- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Прибирання вологе ніяке
Пилососить погано
Конструкція швабри жахлива
Збирання сміття в контейнер погане
Найгірший з яким стикалися- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі можливі
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Якщо у вас немає домашніх тварин,довгого волосся( а взагалі то краще без ньогр),килимів і порожків, то цей пилосос для вас!
Якщо звичайним пилососом ви попилососите,а потім викинете з контейнера пил або заміните мішок,то тут потрібно ще зв 40 його чистити,вирізати намотане волосся,вирізати щітки. А ще він через 5 на 6- й скидає сміття і вам кожного разу потрібно руками з нього вигрібати все ,що в ньому,витрушувати. Дуже шкодую,що купила .- Достоинства:
- Їзде по квартирі
- Недостатки:
- Не самоочищаеться,пороги то переїле то ні,хоча невисокі,бо купувала згідно інстпукції, карту не будує,від вай фаю самостійно вимикається. Дуже багато його потрібно чистити після прибирання.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Що можна сказати : на 3
Тихий,не лупцюється об тверду поверхню типу шафи,об'їзжає перешкоди,а от дроти,- то потрібно над ним стояти. Я чесно кажучи думала,що порозумнішали роботи,бо є старенький,йому 6 років. То той теж дроти наплутував. І цей приїхав - те ж саме. Карту побудував але заборонені зони на ній неможливо встановити. Бігаєш за ним. Не самоочищується,хоча контейнер повний.
Якби знала,що такий примитивний,то краще б піднакопила і іншу модель придбала.- Достоинства:
- Тихий
- Недостатки:
- Несамоочищується,заборонені кордони на мапі в його додатку неможливо встановити
Дякуємо за відгук, передамо на виробництво.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купила день назад. Але щітки для чищення немає. Відгукніться- у всіх так? І коли хотіла сказати гарант талон,то пише,що на даний товар гарант талон відсутній( За 14.000 купити річ без гарантії- це як? Чи чек являється гарант талоном? Бо коли читала про пилосос,то і рік гарантії був зазначений і шітка для видалення сміття. Чому неповна комплектація? Що з гарант талоном? В Розетку написала але поки відповіді немає.
Пилососом ще не користувалась,бо ,можливо,прийдеться повертати.- Достоинства:
- Біленький
- Недостатки:
- Немає гарантії і щітки для чистки пилососа
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Приїхав наступного дня, все актуально. Працює швидко, 3 кімнатну з ламінатом в турборежимі за 30хв
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер,работает идеально,советую
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Користуюсь два місяці, задоволений, пилососить нормально, правда, потрібно все прибирати з підлоги, щоб він всюди дістався. 2 см пороги проходить, але не більше: якось заліз у ванну кімнату і не зміг вибратись :)
Вологе прибирання теж робить, але потрібно слідкувати за ганчіркою і заливати воду вчасно.- Достоинства:
- Вологе прибирання, хороша тяга як для цього пристрою, зручність в користуванні телефоном.
- Недостатки:
- Буває, що інколи лишає сміття
- Даниил А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не было опыта использования таких пылесосов. Ожидал конечно большего за такие деньги (покупал за 18к)
Жестко пол не ототрет и углы ему даются очень сложно. В любом случае нужно раз в неделю самим мыть пол стоя раком )
На 7/10 или 3,75 из 5 - Ганна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Користувалась 2 неділі. Зберегла 2 карти. Тепер їх немає і створити нову не можу, пише замінити карту -думає і вона не з'являтися
- Достоинства:
- Вологе прибирання
- Недостатки:
- Не зберігає карти
- костенко с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Всё добре, ми задоволені, не робот а умничка
- Достоинства:
- Працює, без перерви на перекур
- Недостатки:
- По лестнице не может
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Все заявлено виробником відповідає.
Нам подобається результат.- Достоинства:
- Гарно пилососить і гарно миє
- Недостатки:
- Не заливає сам водуі не миє ганчірку
- Любов П***
Якою мовою працює? І яка мова у застосунку? Дякую ща відповідь
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не довго ми натішились покупкою цього чудо робота!Вартісь такого чуда не мала а пропрацював 5 днів і все.
Звʼязатися з розеткою щоб надали якусь інформацію про сервіс дуже важко.
Все що по інструкції було я зробила але намарно.- Достоинства:
- Пилесосив і протирав підлогу з 10 балів на 6
- Недостатки:
- Перший недолік це то що рівено за 5днів вибив внутрішню помилку і перестав працювати
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Найкраще що придумало людство після пральної машинки. Найбільший плюс це те що він з вологим прибиранням. Це дійсно полегшило мені життя на 10000% . Якби повернути час назад , я б купила його знову. Рекомендую 100%.
- Достоинства:
- Я більше не мию підлогу
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Просто вау. Найкраща покупка за півроку. В квартирі стало набагато чистіше (є мала дитина), а дружина стада щасливіша)
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Павел З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже класний дружина задоволенна працює все як треба
- Достоинства:
- Швидкий та потужний
- Недостатки:
- тепер купляти мішки для сміття потрібно
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбала цю диво техніку. Було цікаво спостерігати процес прибирання. Перше, що зробив робот - це побудував карту прибирання та поїхав прибирати. Швидко, відносно тихо, вологе прибирання, скид сміття в контейнер у мішок. Можна керувати через додаток. Швидке налаштування. Роботом задоволена.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже швидкий ,гарно прибирає ,легкий в налаштуванні ,корисний помічник!!!
- Недостатки:
- Немає.
- Леся Р***
Доброго дня. Робот робить вологе приберання? В описі немає фото ганчірки...
- Снежана М***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Свою роботу виконує
- Ольга Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Сам все робить, кожен ранок в мене чисто.
- Достоинства:
- Тихий, быстро, легко, зручно
- Недостатки:
- Не має
- Задорожний Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
В мене така модель поламався за два місяці