Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Арома саше VMHouse для гардероба и авто набор 6 запахов ароматизатор / освежитель воздуха в машину (0071-0601)

Оценка пользователей 3.4/5

Все супер

• Тетяна Б***

не пахнет

Достоинства:
    Недостатки:
    без запаха
  • Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

свою роботу толком не виконує , непотріб

Достоинства:
    Недостатки:
    свою роботу толком не виконує
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо!

Арома-саше VMHouse створені для м’якого та поступового ароматизування невеликих закритих просторів — шаф, шухляд, гардеробів або салону авто. Вони не дають різкого синтетичного запаху, а працюють делікатно, підтримуючи свіжість та запобігаючи появі неприємних запахів.

Щоб аромат розкривався ефективніше, рекомендуємо:
      -не відкривати пакетик повністю для довшої дії;
      -періодично злегка струшувати або мнути саше для оновлення аромату;
      -тримати в сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів;
      -уникати контакту з гарячими поверхнями.

Більшість покупців відзначають саме приємну ненав’язливість аромату, адже виріб виготовлений без агресивних хімічних домішок.

Якщо Ви очікували більш інтенсивного запаху — можливо, Вам більше підійдуть інші формати ароматизаторів з нашого асортименту. Ми завжди відкриті до діалогу та раді допомогти з вибором

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Фігня повна, в шафі зовсім не пахне.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не пахне
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо!

Нам прикро, що аромат не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що арома-саше VMHouse призначене для м’якого, ненав’язливого підтримання свіжості, а не для різкого або інтенсивного запаху, як у синтетичних освіжувачів.

Щоб аромат проявлявся коректно та тримався довше, радимо дотримуватись рекомендацій використання:

-уникайте контакту з гарячими поверхнями;
      -не відкривайте пакетик повністю — це значно подовжує дію аромату;
      -тримайте арома-саше у сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів;
      -періодично злегка струшуйте або обминайте саше, щоб оновити аромат.

У закритих просторах (шафа, шухляда, автомобіль) аромат розкривається поступово й працює саме на підтримку свіжості білизни та одягу, а не як різкий парфум.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

попахло може днів зо 2, купувала не для запаху, а для збирання вологи.
    то воно ту вологу якось оминає, вона повсюду, а пакети сухі.
    коротше-що попало

хоча і відгуки були негативні, а треба було б прислухатись

Достоинства:
    Недостатки:
    свою роботу толком не виконує
  • Роман Ш***

Отлично

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Аромат не схожий на той що в описі. Запахи одноманітні, наче натерли хозяйське мило.

Недостатки:
    Запахи одноманітні, наче натерли хозяйське мило
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Сергію,

Сприйняття ароматів — річ дуже індивідуальна.

Дані саше відрізняються від більшості звичних ароматизаторів, запах не є різким – а навпаки, легкий та ненав’язливий. Через те, що в наборі використовуються натуральні складові аромату потрібен час на те щоб розкритись.

Розмір приміщення у якому використовуються саше – теж грає роль. Планшетки найкраще проявляють себе в невеликих та закритих приміщеннях, по типу шафи, авто чи шухляди з речами. Якщо плануєте використання в більш просторих приміщеннях, радимо збільшити кількість для відчуття результату!

Маємо альтернативу, зверніть увагу на наші ароматизатори у вигляді кульок: ссылка

Також запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом товарів для дому – маємо багато цікавих та корисних пропозицій: ссылка

• Євгеній М***

Некомедую, гроші на вітер

Шановний Євгенію,

Прикро, що Ви залишились незадоволені покупкою. Більшість покупців позитивно оцінюють даний набір, відзначаючи приємні, не різкі аромати та універсальність у використанні — як у гардеробі, так і в авто чи кімнаті.

Кожне саше має індивідуальну упаковку та м’який аромат, що розкривається поступово. Якщо Ви очікували більш інтенсивного запаху — зверніть увагу, що даний набір містить натуральні складові, та належить до категорії легких ароматизаторів, призначених для створення делікатного фонового аромату, а не різкого парфумованого ефекту.

