- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ГалМаркет. Объем 1 шт: 500 мл
Очень помогло в моих мучениях с черной каменной мойкой на кухне!
- Достоинства:
- Очень хорошо убирает налет с черной мойки
- Недостатки:
- Резкий тяжелый запах
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Все ок
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та вибір продукції ТМ HG. Нам приємно, що ви оцінили якість нашого засобу. Ми цінуємо вашу довіру та сподіваємося, що й надалі продукція ТМ HG буде приносити лише позитивні результати.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Почитавши відгуки, була скептично налаштована, але я приємно вражена. Це найкращий засіб для чорної сантехніки, який в мене був! Звісно якщо є застарілий наліт, потрібен час, щоб вивести, але якщо не все запущено, засіб чудово працює.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG, навіть попри скепсис! Раді, що засіб вас приємно здивував і виправдав очікування. Ви абсолютно праві — у випадку із застарілим нальотом потрібен трохи часу і терпіння саме на кольоровій сантехніці, щоб не зіпсувати покриття.
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
У меня черная сантехника ванной. Конечно средство не справляется с известью как на нем заявлено, пока лучше уксуса ничего для себя не нашла. Но как для регулярной уборки оно работает хорошо, после него краны выглитят чистыми и ничего не испортило.
Представник постачальникаВалерія, якщо у вас вода, після якої залишається багато розводів, вам потрібен більш дієвий засіб. В ассортименті ТМ HG є декілька таких засобів. Але вони не призначені для кольрової сантехники, хоча частина наших клієнтів застосовує іх саме для неї на свії розсуд. Також не зрозуміло, якщо засіб підходить для регулярного прибирання, тоді постійно застосовуючи його не повинно бути нальоту на поверхні.
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: drive.ua. Объем 1 шт: 500 мл
Гарно видаляє та не пошкоджує поверхню. Було багато плям які важко відмити іншими засобами. Якщо використовувати з спеціальною рідиною для відновлення кольору умивальника, то результат досить хороший
- Достоинства:
- Добре видаляє білі вапняні плями на чорній мийці
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Нічого особливого, звичайний засіб, чому така вартість не зрозуміло Cilit Bang краще
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не вартий того
Представник постачальникаДмитро, наш засіб спеціально розроблени для кольрової сантехники, щоб не покождити покриття. Звичайні засоби (достатня кіільсть таких) не всі підходять, та з часом покриття може змінити колір, або бути пошкодженим.
- Галина Л***
Дякую за відгук, щоб не купляти
Представник постачальникаДмитро дякуємо за ваш відгук. Цей засіб спеціально розроблявся для доглядом за кольоровою сантехникою, безпечним доглядом. Ва відгук має право на життя
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Абсолютно не ефективний засіб
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим критеріям
Представник постачальникаСофія, можете більш детальніше описати проблему, з якою не впорався наш засіб?
- Ростислав І***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Непогано справляється із забрудненнями. На фото можете побачити фрагмент чорної матової ванни оброблений цим засобом.
- Достоинства:
- Дійсно безпечний до делікатної поверхні
- Недостатки:
- Ціна кусається
- Оксана А***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Не для каменю, це написано на засобі й чомусь не додали в опис на сайті
- Мария М***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Після використання чорна мийка покрилася сірими та білими плямами, які нічим не відмиваються. Засіб зробив набагато гірше ніж до використання, мийка зіпсована!!! Найгірший засіб
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зіпсував чорну мийку
Представник постачальникаМарія, намагались з вами зв'язатись, нажаль марно. З якого матеріалу ваша мийка, як доглядати за вашою мийку вказанов інструкіїї?