Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Планер A3 переносная маркерная доска для трекера привычек, расписания уроков и календаря на месяц, 42×30 см, 6 маркеров, белая, Aland Way, 2100022

Оценка пользователей 4.29/5
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дошка не на магніті. Що цей товар робить в розділі "магнітні дошки"??? Це А3 заламінований з одної сторони, а з іншої просто білий папір, для мене це зовсім не потрібна річ. Чому в самому описі пишете, що доска магнітна? Моя помилка, що не дочитала до кінця.

• Діана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Товар повністю відповідає опису. Маркери чудово стираються губкою з поверхні планера одразу, якщо лишити намальоване на певний проміжок часу, то легко витирається злегка вологою губкою з мильним розчином.

Єдине будь обережні якщо даєте гратися маленьким дітям, бо вони легко дістають губки з маркерів і відривають магніти. Це чисто порада мамам, до товару претензій не маю :)

• Юля У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний планер , надійшов в хорошому стані . Зручний для записів на кожен день, по типу to do листів . Зручно

Достоинства:
    Швидкість доставки
    Розмір в зручність використання
  • Ирина Г***

Покупкой осталась довольна.Спасибо

• Олена У***
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Крута штука, використав кухонний магніт для ножів.

Достоинства:
    Найдешевший комплект
  • Ілона А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Ну така, прикольна штука. Але видно, що фломастери не якісні...але які гроші. Вже два фломастери відклеїлись від магніта і просто впали. Дозаклеювала сама, але це не є проблема. Хіба коли є діти чи тварини, бо деталь можуть проковтнути.
    І ще, моя вина в тому, що не дочитала...думала це буде магнітна дошка. Але приклеїла на двосторонній скотч - норм)

• Продавец  TOPLAK

Ілоно, щодо фломастерів: будь ласка, зв'яжіться з нами і ми надішлемо Вам нові маркери, то не є проблема. Мабуть, під час транспортування маркери сильно кинули чи вдарили. Майже будь-яке замовлення може бути пошкодженим при доставці,якщо з ним необережно поводяться.Нажаль, іноді і таке буває. Дякуємо за розуміння.