Запрошуємо Вас ознайомитись з нашим асортиментом, маємо багато корисних товарів для дому: ссылка

• Андрей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Запаху немає ніякого , не рекомендую , не витрачайте даремно гроші.

Шановний Андрію,

Арома-саше з натуральними компонентами потребують трохи більше часу, щоб аромат повністю розкрився. У порівнянні з синтетичними ароматизаторами, аромати в цьому наборі — м’які, делікатні й ненав’язливі, що робить їх комфортними для використання у замкнених просторах, таких як шафа, комод чи автомобіль.

Ймовірно, у Вашому випадку саше було розміщено у просторому приміщенні або зоні з активною вентиляцією, що й стало причиною менш відчутного аромату.

Для досягнення більш насиченого ефекту в просторих приміщеннях — радимо використовувати одразу кілька саше або звернути увагу на інші формати. Наприклад ароматизуючі кульки: ссылка

Також радимо переглянути наші поглиначі вологи, які допоможуть контролювати вологість у приміщенні: ссылка

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Після покупки і розвішування вішалок у шафі, був стійкий запах пластмаси, дані саше купувались для усунення даного запаху і вони з цією задачею справилися

• Наталія Л***

Дякую!

• Виктория М***

Вообще запаха нет никакого

Шановна Вікторіє,

Просимо врахувати, що сприйняття аромату — річ дуже індивідуальна. Наші арома саше виготовляються з натуральних компонентів, тому мають м’який, делікатний аромат. На відміну від синтетичних ароматизаторів, він не є різким або нав’язливим, і може здаватися менш вираженим одразу після відкриття.

Щоб аромат повністю розкрився, йому потрібно трохи більше часу. Уже за кілька днів Ви зможете оцінити його справжній характер. Дані саше створені саме для делікатної ароматизації шафи, гардеробу чи салону авто — щоб створити приємну атмосферу, та не перевантажити простір.

Також звертаємо увагу, що інтенсивність аромату залежить від площі: у невеликих закритих просторах аромат проявляється краще. Якщо плануєте використовувати їх у просторішому приміщенні — радимо збільшити кількість для досягнення бажаного ефекту.

Запрошуємо також переглянути наш асортимент — у нас Ви знайдете багато корисних товарів для дому: ссылка

• Руслана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

одна з пяти планшеток (троянда) виконує свою функцію. всі інші без запаху

Достоинства:
    дизайн
    Недостатки:
    відсутність запаху в деяких планшетках
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Руслано,

Наші арома саше виготовлені з використанням натуральних ароматичних складових, тому запах може здаватись менш помітним та різким на старті, порівняно з синтетичними аналогами. Для повного розкриття аромату зазвичай потрібно трохи часу.

Також важливо враховувати площу приміщення, де використовуються планшетки — у невеликих і закритих просторах (шафа, комод, салон авто) аромат проявляється найкраще. Якщо плануєте використовувати їх у просторішому приміщенні — радимо збільшити кількість для досягнення бажаного ефекту.

Сподіваємось, наші поради допоможуть Вам отримати максимум задоволення від використання, а наші аромати подарують затишок і приємні емоції.

Також запрошуємо ознайомитись з нашим асортиментом: ссылка

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Запах тримається тиждень, максимум півтора тижня

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Зарах швидко вивітрюється
  • Руслана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже подобається. Якість чудова, аромати довго та добре пахнуть.

Вітаємо Вас, Руслано!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно цей Набір Арома саше дуже якісний і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам. Дякуємо Вам!

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Добре ароматизують шафи. Задоволена покупкою.

Доброго дня, Світлано!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно дізнатися, що наші арома саше виправдали Ваші очікування та добре виконують свою функцію ароматизації шаф. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою, адже це для нас найголовніше.

