- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Желтый
дуже красиве та яскраве легеньке плаття , все сподобалося) швидка доставка
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Розмір в розмір , колір класний і тканина також , все як на фото. Дякую
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Кирпичный
Все супер
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Гарна сукня. Колір дуже насичений, розмір, в цілому, відповідає сітці. Тканина плотна
- Достоинства:
- Колів, форма
- Недостатки:
- Не має
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Желтый
Гарна якість, розмір S іде як на M
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Глубокий розовый
Сукня класна,але колір скоріш фуксія))))
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Кирпичный
Вибрала розмір С, але мені чесно кажучи не дуже комфортно у ньому. Резинка на талії занато тисне, рукав - манжет тисне, але якби М брала, то напевно верх був би геть завелкий. Якась не дуже пропорційна сукня. На відео краще виглядає, і на фото, ніж на мені.
- Достоинства:
- недороге
- Недостатки:
- В розмірі S занадто коротка резинка в талії, тисне, гудзик не витримує, все розходиться.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Орися М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Глубокий розовый
Сукня чудова. На свої гроші дуже хороша якість.
- АнастасіяПродавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Синий
Плаття дуже сподобалось, але нажаль не підійшло. Розмір відповідає даним вказаним в характеристиках. Тобто на стандартний S виявилось більшим, завеликим в плечах, навіть с урахування особливостей моделі. Колір відповідає фото, а от ґудзики не прозорі як на фото, а дерев'яні. На ріст вище 175 буде зависока талія.
- Достоинства:
- Колір, легка, приємна до тіла тканина, практично не мнеться.
- Недостатки:
- Не виявила. Жаль немає розміру XS