- AI аналіз відгуків36 відгуків: позитивний – 73%, нейтральний – 12%, негативний – 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дошка супер, без дефектів .
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Доброго вечора. Отримала замовлення. Все в пухирцях. Захисної плівки не має. Виглядає зовсім ніяк. Замість рівненького планера щось дивне.
- Продавец TOPLAK
Маріє,доброго вечора.Якщо Ви отримали брак(нам дійсно дуже-дуже шкода!),будь ласка,поверніть його через "Розетку", а ми повернемо Вам кошти. Будь ласка, зробіть замовлення ще раз.Просиио перевірити під час отримання. Дякуємо.
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все чудово , класна магнітна дошка , у подарунок ще 2 маркери отримала , дякую
- Каміла В***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Покупкою задоволена, менеджер дуже приємний)
- Достоинства:
- Чудова якість
- Катерина У***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Якість паскудна. Я дуже разочарована. Пухирці по всій дошці.
Ніколи не купуйте це(- Достоинства:
- Недостатки:
- Пухирці, погана якість
- Продавец TOPLAK
Катерино,чи зняли Ви захисну плівку з планера?Там має бути захисна плівка.Якщо Ви отримали всеж таки бракований планер,давайте ми повернемо Вам кошти.Це абсолютно не проблема.Дякуємо.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Зручний планер, маркери гарно пишуть і легко стараються, все добре тримається
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер чудовий, всі маркери гарно пишуть , губка витирає та тримається на магніті
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все чудово
- Достоинства:
- Губка, 4 кольорових маркери, ціна
- Іванна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Саме те, що ми шукали. Тепер шкільні домашні завдання плануємо тут. Швидко приїхав. Був гарно упакований. Без пошкоджень. Дякую.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Хороша дошка-планер
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже задоволена планером, рекомендую!
- Достоинства:
- Тоненький, світлий.
- Олександра Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякуємо, класний планер ) замовляємо вже другий ;-)
- петрук м***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Продавець ввічливий, швидко відправили, все гарно упаковане, не помнуте. Рекомендую продавця
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Продавець швидко все відправив, ввічливо спілкувався, товар належної якості, що тут ще сказати!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Магнітна дошка прийшла гарно запакована, швидко. Дуже зручна, маркери гарно пишуть і легко стараються.
Рекомендую- Достоинства:
- Ціна, якість виконання
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все прийшло. Все ок. Маркери та губка були у комплекті. На одному маркері відклеївся магнітик, можливо через транспортування.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Товар те що треба. Продавець уважний та попередив про те як подовжити тривалість дії продукту ) дякую
- Достоинства:
- Тепер не забуваю, що мені треба зробити
- Недостатки:
- Забуваю писати про те, що саме забуваю
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Отличный планер
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все хорошо,качество,доставка,спасибо что отписались.
- Достоинства:
- Крутая штука,удобная,разгружает голову от
- Недостатки:
- Теперь мой ребенок постоянно около нее трется
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Сам планер хорошої якості , без запаху.
Маркер синій перестав писати , чорний взагалі не пише.- Достоинства:
- Хороша сама дошка.
- Недостатки:
- Маркер синій перестав писати , чорний взагалі не пише.
- Продавец TOPLAK
Соломіє, щоб маркери довго писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. На замітку : якщо так трапиться,що деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту )(smiley)Ще раз дякуємо Вам.
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер гарний все як в описі, доставка швидка.
Окремо хочу виділити продавця ,надали корисні поради ,як краще користуватись
Рекомендую продавця та його товар! - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Швидка доставка, вже користуємось.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний планер. Все як в описі.
І сам планер , і маркери , і губка чудово розмістились на дверцятах холодильника. Маркери гарно пишуть. Покупкою задоволена. Дякую магазину. - Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Сам планер к холодильнику магнитится нормально, маркеры к нему уже нет. Губка без магнита. В моем случае планер вообще приклеен на стену и точно так же к нему ничего не магнитится. С одной стороны не знаю, что тут за оценку ставить, с другой стороны что я хотел за эти деньги)
- Продавец TOPLAK
Вікторе,зверніть увагу,будь ласка,що маркери магнітяться до холодильника.Щодо губки,дуже дивно.Будь ласка,зв'яжіться з нами,вирішимо це питання(ми перевіряємо кожне замовлення,але перевірити магнітність кожної губки=просто неможливо).Дякуємо і чекаємо.
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Задоволена. Хороший планер і сервіс. Дуже швидко відправили. Рекомендую!
- Влад Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все чудово, рекомендую
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер дуже гарний. Магніт кріпиться по всій ширині планера. Маркери пишуть чітко і стираються легко
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Класний планер! Для хо -саме те, дуже зручно!також зручно що поряд можна приліпити на магніт маркер)
- Достоинства:
- Все гарно
- Недостатки:
- Не знайшла
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Зручний планер без зайвих елементів. Розмір чудово підходить під ширину дверцят стандартного холодильника. Два маркери в комплекті, які мають губки для витирання і магніти на ковпачках, плюс окрема губка для витирання з магнітом.
Проте магніт на одному маркері відпав на третій день і загалом магніт не дуже добре тримає сам маркер.
Сподобалась також комунікація з продавцем.- Достоинства:
- Комплектація, якість виконання.
- Недостатки:
- Магніти на самих маркерах заслабкі щоб тримати їх, один магніт відклеївся на третій день.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер ідентичний до фото, досить якісний. Очікування виправдав.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планером задоволена, повністю відповідає моїм очікуванням. Зручний формат, добре пише та стирає, стриманий стиль, гарний магніт (добре кріпиться і не з'їжджає)
- Достоинства:
- Зручний, стирає без проблем і губка і кінці олівців. Міцно тримається на місці
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний планер
- Достоинства:
- Якісний, зручний
- Недостатки:
- Хотілося б тонший маркер щоб поміщався більш мілкий шрифт
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Рекомендую
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Швидко обробили замовлення, оперативно доставили! Все якісно упаковано! Планер перевершив очікування! Залишилась дуже задоволена! Дякую!
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Швидко відправили,добре упакували, головне,без скручування.Два маркери,губка.Сам планер мені подобається,нічого зайвого.Дякую.
- Достоинства:
- Добрий планер,нічого зайвого
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Погано стирається написане. Маркер через 3 дні вийшов зі строю. Таке..
- Продавец TOPLAK
Юрію, якщо маркери важко стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою ганчіркою поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту). Ця інформація була і є на сайті "Розетка" у карточці товару.Всі набори перевіряємо перед відправленням, перевірити кожен маркер- неможливо.Будь ласка, зв'яжіться з нами для заміни маркера(безкоштовно).Дякуємо!