Запрошуємо Вас також ознайомитися з іншими нашими продуктами, які можуть бути корисними для організації простору та затишку у Вашому домі. Переглянути повний асортимент Ви можете за посиланням: ссылка. Впевнені, що знайдете ще багато цікавого.

Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Тамара Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Ефективні саше. Аромати дуже приємні.

• Продавец  VM HOUSE

Тамаро, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності і задоволенності!

Дійсно, цей Набір Арома саше якісний та ефективний. Багатьом дуже подобається.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Купувала для постільної білизни, ефекту ніякого. Теж саме і з шафою (

Недостатки:
    Нічого не ароматизують
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Анастасія,

Потрібно враховувати, що всередині пакету знаходяться натуральні компоненти, і не варто очікувати такого ж ефекту, як від синтетичних ароматизаторів. Також важливі умови використання: обсяг простору, в якому застосовується арома саше. Вони краще діють у замкнутому просторі меншого обсягу.

Для більшого обсягу приміщення рекомендуємо використовувати більше пакетів. Крім того, слід враховувати тривалість використання: натуральні компоненти потребують більше часу для прояву свого аромату.

Сподіваємося, наші рекомендації дозволять вам краще застосовувати дані арома саше і насолоджуватися їх ароматом.

• Мстислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Хорошо пахнут, не слишком сильно и без лишней химии

Достоинства:
    Разные ароматы, цена
    • Продавец  VM HOUSE

Мстиславе, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
      Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Арома саше.

• Алена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Совершенно не действенный товар! Аромат на 2 из 10! Очень не рекомендую!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Никакого эффекта
    • Продавец  VM HOUSE

Дякуємо за Ваш відгук. Ми щиро перепрошуємо за незадовільний досвід з нашим товаром.

Хочемо звернути увагу, що аромати в наших саше виготовлені з натуральних компонентів, тому вони можуть мати менш інтенсивний і стійкий аромат у порівнянні з синтетичними. Також важливо враховувати місце розміщення саше та об'єм простору, в якому вони використовуються.

Наші саше найкраще працюють у закритих, невеликих приміщеннях, таких як скриньки або автомобілі. Для більших просторів одного пакетика може бути недостатньо, і може знадобитися кілька саше для досягнення бажаного ефекту.

Сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть Вам краще використати наш продукт. Дякуємо за розуміння.

• Микола А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Купили нову шафу, а вона сильно пахла клеєм і довелося шукати вихід. Купили такі аромасаше, запах повністю перебило. Спасибі!

• Продавец  VM HOUSE

Миколо, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

Бажаємо приємного користування.

Будемо раді бачити Вас знову.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Приємно пахнуть, у закритому ящику все просочилося ароматом. єдине кожен пакетик розрахований на невеликий об'єм. Для шафи потрібно кілька штук.
    ціна/якість нормально.

Достоинства:
    Рiзнi аромати
    • Продавец  VM HOUSE

Олександре, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію.

Бажаємо приємного користування!

З повагою, VMHouse.

• Вікторія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Рекомендую. Аромат неймовірний! Тепер всі шафи пахнуть!

• Продавец  VM HOUSE

Вікторіє, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Артем Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Розклав по кімнатам та шафам, чудово наповнює речі гарним запахом.
    Більш за все сподобався запах лілії та рози .

Достоинства:
    Ціна, якість, запах (ну це індивідуально), комфорт, швидкість доставки.
    • Продавец  VM HOUSE

Артеме, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Брала для закритої шухляди біля ліжка, якою користуюсь ну дуже рідко, може за весь рік відкривала ії разів 6. Ну і з нульовою вентиляцією ковдри там почали погано пахнути. Кинула одну саше і ось через 2 неділі відкрила перевірити ну що ж там))) в основному ковдри стали пахнути як саше, але ті що були в куточках, до них не дійшло, думаю якщо дістати речі та повісити їх на балкон на день, а вже потім закрити у ящику з саше, то запаху не приємного не буде.

