківською картою... Продавець не надумав навіть зв'язатися з клієнтом і обговорить нюанси... Ну і в цілому після споглядання себе в камеру телефона на протязі 20 хвилин я відмовився від товару... Браво...

Достоинства:
    Пилисосом не знаю

• Евгений С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

А вот у меня проблема, моет тряпки и перед и после уборки, да так что бак воды за раз. И после не убирает, так как нет воды. Нормально работал неделю, после все. Так что есть вопросы!

Достоинства:
    Одна неделя идеальной уборки.
    Недостатки:
    Вторая неделя отсутствия уборки.
    • Олександр

Там в налаштуваннях можна зменьшити кількість води, спробуйте може вам допоможе:
      Settings > Station settings > Mop pad cleaning frequency
      Mop pad frequency встановити на "By area"
      Water output for mop pad washing встановити на "Water-saving mop pad washing"
      В мене теж після прокачки сопла заправки робота водою почало значно більше витрачати води, але то мабуть тому що я звик що робот води не брав і встановив всі параметри на максимум.

• Євген

По порядку.
    Автономність - це і плюс і мінус. Плюс - я його за місяць не чистив, тільки зливаю брудну воду і наливаю нову. Мінус - вода за тиждень просто завонялась, підлога після миття липка, раз на пару прибирань треба все ж витирати за ним. З вонючою водою я розібрався методом доливання спирту в чисту воду. Така собі дезінфекція.

Жоден бруд він не відтирає, там настільки мало води використовується, що він лише "освіжає" підлогу. Але зібрати пил йому вистачає сил. Неадекватність очистки бачу в наявності візуального датчика - він проходить в 5 см від перешкод, тобто кути і під стінками він не миє.

До цього був Roborock S6 (модель pure, якщо не помиляюсь) - напрягало саме миття його тряпки на кожне прибирання, але там ціна була 12к грн. Той пилосос проходив 3 роки по 3к квартирі з дитиною, кішкою і собакою.

Це якщо коротко.

Достоинства:
    Адекватна очистка, автономність
    Недостатки:
    Неадекватна очистка, автономність
    • Юрій Ш***

Я знайшов спосіб. Застоюється брудна вода, і щоб не зливати і не мити бачок брудної води кожного разу, я просто в нього капаю трохи доместосу. Це не шкодить системі, хімія не проганяється по ньому.

• Vitaliy A***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

це перший мій робот і я задоволений ним . але мені нема з чим порівнювати . а так все ок