Друге саше поклала до гардеробної кімнати, але у звʼязку з тим, що вона майже не буває зачинена запаху не відчувається. Запах е лише на рушнику біля якого лежить саше.

Стосовно аромату, вони дуже звичайні, не погані, але це точно не парфуми.
    Ось якщо там написано роза, ось воно й пахне як штучний запах рози. З іншими ароматами те саме. Не огидне, але очікувати щось вау не тре.

Достоинства:
    Недостатки:
    Площа роботи
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Олександро!

Дякуємо Вам за докладний відгук і що поділилися своїм досвідом використання нашого набору арома саше. Нам приємно чути, що вони допомогли покращити аромат ковдр у шухляді, і що Ви експериментуєте з різними варіантами використання! Дійсно, запахи мають різний ефект залежно від простору і циркуляції повітря. Також ми звернули увагу на Ваші зауваження щодо ароматів — Ваш відгук є важливим для подальшого вдосконалення продукції.

Рекомендуємо ознайомитися з іншими товарами, які можуть зацікавити Вас для організації простору або покращення комфорту. Повний асортимент можна переглянути тут: ссылка. Впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого для свого дому.

Ще раз дякуємо за Ваш відгук та будемо раді бачити Вас знову!

• Егор
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Співвідношення ціна якість. Різні аромати - різна концентрація. Пакети з слабким запахом поклали не в шафу а в ящик, де вони краще розкриваються і запаху вистачає.

• Продавец  VM HOUSE

Егор, дякуємо за відгук! Вдалого дня!

• Лілія М***

Смердить

Недостатки:
    Жахливий сморід, викинула негайно. Не купуйте, би викинете гроші.
    • Лілія М***

В доповнення до відгуку: сьогодні зі мною зв'язалися представники продавця, всі питання було озвучено і узгоджено. Дякую за порядність і відповідальність. Згодна - у кожного свої вподобання. Всім гарного дня і найшвидшої Перемоги!

• Продавец  VM HOUSE

Пані Ліліє,

Ми хочемо вибачитись за ситуацію, яка склалась і за те, що наш товар не підійшов Вам.

Дякуємо Вам за звернення до нас та за Ваш зворотній зв'язок. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми цінуємо Ваш час, витрачений на написання відгуку.

Хотілося б відзначити, що наш товар є якісним і має великий попит, перебуваючи в топі продажів. Це підтверджує задоволення багатьох інших клієнтів, які придбали даний товар.

Ми завжди відкриті до справедливої критики і зацікавлені в тому, щоб кожен клієнт був повністю задоволений придбаним товаром. Розуміємо, що кожна людина має свої вподобання, погляди та відчуття від використання товару.

Ми вже зв'язалися з Вами, щоб врегулювати цю ситуацію та знайти найкраще рішення. Ми готові повернути кошти за товар, який не відповідав Вашим очікуванням, одразу після Вашого звернення.

Хотілося б висловити Вам подяку за Ваш відгук, Ваш досвід та Вашу особисту думку. Ми цінуємо Вашу відкритість та обіцяємо продовжувати працювати над покращенням наших товарів та сервісу.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи побажання, звертайтеся до нас. Ми завжди готові допомогти і вирішити будь-які питання.

З повагою,
      VMHouse

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Набір сподобався, приємний запах. Зручні гачки для кріплення на кожному ароматі. Можна використовувати не лише у шафі. Протестимо на скільки вистачить.

Віталію, вітаємо Вас!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про наш набір арома саше! Дуже приємно чути, що Ви оцінили приємні аромати та зручність кріплення на гачки. Це дійсно універсальний продукт, і ми раді, що Ви знайшли йому різні застосування. Сподіваємося, що аромат триматиметься довго і принесе Вам задоволення!

Радимо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту, що можуть бути корисними для вашого дому або авто. Ось посилання на наш магазин: ссылка — впевнені, що знайдете багато цікавого!

Будемо раді бачити Вас знову!